2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Günaydın canimsular ❤❤ Bugün teyzem gitti. Kv fazla gergin diye eşim biraz uzaklassan iyi olacak, sanki sen lohusasin dedi diye o da ayağını çekti. Ablam yeğenleri de getiriyor geldiğinde mecburen. Bir-kac saatten fazla kalamiyor. Eşim işe başladı. Yani anlayacağınız haftamiza girmişken kızımla başbaşa kaldik ❤❤

Bende öyle yapıyorum canım açta kalmasın bebişler ver bence ama dozunu azaltarak verebılırsın ben yarım saat emzirdim baktım doymuyo bir ölcek yapıyorum
Bu gece bende baya azalttım canım bu seferde emmeler gelsin bana hiç vakit yok
Sağol canım inşallah
Günaydın zombilesmis anneler ve hamileler
Günaydın kader arkadaşım

Miss kokuluyla güzel guzek gecer gunlerin ben nasil kucagima alicam diye dusunurken tek basima banyo yaptırıyordum 20 gunlukken gitti bizimkiler .. daha kolay adepte olmustum

Bebeğin ve senin sağlığınız iyi olduktan sonra kimseye ihtiyacınız olmaz canım bizim babaanne de benden daha lohusa çıktı sakince uzaklaştırdık

Bence başka bir doktora danış, imkanın varsa özele git. Kesinlikle %100 güvenilir bir ölçüm değil ultrason. Etrafımda inan çok duydum bebeğin büyük denilip sezaryene alınan anneleri, bir çoğunun bebeği daha ufak doğuyor. Hastanede odamda bir anne daha vardı çocuğuna doktor 4 kilo demişti ama çocuk 3 kilo doğdu yani 1 kilo yanlış hesap, sen artık düşün. Ayrıca 4 kiloluk bebek de gayet rahat normal doğabilir. 5 kilo doguran bile çok, kilosu müsade etmez ne demek yaa. Valla açıkçası ben de sinir oldum doktoruna Tabi sen bilirsin ama bence normal doğum istiyorsan bunu denemen için hiçbir engel yok. Kesinlikle başka bir doktora hatta başka
hastaneye gitmeni tavsiye ediyorum. Ayrıca sezaryen olsan bile sancıyı beklemen de bebek ve senin için daha iyi olur bence. Bebeğin anne rahminde kaldığı her gün onun gelişimi için kardır. Ayrıca sancılar ile bebek de kendini doğuma hazırlıyor ve anlıyormuş birşeyleri. Sancı bir de sütünün daha çabuk gelmesini de sağlıyormuş. Yani kısaca Allah sancıyı da boşuna vermemiş bize :)

Bu arada yine doğuranlar olmuş okuyamadım herşeyi malum hem bebek hem iki küçük canavar var burda onlarla uğraşıyorum..
Tebrikler anneler, geçmiş olsun Allah bağışlasın

Günaydınlar Dün en yakın arkadaşımın nikah şahitliğini yaptım çok şükür 1 hafta sonraki düğününe katılma garantim yok çünkü araba sürmem eşim tarafından yasaklandı oysa bugün gebe okulunda egzersiz yapacaktık Salı gümü de arkadaşımın çocuğunun doğımgünüsü var kısa vadeli hedefim ona katılabilmek dün ab temiZlendi temizleyenlerden cok ben yoruldum perte çıktım bugün dinleneyim madem çok öpüyorum sevgili anneler

Günaydınnnn bugün benim doğumgünüm oğlum gelmeden 1 yaş daha yaşlandım ☺☺ Ama içim hala o gülüşünü kaybetmeyen çocuk
Canım geç kaldım, iyi ki doğmuşsunnn, sevdiklerinle birlikte nice güzel yılların olsun inşallah.
Doğdu benim kızım 37+6da
Sabah 9.10da 3750gr 52cm memeyi de tuttu şükür iyiyiz kanım aciyo ayaklar uyuşuk henüz...
Maşaşlaj sana da kızına da. Nasıl oldun?
Oggfff beni anlattın, karnım çok kötü, döküntükerim var, hala hastanedeyim depresyondayım.
Son dakika hazirladigim.lavanta keselerimle mis kokulu günaydınlar hepinize uyku tutmayınca bunlara sardım
Çok güzel olmuş ellerine sağlık.
Eki Görüntüle 2288117 son is gününden merhabalar . Günaydınlar . Göbeğim bugün tas gibi ve benden bağımsız duruyo . Daha bi ileri daha bi gitmek ister gibi
Maşallah sanaaaa. Hayırlı kolay doğum diliyorum

Kızlar geceden beri adet ağrısı gibi ağrım var ama düzenli değil 39+6 günlük hamileyim sabah kalktığımda biraz daha şiddetlendi ama suyum yada nişan gelmedi doğum başlamış olabilir mi lütfen ilk doğumum çok korkuyorum bilen bişey söyleyebilir mi

kafkasyaninozkizi S Saryamarya Sonneschein canım gözünüz aydın rabbim sağlıklı mutlu bir ömür nasip etsin inşallah
B bibliyofil_k yeni yaşın kutlu olsun canım
Kızlar doğumdan sonra kullandığınız vitamin var mı sağlık ocağı bebeğe ve bana d vit verdi birde bana decavit verdi dviti kullanıyoruz ama decavite başlamadım henüz birde gynoferro kullanıyorum kan için
Birde ayıptır söylemesi dışkılamam çok fazla arttı ve karnıma bıçak saplanır gibi ağrılar giriyor idrar yaparken son kısmında bitmesine yakında karnıma ağrı saplanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…