- 28 Ekim 2018
- 3.112
- 6.728
- 88
Kuzum bazı bebeklerin kulakları bir aylık olana kadar ıslak oluyormuş bana öyle açıkladı odyolog . İlk 5 günlükken alındığında erken doğmuş kemikleri islak ve küçük bunu önemseme dedi sonra cihazı masaya koyar koymaz bebeğim sıçradı. Bende dedim ki ben duydugunu zaten biliyorum seslerden sıçrıyor gördünüz mü az önce de oldu dedim güldü. Sonra eşime laf dinletemedim tutturdu deli gibi götürelim götürelim diye. İdrar testinden kültürüne işitme testine boy kilo baş cevresk sarılık tiroid falan derken akşama kadar hastanede kaldık herseyine yeniden baktirdik.bizim normalde ertesi gün yapılacaktı cihaz arızası çıktı dediki salı günü hem muayene hemde işitme testine getirirsin aradan çıkarırız
1 ay çok geç değil mi ya kimi duyduysam ya hemen yada en geç 1 hafta sonra yapıyolar canım
Bir hafta sonra kontrol oluyor ya. İlkinde dr şunu dedi. İşte bize dedikleri bu ipler kendiliğinden düşüyor ama bazıları düşmemiş kendi aldı.Sağol inşallah. Ilk ikisinde ne kadar sürdü dikişlerin düşmesi, ve o bölgenin tamamen iyileşmesi?
Biz hiç yapmadik canım 3.günün sabahida düştüGöbek bakımını günde bir mi iki kez mi yapıyorsunuz?
Aslında sancı da gelebilir. Benim de 1 cm iken sancı yoktu. Bir hafta sonra aynı gece 7'ye ulaştı. Sancı ise ondan bi önceki gece başlamıştı. Benim haftam vardı. Ama senin miadın doluyor. Dr tabii ki daha iyi karar verir. Hayırlısı artık.Hastaneden geldim 1 cm açıklık ilerlememiş, sancı yok,Çarşamba sabah sezaryen var40+4 de beni kestirecek bu kız
Çok iyi yaBiz hiç yapmadik canım 3.günün sabahida düştü
40 artılara geçtiğimiz için riskli olur dedi suyu da azalmaya başlamış. Bebeği riske atmak istemediğini belirtti. Suni sancı ile bebek kendini kasıp kakasını yapabilir acil sezaryen gerekebilir dediAmin canım hepimize.. Niye sezeryana döndü ki, sunni vermedi mi
Aynen canım geledebilir ama işte riske atmak istemedi dr zamanını geçirmek keşkelere sebep olur bunu yaşamak istemeyiz dedi. Allahtan hayırlısını diliyorum tek düşündüğüm miniğimizin sağlığı artıkAslında sancı da gelebilir. Benim de 1 cm iken sancı yoktu. Bir hafta sonra aynı gece 7'ye ulaştı. Sancı ise ondan bi önceki gece başlamıştı. Benim haftam vardı. Ama senin miadın doluyor. Dr tabii ki daha iyi karar verir. Hayırlısı artık.
Oh maşallah gözünaydın canım benim
Heyoo
Hadi gözün aydın
Sağlıkla hayrla buyusun yavrularin
hadi gözün aydın canım
nasılsınız peki bebişler nasıl ?
Gözün aydın canımAllah sizi hiç ayırmasın.
Teşekkür ederiz kızlar sağolun ❤Gözünaydın kuzum.Allah analı babalı büyütsün.Darisi bize
Kuzum senin erken geldi sıpanKuzum bazı bebeklerin kulakları bir aylık olana kadar ıslak oluyormuş bana öyle açıkladı odyolog . İlk 5 günlükken alındığında erken doğmuş kemikleri islak ve küçük bunu önemseme dedi sonra cihazı masaya koyar koymaz bebeğim sıçradı. Bende dedim ki ben duydugunu zaten biliyorum seslerden sıçrıyor gördünüz mü az önce de oldu dedim güldü. Sonra eşime laf dinletemedim tutturdu deli gibi götürelim götürelim diye. İdrar testinden kültürüne işitme testine boy kilo baş cevresk sarılık tiroid falan derken akşama kadar hastanede kaldık herseyine yeniden baktirdik.
Sağlıkla gelmişler ya canım çok şükür 1 gün daha dişini sık sonra hep yanında olurlar inşallahTeşekkür ederiz kızlar sağolun ❤
Bebekler çok minik doğdular. Biri 2400 biri 2600. Nefes alışverişleri zayıf diye kuvöze koydular ikisini de. Onun dışında sağlıkları iyi çok şükür. Yarın çıkacaklarmış kuvözdenUmarım her şey yolunda gider. Daha hiç görmedim bebeklerimi Akşam 7'de çıkaracaklar beni tekerlekli sandalyeyle yukarı o zaman görücem.
Ah bu sene ki kızlar pek nazlı hatta doğumhanede doktorum göbek adını naz koyduHastaneden geldim 1 cm açıklık ilerlememiş, sancı yok,Çarşamba sabah sezaryen var40+4 de beni kestirecek bu kız
O kadar iyi anlıyorum ki canım seni son günlerde doğurmuş sıkılmış bunalmış biri olarak ama hepsi geçicek Bi kaç güne hepsi biticek ana ben yeniden doğdum meğer diceksin sabırAllahım bu günlere gelmişiz çok şükür sağlıcakla da kucağımıza alalım.
Allahın gücüne gitmesin ama çok zorlanıyorum artık.
Yoruldum.
Hastaneden geldim geleli bi sağa yatıyorum bi sola.
Vajina kemiklerim daha bi ayrı ağrıyor bu gün.
Oturamıyorum,
Yatamıyorum,
Yürüyemiyorum.
9 aydır ilk defa hareketlerim kısıtlandı. Meğer son ay ne bitmezmiş.
Geçmiş olsun canım sağlıkla kavuş miniklerine, ciğer geliştirici yapmamışlar mıydı? Çabucak toparlanırlar inşallahTeşekkür ederiz kızlar sağolun ❤
Bebekler çok minik doğdular. Biri 2400 biri 2600. Nefes alışverişleri zayıf diye kuvöze koydular ikisini de. Onun dışında sağlıkları iyi çok şükür. Yarın çıkacaklarmış kuvözdenUmarım her şey yolunda gider. Daha hiç görmedim bebeklerimi Akşam 7'de çıkaracaklar beni tekerlekli sandalyeyle yukarı o zaman görücem.
Valla 28/gün bizden ücret alınmıcakmış hastaneden mi yoksa tüm yenidoğanlarda öyle mi bilmiyorumKızlar peki bu işitme testini yaptıranlar extra ücret ödediniz mi ve ne kadar yoksa paket veyahut doğum ücretinin içindemiydi
400 lira dediler 150 lira ödedik bizKızlar peki bu işitme testini yaptıranlar extra ücret ödediniz mi ve ne kadar yoksa paket veyahut doğum ücretinin içindemiydi
neden iki defa ?Ben iki defa yaptırdım canım. Biri 1 haftalık biri bir aylıkken.
hastanede gerek yok dediler bizeHastanede alındı kuzum doktorla görüştüm dediki sağlık ocağında mutlaka aldır çok çok önemli sonuçlar değişebilir Bi karşılaştırma yapılsın
Aynen canım bol bol dua et güçlü ol o an zaten bi cesaret geliyor insana mecburBANADA ARKADAŞLARIM DÜŞÜNE DÜŞÜNE KAFAYI YİCEKSİN KİMSENİN KARNINDA BEBEK KALMAMIŞ DİYOR:) AMA İŞTE YAŞAYAN BİLİR HEM KENDİM İÇİN HEM BEBEĞİM İÇİN KORKULARIM VAR AMA HERLDE BEBEĞİMİ SAĞLIKLA KUCAĞIMA ALDIKTAN SORA BENDE AYNI ŞEYİ DİCEM NASIL DOĞURDUM DİYE:) BOL BOL DUA EDİYORUM HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN
Canım gözün aydın Allah kavustursun yavrularına tez zamanda herşey yoluna girer hiç merak etmeTeşekkür ederiz kızlar sağolun ❤
Erken doğum olduğu için ilkinde sonuç alamadı.neden iki defa ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?