2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
benim de 39+0 beklemedeyim ama bir belirti yok hayırlısıyla gelselerdi bi an evvel git gide zorlaşıyor sıcaklarda is filan da yapamıyor insan.
AA aramızda 1 gün var beklenen tarihte bende de belirti Yok ilk Doğum mu senin özel hastane mi benlm özel ama bazen gidip devlette doğurasım geliyor

Kızlarrrr doğurdum ben
Kızlar doğduk 11 gibi
Ama bebek henüz odada değil solunum için normal bakım odasında tutuyolar
Ya da bana öyle diyolar

Bekliyorum öyle
Ben iyiyim spinal oldum
Dua edin de gelsin bir an önce bebeğim
Gözünüz aydın kızlar analı babalı büyüsün bebişleriniz çabucak yanınıza gelsinler inşallah

Kızlar ya bana bir el atın Normalde benim bebiş sabahları ve özellikle de akşamları baya hareketli oluyor gün içinde de ara ara hareket ediyor çok güçlü olmasa da. Ama bugün bütün gün mahvetti beni sürekli hareket halinde ve alt karnımla kasığımda ciddi canımı yakıyor. Ters mi dönüyor acaba diyicem ama yok poposu yukarda hep aynı yerde. Bu sancı olabilir mi sizce resmen yerimden sıçratıyor beni nefesimi kesiyor.

Gözün Aydın’a canım ikizlere göre gayet iyiler resmen 5 kilonun üstü taşımışsın Görürsün bundan sonra hep görürsün sağlıklı olsunlar da minnoşlar. ALlah analı babalı sağlıkla musmutlu büyütsün inşallah

İü
Yok cnm yok rahim kendini doğuma hazırlıyor. Aynı şekilde benim de öyle buğün ara ara nefes alamadım aşağıya vuruyor karnım taş gibi sertleşiyor ama düzenli olmadığı için ben dikkate almadım. Kasıklarında ve beline sıcak su tut iyi geliyor ben buğün 2 kere öyle yaptım biraz daha iyi oluyor insan aramızda 2 gün varmış belirtiler de aynı hatta cnm

Kızlar doğduk 11 gibi
Ya da bana öyle diyolar

Bekliyorum öyle
Ben iyiyim spinal oldum
Dua edin de gelsin bir an önce bebeğimNİN
SEnin de gözün aydın Canım oksijen takviyesi veriyorlardır. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Güçlü olacaz biz anayız ana

Evet aynı belirtiler gerçekten. İyi iyi hazırlansın yavaş yavaş o zaman Ben de düzenli değil diye çok önemsemedim.

Gözün aydın canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin ikizler için gayet iyi kiloları maşallh herşey iyi olur inşallah sıkma canını

Kızlar doğduk 11 gibi
Ya da bana öyle diyolar

Bekliyorum öyle
Ben iyiyim spinal oldum
Gözün aydın allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin gelir inşallah yanına bir an önce üzme kendini solunum için yapıyorlar öyle

Canim benimde bugun kipir kipir durmak bilmedi farkli bugun. kontrolum de vardi bugun. Doktorda gordu asiri hareketli oldugunu ama ne sancim cikti ne de kanala girmis.

Gözün aydın canım rabbim sana bagislasin inşallah.
Rabbim sizi hiç ayırmasın bi daha bi güncük kalacaklar sonra hep yanında olacaklar inşallah.

Kızlar doğduk 11 gibi
Ya da bana öyle diyolar

Bekliyorum öyle
Ben iyiyim spinal oldum
Gözün aydın canım. Rabbim sana bagislasin inşallah.
Inşallah en kısa zamanda yanına getireceklerdir hayırlısıyla büyüt bebisi inşallah.

Benimkide bugün öyle çok hareketli çıkmaya çalışıyor sanki göbekten

Bizim dr da Pedia d önerdi ve dediğin gibi paraben yoksa içeriğinde ondan dolayı belki de muadil kabul etmeyin bu olmalı mutlaka dedi Biz de yarın kullanmaya başlayacağız bakalım kabul edecek mi
Ilk kizim kedi gibi yalaniyodu damlalari verirken simdide sorun yok 3 damla zaten bazen agzini kitliyo ama

Kızlar doğduk 11 gibi
Ya da bana öyle diyolar

Bekliyorum öyle
Ben iyiyim spinal oldum
Öncelikle hem gecmis olsun hem gozunaydin canim inşallah bebegin de gelmistir yanina tamamlanmissinizdir guzel haberide okuruz ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…