2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Herkese mrblaar kizlar.Gunlerdir son sayfaya gelmeye calisiyodum cok sayfa birikmisti.en sonunda geldim.ama kimse beni merak etmemiiis( olsun ben sizi takip ediyorum kimler dogurdu merak ediyorum hep.doguran arkadaslari cok tebrik ederim.bebegini hastanede bekleyen arkadslar en kisa zamanda kucaginiza alin insallah.
Bi hafta once gittim ben doktora normal doguma musaitsin dedi ama kanala inme acilma hic bisey yok hala oylece bekliyorum hic bi isaret yok.
Ben simdi kanala inerse nasil anlarim? Hickiriklarini gobek deliginin altindan bazen sagda bazen solda hissediyorm bu demek ki hala inmemis mi oluyor? Bide inerse herhalde kafasini hareket ettiremiyor mu dar oldugundan? Kafamda bu sorular... zaten bir gun sonra vaktim doluyo doktor ekstra bir hafta daha bekleyecek maksimum.aptala dondum.neden bi hareket yok ki bebekte gelmeye yonelik anlamiyorum

Benim kızım 40 + 2 de suni sancı ile gelmişti canım. Suyumuda onlar patlatmışlardı.

Son düzenleme:
Sen uyurken ışığı açık bırakıyor musun canım. Benimki çok kusuyor hemen gorebileyim diye ışık açık uyuyoruz. Yanlış mı yapıyorum ki. 21 günlük olduk bugün
Benimkide çok kusuyor odanın değilde koridorunkini açıyorum

Kolikli bebek başladı ağlamaya kolay gelsin bana
Benimkide çok gazlı keşke ilk15günlükte olduğu gbi olsa barsak sistemi. Bdnimki birde ağladıkça ıkındıkça foşur foşur kusuyor

34gunluk olduk 3 saatte bir emzirsem olur mu kızlar
Brn saat tutmuyorum aranmasını bekliyorum

Bebek resmen iceride soluk alip veriyo disaridan anliyorum uyurken hani hizli soluk alip veririz ya.nasil bisey bu ya gercekten inanilmaz. Buyuk bi mucize.uykum var ama uyumuyorm son zamanlarimizi tek vucutta daha fazla gecirmek istiyorum

Usg ölçümleri yanıltıcı olabiliyor, 4 kilodan sonrası sıkıntı teşkil ediyor onda da baş pelvis uyumu önemli belki catın cok müsait. Ben yerinde olsam başka bir doktorun da görüşünü alırdım. Ayrıca bebeği doğuran sensin. Doktor heleki normal doğumda ikinci planda. Hastane de mutlaka başka drlar olacaktır. Bu kanala inme işine bence çok takilmayin. Benim ikinci dogum iki haftadir kanalda bekliyor öyle. Burda kanala inmeden 3700 luk bebegi bir gece de doğuran da var. Bir anda da gelişebilir her sey. Ama normal dogum psikolojinin kaldiramam, sezeryana dönerse çektiğime üzülürüm diyorsan bilemem. Ben sezeryan bile olsa bebegin kendi zamanında gelmesi taraftariyim. Hatta çekilen her sancı bebeği dünyaya hazırlayan bir mücadele. Benim kafada olmayanlara da saygım var. Karar senin..
Üst karında boşluk altta mesane de baskı oluyor. Dediğin gibi hıçkırıkları her yerde hissediyorum. Sadece kafa ölçüsü artık usg de anlamlı çıkmıyor yeri dar olduğu için. İnşallah gönlündeki gibi bir doğum olsun..

Bebek resmen iceride soluk alip veriyo disaridan anliyorum uyurken hani hizli soluk alip veririz ya.nasil bisey bu ya gercekten inanilmaz. Buyuk bi mucize.uykum var ama uyumuyorm son zamanlarimizi tek vucutta daha fazla gecirmek istiyorum
Evet canim son haftalarin guzelliklerinden biri sanırım nefes alisverisini gormek

Ben olsam beklerdim çatın müsait olduktan sonrA 5 kilo bile doğar ama senin Kararın içinden geçeni yap

Canım benim de doğum sırasında kanala indi. 2-3 ıkınma yetiyor. Kanal mevzu değil. Baş geliş ve başın çevresi daha önemli. Hayırlı vakitte sağlıkla gelsin inş.

Canım tabii kaygılanıyorsun kendi dr. izinli diye. Benim de ilk doğumda oldu. Çok çalışan doktorum izin aldı ve benim suyum geldi. Diğer dr. doğuma girdi. Önemli olan bebeğe sağ salim kavuşmak. Vardır her işte bir hayır.

GÜnaydın herkeslerime güzel bir gün olsun şekerler. Ben de nst ye giricem yine tırıs tırıs gelicem sonra
Her bebeğin anne karnında gelişimi farklı ve bir gün dünyaya gelmeye hazır oluyo işte. Kimi erken kimi geç. Senin bebişin keyfi yerinde demekki annesi. Kanala girmesi de doğum sürecinin başlaması da anlık bir durum da olabiliyo birkaç hafta kanalda da kalabiliyor. Sağlıkla gelsin de bir haftaya kalmaz doğurursun bence artık. Benim arkadaşın 41+0 a kadar gelmedi bebek doktor artık suni sancıyla başlatmıştı doğumu. Şükür kavuştu kuzusuna sağlıkla. Bu arada anne karnında daha çok kalan bebeklerinde daha dirayetli olduğunu söyler eskiler sarılık olma riski bile düşükmüş

Kuzucum Bi nedeni elbet oluyo ki girmiyolar kanala mesela benim kordon dolanmasıydı kiminin rahim sertleşmesi oluyo kiminin bebek inmiyor suyun iyiyse Bi kaç gün daha müddet verir ama haklı suni sancı genelde sezaryene dönüyor örnek ben inemedi yavrum meğer kordonu dolanmış iyi ki diretip 10 12 saat denemedim kalbi yavaşlayabilirdi Allah korusun.
Hakkında hayırlısı nasıl olcaksa öyle olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…