• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canim benimde bugun kipir kipir durmak bilmedi farkli bugun. kontrolum de vardi bugun. Doktorda gordu asiri hareketli oldugunu ama ne sancim cikti ne de kanala girmis.
Ben de acaba kanala mı giriyor diye bir umutlanmadım değil ama poposu ağzıma değecek nerdeyse 😀 Benim de yarın kontrol sorayım bakalım var mı bir değişiklik 😊

Benimkide bugün öyle çok hareketli çıkmaya çalışıyor sanki göbekten 😂😂
Hepimizin günleri nerdeyse aynı demek ki çırpınma haftasındayız 😀

Teşekkür ederiz kızlar sağolun ❤
Bebekler çok minik doğdular. Biri 2400 biri 2600. Nefes alışverişleri zayıf diye kuvöze koydular ikisini de. Onun dışında sağlıkları iyi çok şükür. Yarın çıkacaklarmış kuvözden 🙏 Umarım her şey yolunda gider. Daha hiç görmedim bebeklerimi 😔 Akşam 7'de çıkaracaklar beni tekerlekli sandalyeyle yukarı o zaman görücem.
Gozunaydin canim sabah erkenden kavusursunuz sizde inşallah kilolarida iyi maşallah saglik olsunda kilo hic önemli degil

BANADA ARKADAŞLARIM DÜŞÜNE DÜŞÜNE KAFAYI YİCEKSİN KİMSENİN KARNINDA BEBEK KALMAMIŞ DİYOR:) AMA İŞTE YAŞAYAN BİLİR HEM KENDİM İÇİN HEM BEBEĞİM İÇİN KORKULARIM VAR AMA HERLDE BEBEĞİMİ SAĞLIKLA KUCAĞIMA ALDIKTAN SORA BENDE AYNI ŞEYİ DİCEM NASIL DOĞURDUM DİYE:) BOL BOL DUA EDİYORUM HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN
Suan sadece hangi ara hamileydim ne cabuk gecti hnagi ara dogum yaptım modundayim hayatta hersey boyle kaygilandigimizla kaliyoruz hersey geçip gidiyor

Gözünüz aydın kızlar analı babalı büyüsün bebişleriniz çabucak yanınıza gelsinler inşallah 😊
Gözün Aydın’a canım ikizlere göre gayet iyiler resmen 5 kilonun üstü taşımışsın👌 Görürsün bundan sonra hep görürsün sağlıklı olsunlar da minnoşlar. ALlah analı babalı sağlıkla musmutlu büyütsün inşallah🙏
Gözün aydın canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin ikizler için gayet iyi kiloları maşallh 🧿 herşey iyi olur inşallah sıkma canını
Gözün aydın canım rabbim sana bagislasin inşallah.
Rabbim sizi hiç ayırmasın bi daha bi güncük kalacaklar sonra hep yanında olacaklar inşallah.
Gozunaydin canim sabah erkenden kavusursunuz sizde inşallah kilolarida iyi maşallah saglik olsunda kilo hic önemli degil
Çooook teşekkür ederim hepinize canlarım ❤❤❤ Allah hepimizin bebeklerini bizlere bağışlasın 🙏

1 saat önce odada küçük bir tur attım, bezlerim değişti, temizliğim yapıldı, geceliğimi giydim, ohh kendime geldim 🥰 Çok tatlı bi hemşirem var sağolsun çok motive ediyor 🙏 Saçlarımı tarattı zorla bebekler beni güzel görsün diye💕 Sonra bebeklerimi görmeye gittim... Boruları çıkartmışlar burunlarından, kendi kendilerine nefes alıyorlar şükürler olsun 🙏🙏🙏 Yarın gelecekler yanıma. Bu gece güzelce uyuyup enerjimi toplayayım 💪❤❤

Biz hastaneden gelince kafasını yıkadık vücuduna şampuan değdirtmedim Bi su tamam canım daha da yok ısrarlarına hayır olmaz diyorum net Bi dille
İşitme testimiz yarın topuk kanımız yarın muayene yarın napcam bilmiyorum 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
Isitme testi kolay canim canini yakan bi durum yok en azindan topuk kanida mecbur napalim kolay degil ama😢

Çooook teşekkür ederim hepinize canlarım ❤❤❤ Allah hepimizin bebeklerini bizlere bağışlasın 🙏

1 saat önce odada küçük bir tur attım, bezlerim değişti, temizliğim yapıldı, geceliğimi giydim, ohh kendime geldim 🥰 Çok tatlı bi hemşirem var sağolsun çok motive ediyor 🙏 Saçlarımı tarattı zorla bebekler beni güzel görsün diye💕 Sonra bebeklerimi görmeye gittim... Boruları çıkartmışlar burunlarından, kendi kendilerine nefes alıyorlar şükürler olsun 🙏🙏🙏 Yarın gelecekler yanıma. Bu gece güzelce uyuyup enerjimi toplayayım 💪❤❤
Cok sevindim canim evde yaninda birileri olacakmi

Kayınvalidem tam 4 kere yanıma gelip hadi yıkayalım bu çocuğu daha kafasında pislikleri duruyo deyip dıruyo hadi bakem hayırlısı 4 kez olmayacağını dr un enfeksiyon kapar dediğinden bahsettim ama sanırım anlamıyor🤦🏻‍♀️
Biz hala yikamadik göbeği 6.gun dustu ama icinde parca vardi o da dun dustu yarin falan yikariz artık 2 hafta olacak dr ozellikle yikamayin diyo yada illa yikanacaksa gobege su degmemeli vs ama zaten mis gibiler saclari yaglandi birazcik😍

4 günde 6 kilo çok iyi canım
benim bugün 14. günüm 8 kilo gitti daha 😔
korse kullanmaya başladın mı
bide neler yiyon içiyon anlatsana biraz
Canım bol sıvı Allah ne verdiyse içiyorum su hoşaf limonata meyve suyu
Sabah normal standart kahvaltı (yarım ekmek gömmeli falan)
Gün içi hafif atıştırma bisküvi yine Bi çay Bi kahve yanında
Akşamda normal yemek yiyorum
Bide bugün maydanoz kaynattırdım ona başladım ödem için o kadar kuzu
İnşallah gitsin şu göbekler yoksa hamile diye yer verecek millet bana bi Nisa daha çıkar bu göbekten 😑😑😑

40 artılara geçtiğimiz için riskli olur dedi suyu da azalmaya başlamış. Bebeği riske atmak istemediğini belirtti. Suni sancı ile bebek kendini kasıp kakasını yapabilir acil sezaryen gerekebilir dedi
hangisi hayırlı olacaksa, sağlıklı olacaksa öyle kavuşalım canımm. Normal doğum için deli gibi her şeyi yaptım ama takdir Allahın ve doktorun. 🙏🏼 Kuzuma en sağlıklı nasıl kavuşacam onun derdindeyim artık 😍
O kadar iyi anlıyorum ki canım seni son günlerde doğurmuş sıkılmış bunalmış biri olarak ama hepsi geçicek Bi kaç güne hepsi biticek ana ben yeniden doğdum meğer diceksin sabır ❤
Ah inşallah kuzum inşallah inan o his bana şimdiden güç veriyor 😍

Az önce lohusa depresyonu mu haklılık payımı bişey yaşadım ben inlemeler eşliğinde emzirirken sığır herif oh aferin benim kızıma diye keyifle gülerek dondurma yedi karşımda kayınvalidem var babaannem var Bi yerine bişey olsun karşında gülmezsem dedim geçtim yatak odasına ben bu adamı boğar paşa paşa yatarım bu acıyla ağrıyla 😑

Kizlar birsey danışacağım öncelikle cok şükür bende dogum yaptim 2 gun once bebegin doymuyor sütüm yok resmen göğüslerim acayip durumda ya ara olmuş
Sormak istediğim şey bugun gun boyu sadece 5 tane bez değiştirdik 5i dr sadeve kakali bez idrar icinde yapmışmi bilmiyorim simdi bu bez sayısına göre bu bebek doyuyormu ne olur yardımcı olun ya
Hep ağlıyo uyumuyo meme istiyo ama süt gelmiyo

Back