Teşekkür ederiz kızlar sağolun ❤
Bebekler çok minik doğdular. Biri 2400 biri 2600. Nefes alışverişleri zayıf diye kuvöze koydular ikisini de. Onun dışında sağlıkları iyi çok şükür. Yarın çıkacaklarmış kuvözdenUmarım her şey yolunda gider. Daha hiç görmedim bebeklerimi Akşam 7'de çıkaracaklar beni tekerlekli sandalyeyle yukarı o zaman görücem.
Aynen öyle artık sağlıklısını dilemekten başka birşey gelmiyor elden CanımAh bu sene ki kızlar pek nazlı hatta doğumhanede doktorum göbek adını naz koydu
Sağlıklı olması önemli inşallah hayırlısı olsun bu saatten sonra çokta önemli değil canım benim
Aaa ödedik ödedik işitme testi özel dediler 150 TL ödedik muayene ve kan testlerine falan ödemedikValla 28/gün bizden ücret alınmıcakmış hastaneden mi yoksa tüm yenidoğanlarda öyle mi bilmiyorum
ben şuan hiçbişey yapmıyorumGöbek bakımını günde bir mi iki kez mi yapıyorsunuz?
Çocuğumun elinin üstünden de kan almışlar zaten içim gitti hala morhastanede gerek yok dediler bize
sadece sağlık ocağında yaptırsanız olur dediler hastanede yaptırmadım ben
Benim bebeğim hala banyo yapmadı biliyormusun :) banyo yapsa beyazlıcak çocuk:)))) göbeği geç düştü bide akıntı oldu az hergün krem sürüp bezle kapatıyoruz bugün iyi gibi duruyor bakalım yarın doktoru ne dicek olmazsa yakıyorlarmışben şuan hiçbişey yapmıyorum
1 hafta olunca bırak demişti doktorumuz
sprey sıkmıyorum artık
göbeğide düştü zaten hergün banyo yapıyo
İnşallah canım inşallahSağlıklı olsunlar tez zamanda kavuşup koklaşın inşallah
Aynen öyle artık sağlıklısını dilemekten başka birşey gelmiyor elden CanımBak şimdi siz ne güzel kavuştunuz sıra bizde inşallah
Benimkininde morÇocuğumun elinin üstünden de kan almışlar zaten içim gitti hala mor
Onu direk tartışmaya kapattı valla aldılar kuzum
Sağol canımGeçmiş olsun canım sağlıkla kavuş miniklerine, ciğer geliştirici yapmamışlar mıydı? Çabucak toparlanırlar inşallah
Sağlıkla gelmişler ya canım çok şükür 1 gün daha dişini sık sonra hep yanında olurlar inşallah
Canım gözün aydın Allah kavustursun yavrularına tez zamanda herşey yoluna girer hiç merak etme
Çok sağolun kızlarSağlıklı olsunlar tez zamanda kavuşup koklaşın inşallah
Aynen öyle artık sağlıklısını dilemekten başka birşey gelmiyor elden CanımBak şimdi siz ne güzel kavuştunuz sıra bizde inşallah
Çok sağolun kızlarBen de en kısa zamanda kavuşmak istiyorum ama bi yandan da orda daha fazla kalsınlar istiyorum. Çok minikler çünkü nasıl bakıcam ben onlara
Kuzularım benim ne damarları var ki nolcakBenimkininde mordamar yolu açmıştılar serum için küvezde mor hala biraZ
Merak etme iyidir inşallah.. Geçmiş olsun sana da..Kızlar doğduk 11 gibi
Ama bebek henüz odada değil solunum için normal bakım odasında tutuyolar
Ya da bana öyle diyolar
Bekliyorum öyle
Ben iyiyim spinal oldum
Dua edin de gelsin bir an önce bebeğim
İnşallah sağlıkla kavuş oğluşuna tutuyorlar canım benim olduğum hastanedede Bi kaç kişi vardı küvez değil sadece gözlem çocuk doktorları sürekli geldi gitti bilgi verdiler falan hepsi tek tek geldi için rahat olsunKızlar doğduk 11 gibi
Ya da bana öyle diyolar
Bekliyorum öyle
Ben iyiyim spinal oldum
Çok sağol canım inşallah benimkiler de toparlanır bir an önceCanım benim kızım eve çıktığımızda 2200 gramdı. Çok da güzel büyüdü maşallah. Hiç üzülme, tahminimizden daha güçlüler insallah
Benim de odada değiller, yarın geleceklerKızlar doğduk 11 gibi
Ya da bana öyle diyolar
Bekliyorum öyle
Ben iyiyim spinal oldum
Oh ne güzel maşallah sizeCanimsulara mesaj bırakıyorum ❤
Kızlar ben sanki bu koala kıza 65 yıldır bakıyor gibiyim. Anam bende bi havalar bi havalar sormayınKimseyi dinlemiyorum, canım nasıl isterse öyle yapiyorum. Çok yorulduysam misafir bile olsa siz bununla oynayın deyip atiyorum kucaklarına biraz kestiriyorum. Güzelce her gün duşumu alıp, güzel güzel salınıyorum evde Sütüm baya iyi. Fazlasını sağıyorum. Dikişlerim de iyi gidiyor. Korseyi eve geldiğim ilk gün takmaya başladım. Sadece duşta çıkarıyorum.
Bizim kıza gelirsek yememek için zor tutuyorum kendimiAnnesini üzmeyip, normal doğumla geldiği için de kendisine başarı plaketi verdim Şu anda odada uyuma numarası yapiyorum, baba gaz peşinde
Sizleri unutmadım hatta çok da meraklardayım. Çok gelen giden olduğundan fırsatım pek olmuyor. Hepinizi çok çok opuyorum ❤❤❤❤
Kızlar doğduk 11 gibi
Ya da bana öyle diyolar
Bekliyorum öyle
Ben iyiyim spinal oldum
Canimsulara mesaj bırakıyorum ❤
Kızlar ben sanki bu koala kıza 65 yıldır bakıyor gibiyim. Anam bende bi havalar bi havalar sormayınKimseyi dinlemiyorum, canım nasıl isterse öyle yapiyorum. Çok yorulduysam misafir bile olsa siz bununla oynayın deyip atiyorum kucaklarına biraz kestiriyorum. Güzelce her gün duşumu alıp, güzel güzel salınıyorum evde Sütüm baya iyi. Fazlasını sağıyorum. Dikişlerim de iyi gidiyor. Korseyi eve geldiğim ilk gün takmaya başladım. Sadece duşta çıkarıyorum.
Bizim kıza gelirsek yememek için zor tutuyorum kendimiAnnesini üzmeyip, normal doğumla geldiği için de kendisine başarı plaketi verdim Şu anda odada uyuma numarası yapiyorum, baba gaz peşinde
Sizleri unutmadım hatta çok da meraklardayım. Çok gelen giden olduğundan fırsatım pek olmuyor. Hepinizi çok çok opuyorum ❤❤❤❤
Kan almak için goturduklerinde için gitmişti. Uyuyordu yavrum. Kan almaya götürdüler ağlamaya başladı. Ben de odada ağladımÇocuğumun elinin üstünden de kan almışlar zaten içim gitti hala mor
Onu direk tartışmaya kapattı valla aldılar kuzum
Gittim canım doktora ama baktırmadım alttan haftaya kadar doğmazsa haftaya Pazartesi bakacakHaa o zaman deneyimlisin daha güzelayrıca haftan iyi, ben gelsin diye bekliyorum gelmiyo
Baktırmadım gittim doktora eğer haftaya kadar doğmazsa 40 doluyor bakarım artık dediZorunlu değilse ve istemiyorsan yaptırma. Doğumda zaten bakılıyor. Belki de sonuç seni strese sokacak bilmiyorum yani her doktor da bakmıyor zaten... Düşün karar ver istemezsen yapılmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?