Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Ben bugün itibariyle başlıyorum yürüyüş ve pilatese… yarımşar saat 3 set yürüyüş ve pilates.. dürtmek lazım, servikal uzunluğa 35 cm dedi yaa, açılma yok sancı yok.. ben dürtmezsem içerdeki halinden çok memnun maşallah 🤩
Bana kanamadan sonra yasaklar kondu ve maalesef haftalardır (32. Haftadan beri) hareketlerim kısıtlı o yüzden🥲 zaten ikinci doğumum da ilki sezaryen olduğu için sezaryen olacak bu da. Aynen yürüyüş ve pilatesle hızlandırabilirsin mis gibi olur❤️

Ben bugün itibariyle başlıyorum yürüyüş ve pilatese… yarımşar saat 3 set yürüyüş ve pilates.. dürtmek lazım, servikal uzunluğa 35 cm dedi yaa, açılma yok sancı yok.. ben dürtmezsem içerdeki halinden çok memnun maşallah 🤩
kaç hafta oldun 🐣 benim 36 haftalıkken bi nst de sancı çıkmıştı doğuruyo muyum diye baktılar 37 mm servikal kalınlığa ohoo daha mümkünatı yok doğurmazsın dediler😁 tüm tuşlara basalım yoksa gelmiyo bu bebitolar ya

Gerçi şurda 2 gün daha bekleyip ramazanda mübarek gün mü doğursam diyorum

Kızlar yeni çıktım hastaneden, ilk nstye girdim bebek çok hareketsizdi beğenmedi doktor sonra tekrar girdim. Bebek hala kanala girmemiş maalesef ve rahmim sımsıkıymış hiç açılma olmamış :( elle muayene etti biraz canım yandı ama dayandım, muhtemelen zarı sıyırdı eliyle çünkü direkt lekelendim. Gece 1 de yatışa gel fitil koyalım gözlem altında kal dedi. Bebek iri ve sen de bir haftada çok şişmişsin beni korkutuyor bu dedi. Yani bu gece hastaneye yatıyorum kızlar bolca dua edin nolur, nedense hazır hissetmiyorum hiç 🥺 doğum yarın akşamı bulabilie dedi

zumrutyaz zumrutyaz seni alintilayamamisim jsbxhsbx gelsin de tarihi önemli değil napalim beklicez 🥹🥹🥹

Toplumu biz baskilayalim sjdbbdhdjd yani yine sen bilirsin canim içinden nasil geliyorsa 🥰

Katılıyorum...

Ehliyetin var mı canım varsa o da olur belki bir de kaybettigini belirt o okutma işini TC için yapiyorlarsa yani söylersin, evlilik cuzdanini vs götürebilirsiniz. Doguruyorken ille de kimlik demezler herhalde..

Evet :( @papatya113 @Floweers flowrrs geldi mi onu da göremedim ben ya :(

Bence fotoğrafı varsa kabul ederler 🤗 Tekrar başvuru yapma fırsatın olursa da başvuru geçici belge vs veriyorlardır diye düşünüyorum. O anda kimlik yok diye doğuma kabul etmeden durmazlar heralde. Kayıtlı olduğum hastanede mi yapacaksın doğumu?

E-Devlet’ten barkodlu geçici kimlik belgesi alınabiliyor. Mutlaka geçerlilik süresini kontrol et ve doğum yapacağın hastaneye önden sor derim, e-devletten olduğu için aciliyet durumunda kabul etmeliler bence ama olsun. 🌸
İşimi sansa bırakmadım hasta hasta gidip başvurdum kızlar hem yürüyüş yapmış oldum geçici kimlik verdiler acil bişey olursa onu gösteririm artık napim penguen gibi gidip geldim 😁. Bu arada bebiş makat gelişti dün kontrolüm vardı çok şükür dönmüş çok mutluyum ❤️

Kızlar yeni çıktım hastaneden, ilk nstye girdim bebek çok hareketsizdi beğenmedi doktor sonra tekrar girdim. Bebek hala kanala girmemiş maalesef ve rahmim sımsıkıymış hiç açılma olmamış :( elle muayene etti biraz canım yandı ama dayandım, muhtemelen zarı sıyırdı eliyle çünkü direkt lekelendim. Gece 1 de yatışa gel fitil koyalım gözlem altında kal dedi. Bebek iri ve sen de bir haftada çok şişmişsin beni korkutuyor bu dedi. Yani bu gece hastaneye yatıyorum kızlar bolca dua edin nolur, nedense hazır hissetmiyorum hiç 🥺 doğum yarın akşamı bulabilie dedi
Canım içini ferah tut ve doktorunu dinle derim. Bebeğinle senin için en doğrusu en güzeli neyse de o olsun. Kötü şeyler aklına getirme. Sonunda bebeğini kucaklayıp ona kavuşacaksın böyle düşün. Duam da seninle. Haber et mutlaka olur mu 🤲🏻❤️

Allah yardimcin olsun cnm insallah kolaylikla dogurursun agrisiz sancisiz bir nefeste insallah🙏

Allah yardimcin olsun cnm insallah kolaylikla dogurursun agrisiz sancisiz bir nefeste insallah🙏
Canım içini ferah tut ve doktorunu dinle derim. Bebeğinle senin için en doğrusu en güzeli neyse de o olsun. Kötü şeyler aklına getirme. Sonunda bebeğini kucaklayıp ona kavuşacaksın böyle düşün. Duam da seninle. Haber et mutlaka olur mu 🤲🏻❤️
Çok teşekkür ederim kızlar, mutlaka haber veririm 🙏🏻🙏🏻

Hiç sıkma canını 🌸 inşallah kavuşacaksın bebişine sağlıkla 🥹 kimse hazır hissetmiyor böyle düşünüp stres olma pozitif düşün 🥰 dua edicem bol bol Allah tek nefeste yormadan su gibi doğum nasip etsin inşallah canim ❤️

Kızlar bi de acilden gittiğimde nst baktilar sonra ciktim demiştim ya aklıma geldi birden. Nstde yatarken telefon yasak değilse bazen yatış verince telefon da vermiyoalr ya ondan diyorum. Yasak değilse bile arama yapmayin diyorlar. Cihaza dalga bir şeyine etki ediyomus herhalde. Ama yazismak isterseniz konusacak biri yoksa buraya yazın konuşuruz, sıkıntı stres yasamamak adina ❤️

Ay ne guzel hep boyle kolay gecer senin icin inşallah 😍 peki meme yarasi falan yaşadin mi ilk dönemde ? Bide dogum parasi icin basvurmayi unutma cnm 😀😍
Büyük harfle yazıyorum ilk olanlar için MEME YARASI MASTİT SÜT İNCİSİ VS için lütfen önlemlerinizi hazırlayınız ⚠️
Kaç haftalıksın

Canım sakin ol önce sakin kalmaya çalış bir gün sadece koskoca hayatında bir gün gelip geçecek sana çok güzel bir hediye gelecek ne güzel muayenen kötü geçmemiş dayanmışsın maşallah 🧿 kendine güven başarabilirsin

Cnm süt incisi ne ilk defa duydum. Meme ucu icin krem suruyorum okdr baska napabilirim bilmiyorm
Kanal tıkanıklığının bir çeşidi oluyor oda meme ucunda beyaz nokta oluşuyor tıkanıyor o kısım kuvvetli bir krem kullan başladıysan gümüş kapak veya silikon kapak deneyebilirsin durumuna göre bebeğin ağzınada doğru vermek gerekiyor memeyi inşallah kimsenin başına gelmez kimisinde olmuyor çünkü

Kuzum 40 hafta hamile de olsak son gün hiç hazır hissetmeyeceğiz kendimizi. Bebeğine kavuşacaksın ne güzel. Kokusunu içine çekip, yumuşacık yanaklarını öpeceksin. 🌸🫠
Allah bir avazda kurtarsın. 🙏 Çok kolay olsun 🙏

İşimi sansa bırakmadım hasta hasta gidip başvurdum kızlar hem yürüyüş yapmış oldum geçici kimlik verdiler acil bişey olursa onu gösteririm artık napim penguen gibi gidip geldim 😁. Bu arada bebiş makat gelişti dün kontrolüm vardı çok şükür dönmüş çok mutluyum ❤️
Senin o penguen yürüyüşünü yerim 😇🐧🐥
İyi yapmışsın. Geçici kimlik ile kayıt alırlar adı üstünde “geçici kimlik” senin elinde olan bir şey değil sonuçta 😘 bebişin adına sevindim canım 💚

Back