2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar yaa persembe bebeğin göbeği düştü. Cumartesi yani dun yikadik. Bugun kanamis gobegi 😓 Basina gelen var mi? Ne yapmak lazim? Kan kuruyana kadar yikamayayim degil mi?

Benimde öyleydi doktor yıka dedi zıbınları hafif kan oluyordu 2 günde 1 sarılık için doktora götürdüğümüz için alkollü pamukla sildi doktor yıka sorun yok dedi bezle iyi kuruttum göbeği sorun olmadı göbek düştükten beri hergün yıkadık

Kızlar yenidoğan sarılığı hakkında bilgisi olan var mi? Dün hastaneden tam çıkacakken hemşiremiz sarılık ölçtürelim dedi 11.9 ile yatış verdiler...bu sabahki ölçümde 8.8e düşmüş doktor gelince söyleyip degerlendirecekler.cikarirlar mi ki artik 😞 evimi oğlumu özledim kızıma da doyamadım zaten

Bana 16,7 ile yatış vermediler ama mutlaka formula ver dediler. Hergün bazen 2günde 1 topuk kanı verdik 9. Günden sonra 15,8e düşünce dahada kan almadılar 1 düşüş görmek yeterli dediler. Bugğn 36. Gün ama gözler hala sarı

Kızlar yaa persembe bebeğin göbeği düştü. Cumartesi yani dun yikadik. Bugun kanamis gobegi 😓 Basina gelen var mi? Ne yapmak lazim? Kan kuruyana kadar yikamayayim degil mi?
Canim normalmiş bizimde düştükten sonra leke leke seklinde kanama oldu bi süre

BEnim de ayaklarım şiştikçe şişiyo. Bazen bi ayağımı birinin üstüne koyuyorum çöküyo. Tek çaresi yatıp ayaklarını kalp seviyesinin üstünde tutmak tamamen inmiyo artık ama bi nebze rahatlıyo. Geçen ben de terlikle çıktım ama hava çok soğukmuş bu sefer de gazdan mahvoldum.🙈 az kaldı öle böle bitiriceeez
Benimde gece uyuyunca biraz iniyordu şişi ama artık oda gitmiyor üstelik kaç gündür bacak ağrıları da başladı gece uyanınca ağlıcam ağrıdan gündüz geçiyor. Burda da havalar baya serinledi hel terlikle çıkıyorum bende ne yapayım ayakkabılar olmuyor:)

İnşallah Canım benim 😣
Bal surat 😍😘 maşallah sana

Canım benim bir kaç güne daha rahat edeceksin. Beni de dikiş yerinde ki ödemler bir kaç gün zorladı sonrası rahatlık inşallah

Beşinci gün götürdük kuzum. Doğumda bakan çocuk dru baktı biraz ona devam ettik. Araştıracağım başka dr

Bizde Türk yıldızlarının hava sahasına gömdük 😂 pilot olsun oğluşlar hayalimdeki meslek

Aventin hangi modeli canım

Kızlar yenidoğan sarılığı hakkında bilgisi olan var mi? Dün hastaneden tam çıkacakken hemşiremiz sarılık ölçtürelim dedi 11.9 ile yatış verdiler...bu sabahki ölçümde 8.8e düşmüş doktor gelince söyleyip degerlendirecekler.cikarirlar mi ki artik 😞 evimi oğlumu özledim kızıma da doyamadım zaten
Bizedr 17 ye yükselirse yatış olurdedi. Ki biz 16.7yi gördük. 4 gün sonra 12.8e düştü gayet iyi yatmasına gerek yok dedi. 5. Günde özellikle anne sütü alan bebeklerde fizyolojik sarılık oluyor. Bizim 21. Gün halen hafif sarılık var gibi düşmezse Dr a götüreceğim yine

Merhaba anneler anne adaylarımız ☺️
Son kontrolümde 40+2 e gelen bebeğimin normal yollarla gelmemesinden kaynaklı daha fazla beklemek istemeyen doktorumun önerisi ile sezaryen olmayı kabul eden ben, ertesi sabah normal Doğuma koşuyordum 😬 sezaryenden aşırı korkan ben kontrol akşamı durumu kabullenip parklarda çimlere basıp nefes egzersizi ile rahatlamaya çalıştım. Bir türlü doğmuyor deyip kendimi soktuğum stresten çıkarınca, ha bir de karar alınıp tarih belli olunca zihnen rahatlayıp Doğuma izin vermiş oldum 🙁 ama Doğum öyküm ise bambaşka onu da Selinimin emmesi bitince anlatırım 😃 Doğum masasından sünnetlik çocuklar gibi kaçma çabamla başlayan bir Doğum öyküm var. Ha birde dün açılan dikişlerim 😟 mevzu uzun öptüm hepinizi 🥰🥰🥰🥰

Benim doktorum da simdiye kadar hic cati muayenesi yapmadi dogum.esnansin da belli olur dedi. Doktorlari da anlamiyorum.hangisi dogru. Hakkinda hayirlisi canim. Bebegin nasil iri mi canim. Doktorum dogum zor olur deyince Ben de dun zor karar verdim ama sezeryana ikna oldum bebegimi riske atamazdim.
Bebeğinin kilosu ne bende de aynı durum varda?

kızlar bebişleriniz için kurban kesicek misiniz
Ben adak adamıştımdoğduğu hafta onu kestirdim kardeşime. Ekstra kesmem gerk mi bilmiyorum açıkcası

Çok geçmil olsun, bol bol emişin, ben hiç boş kalamıyorum, şu an zor kahvaltı yapıyorum :KK45: Bizim de sarılığımız var. Birazdan yine kan alacaklar kilo alımına bakıp iyiyse taburcu edecekler inşallah. :dua::dua:

Of süper kızım seni de kendini çok seviyor. Sana ne kadar yardımcı oldu. Gözün aydın, sağlıkla büyüt yavrunu:KK200::KK200::nazar::nazar:
Bebeği emziriyorım 15dk kucağımda tutuyorum hem daha derin uyuyo hemde kusmasın diye. Tam yatağına koyuyorum bi ıkınma bi rahatsızlık kusma tekrar sil baştan. 11den beri kucağımda saat 2 olmuş uyumadıda henüz.makinaya çamaşır atıyorum akşama kadar asamadığım için takrar durulama sıkma yaptırıyorum hem bebiş hem ev işi imkansız bana

Bizim 16,7 idi yatış vermediler ertesi gün çağırıp tekrar topuk kanı aldılr 15,8 çıkınca daha fazla kan almaya gerek duymadılar. Ama gözler hala sarı

Kızlar benim kizin bademcidikleri ceviz kadar oldu. Öksuruk hapşırık burun tıkanıklığı var
Doktorlar tatilde. Doğuma son 4 gün. Bana bir çare 🤦‍♀️
Tavsiyelerinizi bekliyorum
Acile götürebilirsin onlar 7/24 açık

Gebelikte tiroid hapı kullanan annişler ben doğumdan sonra içmeyi unuttum bi kaç kez siz ne durumdasınız ne kadar süre daha devam edilecek dozu nasıl olacak bir iki gün unutmak bebeği emzirdiğimiz için sakıncalı olur mu ki
Bende 50mcg kullanıyordum bıraktım kendi başıma şimdi 40 günlük olınca kan vericem sonuca göre başlarım

Tabii ki öyle ama doktorun sana seçenekleri sundu fazla da riske atmamak koşuluyla denemiş oldun. Daha birkaç hafta vakti olanlara bile artık kanala inmez ya da suni sancıyla normal doğuran olmuyor şeklinde kestirip atmalarını anlamıyorum. Herkes için hayırlısı olsun ya stresli durumlar. Bütün bebekler kendileri gelse keşke hiçbir müdahale gerekmeden 😊
İşte bazende ön görülü olabiliyorlar canım çünkü biz hayatımızda 3 kere doğuruyoruz kendi doğumumuza şahit oluyoruz onlar yüzlerce doktora güvenmek önemli 👍🏻

kızlar bugün yarı kırkımız
20 günlük olduk çok şükür
bugün neler yapılıyo
@Birvarbiryokum @Yademim diğer 20si çıkan kızlar neler yaptınız ?
Ben bir şey yapmadım canım yapılıyor mu
Valla Allah yardımcınız olsun ikiz anaları olarak Bi tane daha Nisa kuş olsa huniyi direk takardım heralde 😁😁
Ama çok güzeller be ❤️
Amin inşallah canım 😅 onların da tadı başka ayrı güzeller 🥰
Gebelikte tiroid hapı kullanan annişler ben doğumdan sonra içmeyi unuttum bi kaç kez siz ne durumdasınız ne kadar süre daha devam edilecek dozu nasıl olacak bir iki gün unutmak bebeği emzirdiğimiz için sakıncalı olur mu ki
Canım benim endokrin drum Doğumdan sonra troid ilacına devam edeceksin bir buçuk ay sonra geleceksin tetkiklerini yapıp karar vereceğiz dedi. Bende gebelik şekeri de vardı yüklemede yapılacak

Back