Benimki de kusuyor arasira ama çok gorgusuzce emdiginde. Doktor fazlasını cikariyor çok normal dedi. O da olabilir canımEmzirdikten sonra mide gazi cikarilmadigi durumlarda kusar demisti dr diger nedeni reflu sanirim
Bu gece bende baya azalttım canım bu seferde emmeler gelsin bana hiç vakit yokBende öyle yapıyorum canım açta kalmasın bebişler ver bence ama dozunu azaltarak verebılırsın ben yarım saat emzirdim baktım doymuyo bir ölcek yapıyorum
Sağol canım inşallahKızlar ne yanlışı olacak allaseeniz. Millet bitaneye zor bakıyo siz aynı anda 2 tane çok normal bence yaaa. Allah güç kuvvet versin valla çok zor iş.
Hadi bakalım bir bencilimiz daha geldi hoşgeldiSağlıkla büyüsün inşallah
Günaydın kader arkadaşımGünaydın zombilesmis anneler ve hamileler
Miss kokuluyla güzel guzek gecer gunlerin ben nasil kucagima alicam diye dusunurken tek basima banyo yaptırıyordum 20 gunlukken gitti bizimkiler .. daha kolay adepte olmustumGünaydın canimsular ❤❤ Bugün teyzem gitti. Kv fazla gergin diye eşim biraz uzaklassan iyi olacak, sanki sen lohusasin dedi diye o da ayağını çekti. Ablam yeğenleri de getiriyor geldiğinde mecburen. Bir-kac saatten fazla kalamiyor. Eşim işe başladı. Yani anlayacağınız haftamiza girmişken kızımla başbaşa kaldik ❤❤
Bebeğin ve senin sağlığınız iyi olduktan sonra kimseye ihtiyacınız olmaz canımGünaydın canimsular ❤❤ Bugün teyzem gitti. Kv fazla gergin diye eşim biraz uzaklassan iyi olacak, sanki sen lohusasin dedi diye o da ayağını çekti. Ablam yeğenleri de getiriyor geldiğinde mecburen. Bir-kac saatten fazla kalamiyor. Eşim işe başladı. Yani anlayacağınız haftamiza girmişken kızımla başbaşa kaldik ❤❤
Bence başka bir doktora danış, imkanın varsa özele git. Kesinlikle %100 güvenilir bir ölçüm değil ultrason. Etrafımda inan çok duydum bebeğin büyük denilip sezaryene alınan anneleri, bir çoğunun bebeği daha ufak doğuyor. Hastanede odamda bir anne daha vardı çocuğuna doktor 4 kilo demişti ama çocuk 3 kilo doğdu yani 1 kilo yanlış hesap, sen artık düşün. Ayrıca 4 kiloluk bebek de gayet rahat normal doğabilir. 5 kilo doguran bile çok, kilosu müsade etmez ne demek yaa. Valla açıkçası ben de sinir oldum doktorunaKızlar buğün kontrolüm vardı 37+5 kızım son iki haftadır çok kilo almıyor ya bu hafta 200 gr almış 3700 olmuş. Birde doktoruma nasıl canım sıkıldı anlatamam yarından itibaren yokum tatile gidiyorum çarşambaya kadar yokum dedi tamda riskli haftam 38 bitiyor 39. Hftya giriyoruz merak etme doğuramazsın bu hafta dedi. Nerden biliyorsun ya belki doğurcam perşembe gününe kontrol yazdı cuma sabahı sezeryana alacakmış ilk bebeğim ve bebeğin kilosu normal doğuma müsaade etmez dedi. Çok sinir oldum. Akıl verin bana ya
:) Allah kolaylık versin canımBu gece bende baya azalttım canım bu seferde emmeler gelsin bana hiç vakit yok
Sağol canım inşallah
Günaydın kader arkadaşım
Canım geç kaldım, iyi ki doğmuşsunnn, sevdiklerinle birlikte nice güzel yılların olsun inşallah.Günaydınnnn bugün benim doğumgünüm oğlum gelmeden 1 yaş daha yaşlandım ☺☺ Ama içim hala o gülüşünü kaybetmeyen çocuk
Maşaşlaj sana da kızına da. Nasıl oldun?Doğdu benim kızım37+6da
Sabah 9.10da 3750gr 52cm memeyi de tuttu şükür iyiyiz kanım aciyo ayaklar uyuşuk henüz...
Oggfff beni anlattın, karnım çok kötü, döküntükerim var, hala hastanedeyimDurum bildirimi
Bu kız asla durmuyor sabahtan beri ayaktayız memeyi kesip ağzına yapıştırcam yada onu memeye bantlicam
Dikişler hafif acıyor meme uçları pert hala emzirmek işkence geçiyo ama meme ucumu eze eze yine aynı yapıyo
7. Günümüz benden giden 8 kilo göbek jöle gibi lömbür lömbür
Analar cindir aksini iddaa edende cindir
Siz napıyonuz ya atlatsanıza biraz
Çok güzel olmuş ellerine sağlık.Son dakika hazirladigim.lavanta keselerimle mis kokulu günaydınlar hepinizeuyku tutmayınca bunlara sardım
Maşallah sanaaaa. Hayırlı kolay doğum diliyorumEki Görüntüle 2288117 son is gününden merhabalar . Günaydınlar . Göbeğim bugün tas gibi ve benden bağımsız duruyo . Daha bi ileri daha bi gitmek ister gibi
Canım biz 1 gün bekledik bugün yıkadık o dibindeki parçada banyo sırasında düştüHafif Bi parça var evet canım bizde bugün beklicez yarın yıkicaz
Canim niye hastanedesin hala depresyonda uzun surmez umarimOggfff beni anlattın, karnım çok kötü, döküntükerim var, hala hastanedeyimdepresyondayım
Oyle mi xanim bende kanala takmistim.ama genede dogumun baslamasina yonelik hic bi isaret olmadi henuzCanım benim de doğum sırasında kanala indi. 2-3 ıkınma yetiyor. Kanal mevzu değil. Baş geliş ve başın çevresi daha önemli. Hayırlı vakitte sağlıkla gelsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?