Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    140
Özelde miydi doğumun epidural için soruyorum bazi devlet hastanelerinde de parasiyla yapilabiliyormuş diye duymuştum ondan soruyorum 🥹 sağlık durumun nedir şuan? Gebelik zehirlenmesi ile alakalı bir şeyler kaldı mı yoksa çözüldü mü dogurunca, onun dışında çok güzel sevindim senin güzel geçmiş gibi görünüyor darısı başımıza inşallah 🥰
Yurtdışındayım. Burda nasıl istersem o secenekleri sundular. Doğumdan sonra birşeyiö kalmadı. Bulantı baş dönmesi falan. Sanırım doğum yapınca geçti. Yine kontrol altındayım

Çok şükür sağlıkla atlatıp bebeğine kavuşmuşsun. Buna çok sevindim🤲🏻 doğum hikayeni de anlattığın için ayrıca teşekkür ederim. Benim ikinci hamileliğim. İlki sezaryen olduğu için bu da sezaryen olacak. Hayırla, sağlıkla, ben de ve bekleyen diğer arkadaşlarım da bebeklerine kavuşur inşallah 🤲🏻
İnşallah darısı başınıza. Anneliğin sezeryanı normali olmuyor. Her türlü cok emek veriyorsun.

Ben saldım artık zaten canı ne istiyosa bebişimin nxbxbsbxjdnx en kötü bugün yarın gidip yatış yaparım 🤭 suni takılınca kaclara çıktı sancın nstde gorebildin mi 🫠🫠
118 lere falan çıktı sanırım. Ben 40 tan sonrasına dayanamadım. 80 olunca çıldırdım. Acıya hiç dayanıklı değilim nasıl doğurdum şaşırıyorum 😂

Yaa çok sevindim memnun kalmasına 🥰 başka branştan bir doktor tanıdığımızın referansı ile tanıştık Şefik Bey’le, sürecin başından beri çok ilgilendi benimle sağolsun, inşallah finali de sağlıkla atlatırız 🙏
Evet aşırı ilgiliydi ☺️
Kızlaar selam bende doğurdum geldim
Yaaa hayırlısı olsuuun. Anlat anlat anlat

Anlatmışsın 🤭 bebiş nasıl? Sen nasılsın?

Son düzenleme:
Ya bende de son 1 aydır oldu böyle. Göğsümde falan yok sadece göbeğimde var. Annem genetiğinden bir şey almamışım anlaşılan shshjajsk. Kardeşime hamileyken göbeği bile çıkmamıştı, doğum iznine ayrılırken öğrendi herkes 😅 ben de şey diyordum “anne kardeşim doğmuştur git getir” 🤣, göbeğinde bir tane bile çatlak yok maşallah 🧿 ben kime çektim de böyle oldu ya ajajakla
merak etme sonrasında kayboluyor veya beyaza dönüyor beyaz tenli insanlarda daha çok gözüküyor maalesef 😁

Kızlaaarr, göbeğinizde kırmızı çatlaklar oluştu mu sizin de? Ben 20. Haftadan beri özel butter karışımı kullanmama rağmen gittikçe çoğalıyorlar. Siz ne yaptınız?
2-3 gündür farkediyorum. Şimdiye kadar gram olmadı :( göbek deliğimin altı ve üstünde tam :(
Yok yok martı da bekleyen çok var 9-11-13-14-17 bu tarihler doluydu diye hatırlıyorum hahahhahah
Yalnız hiç birimizin aynı güne denk gelmemesi hxhxhx

2-3 gündür farkediyorum. Şimdiye kadar gram olmadı :( göbek deliğimin altı ve üstünde tam :(

Yalnız hiç birimizin aynı güne denk gelmemesi hxhxhx
Ayyyy evet sıra sıra odalar birbirini kovalar gibi oldu ahdhhdjsjjs hepimiz birbirimizi bekleyeceğiz resmen😅🙈

maşallah 🧿
9,5 cm açılmadan sonra doğumun bir saat sürmesi normal mi? Ben onun ilerisi zaten 10 ve 20-30 dk da doğuyor diye biliyorum. 1 saatlik sürede çok ağrın oldu mu? Bebeğin kaç kilo ve ultrason kg tahminleri ile uyumlu muydu?

Soru yağdırdım, çok merak ettiğimden 🙊
Sürebilir dediler yavaş yavaş istediğim pozisyonlarda doğumu denedik. Ben nefesimi tutmada cok becerikli olamadım. Tam cocuğun kafası cıkacak nefesimi bıraktım. Geri kaçtı. Büyük tuvaletim gelmiş gibi ağrım oldu. O sırada ıkınmamı istediler. 3,5 kilo doğdu. Ben aylardır ultrasona girmediğim için kilosunu hiç bilmiyorum

Evet aşırı ilgiliydi ☺️

Yaaa hayırlısı olsuuun. Anlat anlat anlat

Anlatmışsın 🤭 bebiş nasıl? Sen nasılsın?
Teşekkür ederim❤️ bebiş iyi uyuyor maşallah. Benimde basur problemim olduğu icin birkac tanede dikişim var. Epiduralı sırtımdan iğne takıp saatlerce öyle ilac gittiği icin o ağrılar var. Diğer türlü iyiyim

Ya bak ben demedim mi ahdjhdjsj valla böyle de hissediyorum Hahahhaha 😂😂😂 WC de aklına gelmem ayrı iyi ahdjjdkksls
Ya wc gitmeden okumuştum sonra düşündüm işte 🤭🤭🤭🤭
Maşallah kuzu, ajanda gibisin 😍 ajajjajjsja
Bu tarihler dolu başka seçin snajajkakka
Bana 10 u ayırmış diye yorumladim ama bu hafta gidicem galiba doğuma nsbdjsbdjdbd sanki sezeryanmis gibi tarihi kendim mi secsem ejhejehejehejd
118 lere falan çıktı sanırım. Ben 40 tan sonrasına dayanamadım. 80 olunca çıldırdım. Acıya hiç dayanıklı değilim nasıl doğurdum şaşırıyorum 😂
Ana olmak 🥹🥹 maşallah diyorum tekrar 🧿🧿🧿

Ya wc gitmeden okumuştum sonra düşündüm işte 🤭🤭🤭🤭

Bana 10 u ayırmış diye yorumladim ama bu hafta gidicem galiba doğuma nsbdjsbdjdbd sanki sezeryanmis gibi tarihi kendim mi secsem ejhejehejehejd

Ana olmak 🥹🥹 maşallah diyorum tekrar 🧿🧿🧿
Sen vajinal mi düşünüyorsun? 🥹 bebeğin kaç kilo şuan? 🙃

Sürebilir dediler yavaş yavaş istediğim pozisyonlarda doğumu denedik. Ben nefesimi tutmada cok becerikli olamadım. Tam cocuğun kafası cıkacak nefesimi bıraktım. Geri kaçtı. Büyük tuvaletim gelmiş gibi ağrım oldu. O sırada ıkınmamı istediler. 3,5 kilo doğdu. Ben aylardır ultrasona girmediğim için kilosunu hiç bilmiyorum
Bir de nefesini tutarak mı ıkınmak lazım? Sanki bunların cevapları aklıma gelecek doğum esnasında 🤣🤣

Back