2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar peki bu işitme testini yaptıranlar extra ücret ödediniz mi ve ne kadar yoksa paket veyahut doğum ücretinin içindemiydi

Kızlar aranızda işitme testi yaptıran var mı tam olarak nezaman yapıldı
Hastanede taburcu olmadan yapıldı. Uyuyordu. Geçti. Tekrar olacak mı dedim. Yok dedi. Verdiği kağıdı sağlık ocağına götürecekmişiz. Ek ücret var mı bilmiyorum. Bizde doğum 2300 idi. 2500 ödedik. Hani üzerine ne eklendi bilmiyorum. Acilden girdik falan konsültasyon o mu bu mu bilmiyorum ama memnun kaldık. Diğer bebeklerim de aynı hastanede doğmuştu.

Kendiliğinden gelir mi diyorum nişan su vs. ama yok geçmiyor günler saatler oğlum 5.5yasinda ve eve kapanmak zorunda kalıyor onunla oynayamiyorum da yatıyorum devamlı ağrım olduğundan...çok üzülüyorum ya elimden bisey de gelmiyo

bizim normalde ertesi gün yapılacaktı cihaz arızası çıktı dediki salı günü hem muayene hemde işitme testine getirirsin aradan çıkarırız
1 ay çok geç değil mi ya kimi duyduysam ya hemen yada en geç 1 hafta sonra yapıyolar canım

BANADA ARKADAŞLARIM DÜŞÜNE DÜŞÜNE KAFAYI YİCEKSİN KİMSENİN KARNINDA BEBEK KALMAMIŞ DİYOR:) AMA İŞTE YAŞAYAN BİLİR HEM KENDİM İÇİN HEM BEBEĞİM İÇİN KORKULARIM VAR AMA HERLDE BEBEĞİMİ SAĞLIKLA KUCAĞIMA ALDIKTAN SORA BENDE AYNI ŞEYİ DİCEM NASIL DOĞURDUM DİYE:) BOL BOL DUA EDİYORUM HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN

Keşke onunla vakit geçirecek biri olsa. Zor gerçekten. Eşim iki gün izin aldıydı. O gün çocukların gönlü olsun diye havuza götürdü. Benim sancılar vardı O gece yola çıktık Sabaha bebek. İnş belirtilerin gelir hayırlısı ile.

Sağol inşallah. Ilk ikisinde ne kadar sürdü dikişlerin düşmesi, ve o bölgenin tamamen iyileşmesi?

Rabbim dayanma gücünü versin canım inşallah geçecek bu günler de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…