2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım 8 çok köyü bi değer değil düşüşe geçmiş ne güzel kontrole çağırırlar büyük ihtimal

Kızlar sütten zombilik geçer mi
bu bebe uyumuyor kucakta gezicek cingöz Recai oldu çıktı başımıza etrafı izliyo 9 günlük bebe kendini 9 yaşında sanıyor acil yardım
Kader ortağıyız hep birlikte
Sağol canım o zaman Ağustos’ta kısa kollu giydirebilirim benimkilere. Bende sürekli etrafımda şöyle yap böyle yap diyen birilerinden hoşlanmıyorum ama iki bebeyle benim durumun çok zor maalesef. Az büyüseler işim kolaylaşır
Bu arada 15 gün oldu düşmez mi bu dikişler yaa
22. Günde hala duruyor dikişler
Gaz için damla kullanan var mı? Hangisini aldınız?
Nurse harweys verdi canım çocuk drumuz
Bizim çocuk dru da düşmeden yıkamayın dedi canım enfeksiyon açısından
kızlar bebişleriniz için kurban kesicek misiniz
Nasipse yeryüzü doktorları yada İHH aracılığıyla keseceğiz canım
Maşallah canım sağlıkla büyüt bebeğini

Ayy inşaAllah canım benim yaa ne güzel olmuş.

Sagol canim icimi rahatlattin oyle yapacagim yarin sabah 7 de hastanede olacagiz. Sonrasinda da cokca nescafe icerim.

Seby7 @Sukella11 kızlar doğum sonu bebek stüdyo fotoğraf çekimi araştırdınız mı?
Ben araştırmadım ya biraz hazırlıkları son ana bıraktığım için ona sıra gelmedi. istiyordum aslında ama

Maşallah çok güzel gelmiş sağlıkla büyüsün inşallah
Son muayenede kanala inmiş miydi buradaki konuşmalara göre muallak bir konu her doktor başka birşey söylüyor da

Cook tesekkur ederim canim insallah yarin bendr sizin gibi bebegime.kavusacagim

Benim doktorum da simdiye kadar hic cati muayenesi yapmadi dogum.esnansin da belli olur dedi. Doktorlari da anlamiyorum.hangisi dogru. Hakkinda hayirlisi canim. Bebegin nasil iri mi canim. Doktorum dogum zor olur deyince Ben de dun zor karar verdim ama sezeryana ikna oldum bebegimi riske atamazdim.

Çok sevindim, gözünüz aydın olsun

GöZün aydın sağlıkla büyüsün bencilin. Acaba bebeğin gelmemesi bizim stresimizle mi alakalı sezeryan olacaklar bi rahatlayıp pıtır pıtır doğuruyolar. Yine bi çıkarımlar bi çıkarımlar

Sagol canim icimi rahatlattin oyle yapacagim yarin sabah 7 de hastanede olacagiz. Sonrasinda da cokca nescafe icerim.
Nescafenin soğuk siyah olanından içtim 3 tane içim yanıyordu sıcak içemezdim 2 bardak kola içtim bol su kayısı suyu baş ağrısı çekmedim hiç canım inşallah Kolayca geçsin gitsin sağlıkla kavuş bebişine

Valla canım ya şu 1 ay geçse hayırlısıyla düzelir diyolar

Oh maşallah şükür sağ salim aldın kucağına. Gözün aydın darısı başımıza.

Hayır, fazla bir doğum belirtim yoktu, açıklık 1cm ve rahim ağzı kisalmisti sadece son kontrolde. Ee bi de 9 gün geçmiş olunca

Iki gündür sadece kasiklarimda düzenli bi şekilde kasılma vardı l, her 10 dakikada bi.
Ama NST hiç birsey göstermedi, benim de moralim bozulmuştu son kontrolde. Ne olduysa suyun patlamisiyla oldu, direk doğum sancısı girdi, hastaneye zor yetiştik. Hersey 1 bucuk saat içinde oldu bitti.

GöZün aydın sağlıkla büyüsün bencilin. Acaba bebeğin gelmemesi bizim stresimizle mi alakalı sezeryan olacaklar bi rahatlayıp pıtır pıtır doğuruyolar. Yine bi çıkarımlar bi çıkarımlar

Belkide tamamen psikoloji işi ben de anlamadım. Suni sanci hic içime sinmiyordu, dün hatta ağlama krizleri yaşıyordum beni neyin beklediğini bilmediğim için.
Aynı durum kuzenimde de olmuştu, suni verileceği gün bebek kendisi geldi

Benim bacak el ağrıları beni mahvediyor artık bende doğurmak istiyorum:) ayaklarım poaça hamuru gibi hergun biraz daha kabarıyor. Bunlar iner mı doğumdan sonra. Hiç bi ayakkabı olmuyor terlik giyiyorum hep yağmurda bile.

Sinsi doğuranlar listesine soktu bebişin seni
Gözünaydın canım sağlıkla büyüsün meleğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…