2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
arkadaşlar benimde 36. haftam..doktorumla konuşmadık henüz sezeryanmı normalmi olacağına ama çok korkuyorum ara ara kasılmalarım oluyo diyorum nasıl normal doğurucam çok sancım oluyo sora sezeryan olsam sorasında ne yapacam diyorum allahım yardım etsin..korkularıma engel olamıyorum

Yeni ve ilk kez doğum yapmış biri olarak evet başına ne gelicek bilmiyosun geren tarafı o farkındayım aynı şeyleri yaşayıp aynı yoldan geçtik inan ki Bitiyo yoksa bu kadar kadın aynı acıları yaşayacağını bile bile 3. 4. Yapmazdı kimse canım bol dua et içini rahatlat düşünme öyle akıp gidicek ki şaşıracaksın ve sonrası mükemmel sağlıkla bi avazda pırtlat gelsin kız korkma

Kayınvalidem tam 4 kere yanıma gelip hadi yıkayalım bu çocuğu daha kafasında pislikleri duruyo deyip dıruyo hadi bakem hayırlısı 4 kez olmayacağını dr un enfeksiyon kapar dediğinden bahsettim ama sanırım anlamıyor

Arkadaşım emin ol bu forumun en tırsak gebesi bendim kara kara düşünüyordum ama bak ben bile doğurdum çok şükür o yüzden hiç kafaya takma herşey olup bitiyor rabbim sağlıkla sonlandırsın inşallah

Kızlar aranızda işitme testi yaptıran var mı tam olarak nezaman yapıldı
Biz hastaneden gelince kafasını yıkadık vücuduna şampuan değdirtmedim Bi su tamam canım daha da yok ısrarlarına hayır olmaz diyorum net Bi dille
İşitme testimiz yarın topuk kanımız yarın muayene yarın napcam bilmiyorum

Kızlar aranızda işitme testi yaptıran var mı tam olarak nezaman yapıldı
Doğduğu gun yapiliyor genelde canım
Uyurken yapilan bi test sessizlik olması lazim
Sağ kulaği geçti
Sol kulağinda uyandigi için cok hareketliydi
Test başarisiz oldu
Ayin 16sinda tekrar gidicez bakalım

İlk ikisinde epizyo vardı. Bunda olmadı. Ebenin bana dediği bir iki yırtık oldu, dikiş var. Batikon kullanıyorum. 1 haftaya kontrol var. Yani o esnada ne gerekli ise onu yapıyorlar. Hepsinde dr girdi doğuma. Sorunsuz iyileşir umarım.

Bende yıkatmadım yıkatmıcamda göbeği düşsün hele bi
Ben muayene oldum bugün birde 2.topuk kanımız alındı asm de ilki hastanede alınmıştı işitme testinide 1 ay sonraya dediler neden acaba benim gibi 1 ay sonunda yaptıracak olan var mı

banada boyna söyleyip durdu hem kendi annem hem kv
göbeği düşmeden yıkayamazsınız dedim yıkatmadım
istediklerini söylesinler umrum değil çocuk benim çocuğum dediğimi yaptım yıkamadım
6. gününün gecesi düştü göbeği 7. günü sabah yıkadık
istemiyosan yaptırma allah korusun bişey olsa en çok sen üzülürsün

Ben agrı kesici bi parol verdiler onunda 4. Günü falan kestim içmedim bende de var az az kaşıntı

neye karar verdin canım topuk kanı için
hastanede mi aldırcan sağlık ocağında mı
ikisinde de mi ?

Ben agrı kesici bi parol verdiler onunda 4. Günü falan kestim içmedim bende de var az az kaşıntı
bana minoset vermişti 10 günlüktü bitene kadar kullan dedi doktorum kullandım bitti artık içmiyorum bişey
ağrın olursa yine arveles parol falan içebilirsin dedi içmedim ama olmadı öyle çok ağrım

Canım emzirirken memeye damlatip emmesini sağlayabilirsin.
Ozamanda memeden soğur diye çekindim. Çünkü d vit yağlı direk tadını alır almaz diliyle çıkarıyor.

Biz 4 damla kullaniyoruz canım

25 damla bayaği çokmuş gerçekten
Gün icersinde 5er damlaya bölüp mu versen acaba
Doktor spreyi önermiyorum çok küçük dedi. Tek damla damlatılan bi ilaç yazdı. Ama mutlaka tek olsun 400mg vermek isterdim ama 600lük mecbur dedi ben parabenli istemediğim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…