• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kizlar birsey danışacağım öncelikle cok şükür bende dogum yaptim 2 gun once bebegin doymuyor sütüm yok resmen göğüslerim acayip durumda ya ara olmuş
Sormak istediğim şey bugun gun boyu sadece 5 tane bez değiştirdik 5i dr sadeve kakali bez idrar icinde yapmışmi bilmiyorim simdi bu bez sayısına göre bu bebek doyuyormu ne olur yardımcı olun ya
Hep ağlıyo uyumuyo meme istiyo ama süt gelmiyo
Canım sutun gelene kadar mamaya başla bence sarılık olmasın

Giremedim buralara,oglum sabahtan beri çok huysuzdu,hiç uyumadi,göz kapaklari kızardı uykusuzluktan :( sanırım gazdan uyuyamadi.

Bide sorum olacak kızlar toplamda kac dakika emziriyorsunuz bebeklerinizi? Ben her memeyi 15 dakika yani toplamda 30 dakika nadiren 25 dakika,ama bıraksam rahat 1 saat emer

Canım bol sıvı Allah ne verdiyse içiyorum su hoşaf limonata meyve suyu
Sabah normal standart kahvaltı (yarım ekmek gömmeli falan)
Gün içi hafif atıştırma bisküvi yine Bi çay Bi kahve yanında
Akşamda normal yemek yiyorum
Bide bugün maydanoz kaynattırdım ona başladım ödem için o kadar kuzu
İnşallah gitsin şu göbekler yoksa hamile diye yer verecek millet bana bi Nisa daha çıkar bu göbekten 😑😑😑
Emzirirken maydonoz suyu icilebiliyormuydu canim ondan tam emin olamadim ben suyu cok azalttim icemiyorum 1lt ancak

Giremedim buralara,oglum sabahtan beri çok huysuzdu,hiç uyumadi,göz kapaklari kızardı uykusuzluktan :KK43: sanırım gazdan uyuyamadi.

Bide sorum olacak kızlar toplamda kac dakika emziriyorsunuz bebeklerinizi? Ben her memeyi 15 dakika yani toplamda 30 dakika nadiren 25 dakika,ama bıraksam rahat 1 saat emer
Maşallah canim benimki cabuk yoruluyo galiba 10dk falan maks her ikisinide pespese veremiyorum

Az önce lohusa depresyonu mu haklılık payımı bişey yaşadım ben inlemeler eşliğinde emzirirken sığır herif oh aferin benim kızıma diye keyifle gülerek dondurma yedi karşımda kayınvalidem var babaannem var Bi yerine bişey olsun karşında gülmezsem dedim geçtim yatak odasına ben bu adamı boğar paşa paşa yatarım bu acıyla ağrıyla 😑

Az önce konuşmaya heyecanımı paylaşmaya çalışıyorum.Ve iki defa fena kasilma yasadim gördü.Öküz bilgisayar oyunundan başını kaldırmadan yarım yamalak konuşuyor nasil oldun demiyor.Sen beni adam yerine koymuyorsan bende seni koymam çokta tın geceleri de bebeğe sen bakarsın oyun için bilgisayara baktığın gibi dedim geçtim yatak odasına.Bunlarin hepsinin modeli aynı mıdır nedir?😤😤😤😤

Az önce konuşmaya heyecanımı paylaşmaya çalışıyorum.Ve iki defa fena kasilma yasadim gördü.Öküz bilgisayar oyunundan başını kaldırmadan yarım yamalak konuşuyor nasil oldun demiyor.Sen beni adam yerine koymuyorsan bende seni koymam çokta tın geceleri de bebeğe sen bakarsın oyun için bilgisayara baktığın gibi dedim geçtim yatak odasına.Bunlarin hepsinin modeli aynı mıdır nedir?😤😤😤😤
Ya var ya dilgiller yemin ederim ya sadece 1 gün yaşasınlar başka bişey istemiyorum aynı şeyleri sadece 1 gün tatsınlar 😡

Başak Harika bir Doğum ve süreç yaşıyorsun maşallah sana kuzum. Çok güzel adapte oldun anneliğe ❤❤
Mucize gibi ❤ Sürekli gülüyorum ağzım kulaklarımda aşırı mutluyum ❤❤ Allahım hepinizin yüzünü güldürsün ❤❤❤

Canım bol sıvı Allah ne verdiyse içiyorum su hoşaf limonata meyve suyu
Sabah normal standart kahvaltı (yarım ekmek gömmeli falan)
Gün içi hafif atıştırma bisküvi yine Bi çay Bi kahve yanında
Akşamda normal yemek yiyorum
Bide bugün maydanoz kaynattırdım ona başladım ödem için o kadar kuzu
İnşallah gitsin şu göbekler yoksa hamile diye yer verecek millet bana bi Nisa daha çıkar bu göbekten 😑😑😑
İçiliyo kuzum hiç bi zararı yok limonata çok güzel gidiyo bide buz gibi hoşaf bunları tüketebilirsin su yerine
Amman dikkat canım :duduk::duduk:
Maydanoz sütü keser tecrübeyle sabit hemen bırakmanı tavsiye ediyorum

Amman dikkat canım :duduk::duduk:
Maydanoz sütü keser tecrübeyle sabit hemen bırakmanı tavsiye ediyorum
Canım benim ödemim geçmedi ayaklar davul doktora direk bunu sordum hocam ödem için maydanoz sapı kaynatsam dedim kaynattığın maydanoz sapını günde 1 fincan içebilirsin dedi bana 🤷🏼‍♀️

• Beğen
Reactions: LaL
Giremedim buralara,oglum sabahtan beri çok huysuzdu,hiç uyumadi,göz kapaklari kızardı uykusuzluktan :KK43: sanırım gazdan uyuyamadi.

Ben hiç dakika saymıyorum canım. Gogusumun sertliğine ve bebeğe göre hareket ediyorum. Bir göğüs baya yumuşamadan ve sıkınca süt gelmemeye başlamadan ötekine geçmiyorum. Bazen 2 seferde bitiriyor, bazen üç. Yine bitiremezse onu sağıp, ötekine geçiyorum.

Keşke onunla vakit geçirecek biri olsa. Zor gerçekten. Eşim iki gün izin aldıydı. O gün çocukların gönlü olsun diye havuza götürdü. Benim sancılar vardı O gece yola çıktık Sabaha bebek. İnş belirtilerin gelir hayırlısı ile.
Amin...kiz kardeslerim aldi gitti oglani cok sukur yarin sıkılmayacak teyzeleriyle dedesiyle vakit gecirirken ben de yatarim butun gün yada temizlik yaparim belki o zaman daha cabuk gelir karnimdaki nazli da😁zaten gunlerdir kasık ve bel agrisi cekiyorum

Az önce lohusa depresyonu mu haklılık payımı bişey yaşadım ben inlemeler eşliğinde emzirirken sığır herif oh aferin benim kızıma diye keyifle gülerek dondurma yedi karşımda kayınvalidem var babaannem var Bi yerine bişey olsun karşında gülmezsem dedim geçtim yatak odasına ben bu adamı boğar paşa paşa yatarım bu acıyla ağrıyla 😑
Canım gecmis olsun
Ben bunu kullandım
Cok memnun kaldım

Yarılmıştı uçlar hep nasıl kanıyodu anlatamam
Emdikce elimle emzirme yastiğini sıkıyodum hep

Gunde 2 kere surmeyle geçti yumusacik oldu
Kesinlikle tavsiye ederim .

Eklentiler

• 20190709_002155.jpg
    20190709_002155.jpg
    64,8 KB · Görüntüleme: 35
Canım benim ödemim geçmedi ayaklar davul doktora direk bunu sordum hocam ödem için maydanoz sapı kaynatsam dedim kaynattığın maydanoz sapını günde 1 fincan içebilirsin dedi bana 🤷🏼‍♀️
Keşke ayakların için ameliyat çorabı verseydiler canım onları giyince ve bol su içince ödem birden atılıyor, sen yine de sütüne dikkat et bir fincandan fazla içme, aklınızda bulunsun adaçayı ve maydanoz sütü birden geriletiyor hatta bebeğini sütten kesmek isteyenler özellikle bunları içiyor süt kesilsin diye.. ödemlerin için kendine zaman ver yavaş yavaş gidecekler daha çok yeni Doğumun 💕

gojibeeren gojibeeren canIm güçlü ol buda bir süreç ve geçecek ❤❤❤
Çok teşekkür ederim canım çok sağol 💕💕

Sukella11 Sukella11 gojibeeren gojibeeren kizlar 🤗 gözünüz aydın. Sağlıkla büyütün kuzuları inşallah
Sağol canım teşekkür ederiz 🙏
Mucize gibi ❤ Sürekli gülüyorum ağzım kulaklarımda aşırı mutluyum ❤❤ Allahım hepinizin yüzünü güldürsün ❤❤❤
Yaaaa senin o mutluluk saçan kırmızı kırmızı kalplerini yerim 😍 Maşallah allah bozmasın hep böyle mutlu olun 🧿🧿🧿

Back