Yeni ve ilk kez doğum yapmış biri olarak evet başına ne gelicek bilmiyosun geren tarafı o farkındayım aynı şeyleri yaşayıp aynı yoldan geçtik inan ki Bitiyo yoksa bu kadar kadın aynı acıları yaşayacağını bile bile 3. 4. Yapmazdı kimse canım bol dua et içini rahatlat düşünme öyle akıp gidicek ki şaşıracaksın ve sonrası mükemmelarkadaşlar benimde 36. haftam..doktorumla konuşmadık henüz sezeryanmı normalmi olacağına ama çok korkuyorum ara ara kasılmalarım oluyo diyorum nasıl normal doğurucam çok sancım oluyo sora sezeryan olsam sorasında ne yapacam diyorum allahım yardım etsin..korkularıma engel olamıyorum
Kızlarrrr doğurdum ben
Arkadaşım emin ol bu forumun en tırsak gebesi bendim kara kara düşünüyordum ama bak ben bile doğurdum çok şükür o yüzden hiç kafaya takma herşey olup bitiyor rabbim sağlıkla sonlandırsın inşallaharkadaşlar benimde 36. haftam..doktorumla konuşmadık henüz sezeryanmı normalmi olacağına ama çok korkuyorum ara ara kasılmalarım oluyo diyorum nasıl normal doğurucam çok sancım oluyo sora sezeryan olsam sorasında ne yapacam diyorum allahım yardım etsin..korkularıma engel olamıyorum
Kayınvalidem tam 4 kere yanıma gelip hadi yıkayalım bu çocuğu daha kafasında pislikleri duruyo deyip dıruyo hadi bakem hayırlısı 4 kez olmayacağını dr un enfeksiyon kapar dediğinden bahsettim ama sanırım anlamıyor
Biz hastaneden gelince kafasını yıkadık vücuduna şampuan değdirtmedim Bi su tamam canım daha da yok ısrarlarına hayır olmaz diyorum net Bi dilleKızlar aranızda işitme testi yaptıran var mı tam olarak nezaman yapıldı
Doğduğu gun yapiliyor genelde canımKızlar aranızda işitme testi yaptıran var mı tam olarak nezaman yapıldı
İlk ikisinde epizyo vardı. Bunda olmadı. Ebenin bana dediği bir iki yırtık oldu, dikiş var. Batikon kullanıyorum. 1 haftaya kontrol var. Yani o esnada ne gerekli ise onu yapıyorlar. Hepsinde dr girdi doğuma. Sorunsuz iyileşir umarım.Kızlar normal doğurup epizyotomisi olan var mı. Ebe ufak bir kesik yaptı bana doğururken o kadar canım sıkıldı ki. Üçünü doğum yani yırtılma ihtimali çok küçük ve bebek zaten 5 dakikada doğdu yani acelen ne dimi?? Daha kötü yırtılmayı önlemek için kesiyorlar biliyorum ama kime sorduysam normal yırtılmayı kesiye tercih ediyor bazen 6 ay sürüyormuş iyileşmesi. Bende ilk doğumlarda çok ufak tefek yırtılmalar olmuştu bir hafta içinde hepsi geçti gitti dikişler hemen düştü ama bu epizyotomi yeri 10 gün olcak hala dikişler sapasağlam duruyor sizde kaç günde düştü?? Zor iyileşicek diye korkuyorum yaa offf. Neyse kader kısmet tabi herşey elbet bebek için değer ama işte gereksiz bir müdehale olunca insanın zoruna gidiyor.
hadi gözün aydın canımKızlarrrr doğurdum ben
Bende yıkatmadım yıkatmıcamda göbeği düşsün hele biBiz hastaneden gelince kafasını yıkadık vücuduna şampuan değdirtmedim Bi su tamam canım daha da yok ısrarlarına hayır olmaz diyorum net Bi dille
İşitme testimiz yarın topuk kanımız yarın muayene yarın napcam bilmiyorum
5. günü yapıldı canımKızlar aranızda işitme testi yaptıran var mı tam olarak nezaman yapıldı
banada boyna söyleyip durdu hem kendi annem hem kvKayınvalidem tam 4 kere yanıma gelip hadi yıkayalım bu çocuğu daha kafasında pislikleri duruyo deyip dıruyo hadi bakem hayırlısı 4 kez olmayacağını dr un enfeksiyon kapar dediğinden bahsettim ama sanırım anlamıyor
Ben agrı kesici bi parol verdiler onunda 4. Günü falan kestim içmedim bende de var az az kaşıntıpelocum aynı gün doğurduk
benim dikiş yerlerim kaşınmaya başladı bugün
ne alaka anlamadım iyileşmeye başladığının bi göstergesi midir bilemiyorum
onun dışında ağrı sızı bendede var hala ama ilk günlere göre çok çok az
günde 4 tane ağrı kesici içiyodum 6 saate bir 2 3 gündür onuda içmiyorum
korse kullanmaya başladın mı pelo ?
neye karar verdin canım topuk kanı içinBiz hastaneden gelince kafasını yıkadık vücuduna şampuan değdirtmedim Bi su tamam canım daha da yok ısrarlarına hayır olmaz diyorum net Bi dille
İşitme testimiz yarın topuk kanımız yarın muayene yarın napcam bilmiyorum
5. Gün yapıldı cnmKızlar aranızda işitme testi yaptıran var mı tam olarak nezaman yapıldı
bana minoset vermişti 10 günlüktü bitene kadar kullan dedi doktorum kullandım bitti artık içmiyorum bişeyBen agrı kesici bi parol verdiler onunda 4. Günü falan kestim içmedim bende de var az az kaşıntı
Ozamanda memeden soğur diye çekindim. Çünkü d vit yağlı direk tadını alır almaz diliyle çıkarıyor.Canım emzirirken memeye damlatip emmesini sağlayabilirsin.
Doktor spreyi önermiyorum çok küçük dedi. Tek damla damlatılan bi ilaç yazdı. Ama mutlaka tek olsun 400mg vermek isterdim ama 600lük mecbur dedi ben parabenli istemediğim içinBiz 4 damla kullaniyoruz canım
25 damla bayaği çokmuş gerçekten
Gün icersinde 5er damlaya bölüp mu versen acaba
Gözün aydın canımKızlarrrr doğurdum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?