2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kuzum bazı bebeklerin kulakları bir aylık olana kadar ıslak oluyormuş bana öyle açıkladı odyolog . İlk 5 günlükken alındığında erken doğmuş kemikleri islak ve küçük bunu önemseme dedi sonra cihazı masaya koyar koymaz bebeğim sıçradı. Bende dedim ki ben duydugunu zaten biliyorum seslerden sıçrıyor gördünüz mü az önce de oldu dedim güldü. Sonra eşime laf dinletemedim tutturdu deli gibi götürelim götürelim diye. İdrar testinden kültürüne işitme testine boy kilo baş cevresk sarılık tiroid falan derken akşama kadar hastanede kaldık herseyine yeniden baktirdik.

Hastaneden geldim 1 cm açıklık ilerlememiş, sancı yok,Çarşamba sabah sezaryen var 40+4 de beni kestirecek bu kız
Aslında sancı da gelebilir. Benim de 1 cm iken sancı yoktu. Bir hafta sonra aynı gece 7'ye ulaştı. Sancı ise ondan bi önceki gece başlamıştı. Benim haftam vardı. Ama senin miadın doluyor. Dr tabii ki daha iyi karar verir. Hayırlısı artık.

Amin canım hepimize.. Niye sezeryana döndü ki, sunni vermedi mi
40 artılara geçtiğimiz için riskli olur dedi suyu da azalmaya başlamış. Bebeği riske atmak istemediğini belirtti. Suni sancı ile bebek kendini kasıp kakasını yapabilir acil sezaryen gerekebilir dedi

Aynen canım geledebilir ama işte riske atmak istemedi dr zamanını geçirmek keşkelere sebep olur bunu yaşamak istemeyiz dedi. Allahtan hayırlısını diliyorum tek düşündüğüm miniğimizin sağlığı artık

Oh maşallah gözünaydın canım benim
Heyoo
Hadi gözün aydın
Sağlıkla hayrla buyusun yavrularin
hadi gözün aydın canım
nasılsınız peki bebişler nasıl ?
Gözün aydın canım Allah sizi hiç ayırmasın.
Gözünaydın kuzum.Allah analı babalı büyütsün.Darisi bize
Teşekkür ederiz kızlar sağolun ❤
Bebekler çok minik doğdular. Biri 2400 biri 2600. Nefes alışverişleri zayıf diye kuvöze koydular ikisini de. Onun dışında sağlıkları iyi çok şükür. Yarın çıkacaklarmış kuvözden Umarım her şey yolunda gider. Daha hiç görmedim bebeklerimi Akşam 7'de çıkaracaklar beni tekerlekli sandalyeyle yukarı o zaman görücem.

Kuzum senin erken geldi sıpan haftasını doldurmuş bebekte farklı olabilir belki ama hiç duymadım bozuk çıkar vs ona bişey diyemem 5. Gün dediler bizede ağırlık o aralarda yapılıyor sanırım her doktor farklı görüşte tabi oda var

Sağlıkla gelmişler ya canım çok şükür 1 gün daha dişini sık sonra hep yanında olurlar inşallah

Hastaneden geldim 1 cm açıklık ilerlememiş, sancı yok,Çarşamba sabah sezaryen var 40+4 de beni kestirecek bu kız
Ah bu sene ki kızlar pek nazlı hatta doğumhanede doktorum göbek adını naz koydu
Sağlıklı olması önemli inşallah hayırlısı olsun bu saatten sonra çokta önemli değil canım benim

O kadar iyi anlıyorum ki canım seni son günlerde doğurmuş sıkılmış bunalmış biri olarak ama hepsi geçicek Bi kaç güne hepsi biticek ana ben yeniden doğdum meğer diceksin sabır

Geçmiş olsun canım sağlıkla kavuş miniklerine, ciğer geliştirici yapmamışlar mıydı? Çabucak toparlanırlar inşallah

Hastanede alındı kuzum doktorla görüştüm dediki sağlık ocağında mutlaka aldır çok çok önemli sonuçlar değişebilir Bi karşılaştırma yapılsın
hastanede gerek yok dediler bize
sadece sağlık ocağında yaptırsanız olur dediler hastanede yaptırmadım ben

Aynen canım bol bol dua et güçlü ol o an zaten bi cesaret geliyor insana mecbur allahın izniyle en kolay şekilde kurtulursun o bebek ordan balık gibi kayıp çıkınca herşey bitiyor

Canım gözün aydın Allah kavustursun yavrularına tez zamanda herşey yoluna girer hiç merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…