Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Maya naptın mesajları okuyamadım sabahtan beri temizliğe giriştik eşimle . Kontrolün nasıldı sezeryana mı karar verdiniz
Evet canım, 17 marta verdi. 🥳 39+1 olcak inşallah. 2700 olmuş 49 cm boyu normal dedi
Ekg cekılır cıgerler dınlenır kan pıhtılasma testı karacıger testi ve hemoglobın testlero yapılıyor.bıde bulasıcı hastalık ve kan grubu testı
Hıı anladım canımm o zaman gittiğimde yapar

Büyük harfle yazıyorum ilk olanlar için MEME YARASI MASTİT SÜT İNCİSİ VS için lütfen önlemlerinizi hazırlayınız ⚠️

Kaç haftalıksın
Saf lanolin vardi eczanede miraderm in koyun gibi kokuyo djdbjd onu sürüyorum ben 32 den beri başka bir şey yapmadim 🫠
Daha erken değilmi ya Geçtimi geri
Bi de bu meme ucunda nokta nokta beyazlıklar var bende 1 aydır falan. Ellemiyorum süt gelir diye o mu oluyo dediğin şey 🥹

Bir şey dicem dün su muhabbeti konusulmustu. Burda ikinci doğumu olanlardan biri ilk doğumunda suyun azar azar geldiğini sürekli wc gidip gidip yine tuvaleti geldiğini peşine peşine sürekli olarak falan söylüyordu. Sonra anlamış su olduğunu kimdi o bulamadım tekrar bi anlatabilir mi 🙏🙏🙏🙏

Bana kanamadan sonra yasaklar kondu ve maalesef haftalardır (32. Haftadan beri) hareketlerim kısıtlı o yüzden🥲 zaten ikinci doğumum da ilki sezaryen olduğu için sezaryen olacak bu da. Aynen yürüyüş ve pilatesle hızlandırabilirsin mis gibi olur❤️
Kanama sebebiniz neydi acaba ?

Kanal tıkanıklığının bir çeşidi oluyor oda meme ucunda beyaz nokta oluşuyor tıkanıyor o kısım kuvvetli bir krem kullan başladıysan gümüş kapak veya silikon kapak deneyebilirsin durumuna göre bebeğin ağzınada doğru vermek gerekiyor memeyi inşallah kimsenin başına gelmez kimisinde olmuyor çünkü
Laniosh die bi krem varya ondan kullaniom insallah etki eder. Kapak duruma gore alirim ole dusunuyorum. Dun nst ye bagliyken hemsire geldi herkese tek tek emzirme bilgisi verdi. Ama tabi dogru emzirmeyi bilsen bile yine yara olabiliyor sanirim insallah aci cekmeden emziririz rahat rahat 😊

Doğum yeni bir bebek sahibi olabilmek kolay şeyler değil dinlenmeye bebeğe adepte olmaya ihtiyaçları vardır üstelik birde misafirler gelip gidiyordur oda daha çok insanı stres ediyor o haldeyken doğrulmaya çalışmak iyi gibi görünmeye çalışmak emzirme ye çalışmak

Saf lanolin vardi eczanede miraderm in koyun gibi kokuyo djdbjd onu sürüyorum ben 32 den beri başka bir şey yapmadim 🫠

Bi de bu meme ucunda nokta nokta beyazlıklar var bende 1 aydır falan. Ellemiyorum süt gelir diye o mu oluyo dediğin şey 🥹
Ucunda beyazlık oluyor ama acı veriyor sancı yapıyor göğüste bu sıcak soğuk uygulama gerekiyor

Ucunda beyazlık oluyor ama acı veriyor sancı yapıyor göğüste bu sıcak soğuk uygulama gerekiyor
Tamam o zaman bendeki öyle değil acı sızı ağrı vs yok sadece minicik nokta var bi kaç tane ucunda beyaz 🥹 süt diye düşünüyorum ellemiyorum xjxnjdjdjd

kaç hafta oldun 🐣 benim 36 haftalıkken bi nst de sancı çıkmıştı doğuruyo muyum diye baktılar 37 mm servikal kalınlığa ohoo daha mümkünatı yok doğurmazsın dediler😁 tüm tuşlara basalım yoksa gelmiyo bu bebitolar ya

Gerçi şurda 2 gün daha bekleyip ramazanda mübarek gün mü doğursam diyorum
Valla 38+2 oldum canım ama servikal uzunluk 35 cm çok fazla… pilates, yürüyüş, risk yoksa cinsellik tetikleyen şeyler aslında.. yani bunlar olunca bile hemen gelirler mi bilmiyorum.. sen kaç haftalıksın canım..

Kızlar yeni çıktım hastaneden, ilk nstye girdim bebek çok hareketsizdi beğenmedi doktor sonra tekrar girdim. Bebek hala kanala girmemiş maalesef ve rahmim sımsıkıymış hiç açılma olmamış :( elle muayene etti biraz canım yandı ama dayandım, muhtemelen zarı sıyırdı eliyle çünkü direkt lekelendim. Gece 1 de yatışa gel fitil koyalım gözlem altında kal dedi. Bebek iri ve sen de bir haftada çok şişmişsin beni korkutuyor bu dedi. Yani bu gece hastaneye yatıyorum kızlar bolca dua edin nolur, nedense hazır hissetmiyorum hiç 🥺 doğum yarın akşamı bulabilie dedi
Canım lütfen aklına kötü şeyler getirme. İnşallah bebeğine sağ Salim kavuşacaksın. Kalp atışı iyi mi bebeğin? Gözlem altında kalıyor olman rahatlatır seni. Haftan da erken değil, her şey çok güzel olacak. Sen ve bebeğin için dua edeceğiz 🤲🏻

Ben bugün itibariyle başlıyorum yürüyüş ve pilatese… yarımşar saat 3 set yürüyüş ve pilates.. dürtmek lazım, servikal uzunluğa 35 cm dedi yaa, açılma yok sancı yok.. ben dürtmezsem içerdeki halinden çok memnun maşallah 🤩
Senin hafta kaç 🤩

Canım lütfen aklına kötü şeyler getirme. İnşallah bebeğine sağ Salim kavuşacaksın. Kalp atışı iyi mi bebeğin? Gözlem altında kalıyor olman rahatlatır seni. Haftan da erken değil, her şey çok güzel olacak. Sen ve bebeğin için dua edeceğiz 🤲🏻
Çok teşekkür ederim canım 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 kalp atışı iyiydi uyuyordu herhalde ilk girdiğimde ama şu sıralar cidden hareketi az ben de farkındaydım, doktor da riske atmak istemedi zaten haftan iyi diyerek bakalım nasıl olacak sürecim 🙏🏻🙏🏻

Back