• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Sağlıklı olsunlar tez zamanda kavuşup koklaşın inşallah
Teşekkür ederiz kızlar sağolun ❤
Bebekler çok minik doğdular. Biri 2400 biri 2600. Nefes alışverişleri zayıf diye kuvöze koydular ikisini de. Onun dışında sağlıkları iyi çok şükür. Yarın çıkacaklarmış kuvözden 🙏 Umarım her şey yolunda gider. Daha hiç görmedim bebeklerimi 😔 Akşam 7'de çıkaracaklar beni tekerlekli sandalyeyle yukarı o zaman görücem.
Ah bu sene ki kızlar pek nazlı hatta doğumhanede doktorum göbek adını naz koydu 😁
Sağlıklı olması önemli inşallah hayırlısı olsun bu saatten sonra çokta önemli değil canım benim 🙏
Aynen öyle artık sağlıklısını dilemekten başka birşey gelmiyor elden Canım 🙏🏻 Bak şimdi siz ne güzel kavuştunuz sıra bizde inşallah 💜💜

ben şuan hiçbişey yapmıyorum
1 hafta olunca bırak demişti doktorumuz
sprey sıkmıyorum artık
göbeğide düştü zaten hergün banyo yapıyo
Benim bebeğim hala banyo yapmadı biliyormusun :) banyo yapsa beyazlıcak çocuk:)))) göbeği geç düştü bide akıntı oldu az hergün krem sürüp bezle kapatıyoruz bugün iyi gibi duruyor bakalım yarın doktoru ne dicek olmazsa yakıyorlarmış

Geçmiş olsun canım sağlıkla kavuş miniklerine, ciğer geliştirici yapmamışlar mıydı? Çabucak toparlanırlar inşallah
Sağol canım 🙏 Ciğer geliştirici yapmadılar. Zaten en son 1.5 ay önce girmiştim ultrasona. Dr tahmini olarak 2.5 kiloyu geçmişlerdir kuvözde girmezler demişti 2 hafta önce :sinirli: Doğum yaptığım hastanede de dr cuma günü bebeklere bakıp nefes alışverişlerinin iyi olduğunu kuvöze girmeyeceklerini soyledi. O yüzden moralim bozuldu doğduklarında vermediler bana hemen götürdüler bunu beklemiyodum :110:

Sağlıkla gelmişler ya canım çok şükür 1 gün daha dişini sık sonra hep yanında olurlar inşallah 😍
Canım gözün aydın Allah kavustursun yavrularına tez zamanda herşey yoluna girer hiç merak etme
Sağlıklı olsunlar tez zamanda kavuşup koklaşın inşallah

Aynen öyle artık sağlıklısını dilemekten başka birşey gelmiyor elden Canım 🙏🏻 Bak şimdi siz ne güzel kavuştunuz sıra bizde inşallah 💜💜
Çok sağolun kızlar 🙏 Ben de en kısa zamanda kavuşmak istiyorum ama bi yandan da orda daha fazla kalsınlar istiyorum. Çok minikler çünkü nasıl bakıcam ben onlara :anne:

Çok sağolun kızlar 🙏 Ben de en kısa zamanda kavuşmak istiyorum ama bi yandan da orda daha fazla kalsınlar istiyorum. Çok minikler çünkü nasıl bakıcam ben onlara :anne:

Canım benim kızım eve çıktığımızda 2200 gramdı. Çok da güzel büyüdü maşallah. Hiç üzülme, tahminimizden daha güçlüler insallah

Kızlar doğduk 11 gibi
Ama bebek henüz odada değil solunum için normal bakım odasında tutuyolar
Ya da bana öyle diyolar :KK43:

Bekliyorum öyle
Ben iyiyim spinal oldum
Dua edin de gelsin bir an önce bebeğim
İnşallah sağlıkla kavuş oğluşuna tutuyorlar canım benim olduğum hastanedede Bi kaç kişi vardı küvez değil sadece gözlem çocuk doktorları sürekli geldi gitti bilgi verdiler falan hepsi tek tek geldi için rahat olsun 🙏

Canimsulara mesaj bırakıyorum ❤
Kızlar ben sanki bu koala kıza 65 yıldır bakıyor gibiyim. Anam bende bi havalar bi havalar sormayın 😂 Kimseyi dinlemiyorum, canım nasıl isterse öyle yapiyorum. Çok yorulduysam misafir bile olsa siz bununla oynayın deyip atiyorum kucaklarına biraz kestiriyorum. Güzelce her gün duşumu alıp, güzel güzel salınıyorum evde 😎 Sütüm baya iyi. Fazlasını sağıyorum. Dikişlerim de iyi gidiyor. Korseyi eve geldiğim ilk gün takmaya başladım. Sadece duşta çıkarıyorum.
Bizim kıza gelirsek yememek için zor tutuyorum kendimi 😁 Annesini üzmeyip, normal doğumla geldiği için de kendisine başarı plaketi verdim 😁 Şu anda odada uyuma numarası yapiyorum, baba gaz peşinde 😁
Sizleri unutmadım hatta çok da meraklardayım. Çok gelen giden olduğundan fırsatım pek olmuyor. Hepinizi çok çok opuyorum ❤❤❤❤

Canım benim kızım eve çıktığımızda 2200 gramdı. Çok da güzel büyüdü maşallah. Hiç üzülme, tahminimizden daha güçlüler insallah
Çok sağol canım inşallah benimkiler de toparlanır bir an önce 💕
Kızlar doğduk 11 gibi

Bekliyorum öyle
Ben iyiyim spinal oldum
Benim de odada değiller, yarın gelecekler 😒 Ben de spinal oldum bu arada, tahminimden çok daha hızlı oldu bitti. Senin nasıldı? Memnun kaldın mı? Kaç kilo doğdu bebeğin ?
Kızlar ben sanki bu koala kıza 65 yıldır bakıyor gibiyim. Anam bende bi havalar bi havalar sormayın 😂 Kimseyi dinlemiyorum, canım nasıl isterse öyle yapiyorum. Çok yorulduysam misafir bile olsa siz bununla oynayın deyip atiyorum kucaklarına biraz kestiriyorum. Güzelce her gün duşumu alıp, güzel güzel salınıyorum evde 😎 Sütüm baya iyi. Fazlasını sağıyorum. Dikişlerim de iyi gidiyor. Korseyi eve geldiğim ilk gün takmaya başladım. Sadece duşta çıkarıyorum.
Bizim kıza gelirsek yememek için zor tutuyorum kendimi 😁 Annesini üzmeyip, normal doğumla geldiği için de kendisine başarı plaketi verdim 😁 Şu anda odada uyuma numarası yapiyorum, baba gaz peşinde 😁
Sizleri unutmadım hatta çok da meraklardayım. Çok gelen giden olduğundan fırsatım pek olmuyor. Hepinizi çok çok opuyorum ❤❤❤❤
Oh ne güzel maşallah size 🧿🧿🧿 Her şeyin yolunda olmasına çok sevindim canım ❤❤❤

Kızlar doğduk 11 gibi

Bekliyorum öyle
Ben iyiyim spinal oldum

Allah iyilik sağlık versin
Gözlem amaclı tutuyorlardır canım. Ben hastanede yatarken çok vardı o şekilde bekletilen bebek. Gece bile yanına getirebilirler. Ne zaman emin olurlarsa o zaman teslim ediyorlar. Üzülme, emin ellerde inşallah

Sen kendin toparlanmaya calış bu arada

Her şey yolunda maşallah
Allah iyilikten ayırmasın :KK200: :KK200:

Back