• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar peki bu işitme testini yaptıranlar extra ücret ödediniz mi ve ne kadar yoksa paket veyahut doğum ücretinin içindemiydi

Kızlar aranızda işitme testi yaptıran var mı tam olarak nezaman yapıldı
Hastanede taburcu olmadan yapıldı. Uyuyordu. Geçti. Tekrar olacak mı dedim. Yok dedi. Verdiği kağıdı sağlık ocağına götürecekmişiz. Ek ücret var mı bilmiyorum. Bizde doğum 2300 idi. 2500 ödedik. Hani üzerine ne eklendi bilmiyorum. Acilden girdik falan konsültasyon o mu bu mu bilmiyorum ama memnun kaldık. Diğer bebeklerim de aynı hastanede doğmuştu.

Kendiliğinden gelir mi diyorum nişan su vs. ama yok geçmiyor günler saatler 😞 oğlum 5.5yasinda ve eve kapanmak zorunda kalıyor onunla oynayamiyorum da yatıyorum devamlı ağrım olduğundan...çok üzülüyorum ya elimden bisey de gelmiyo

Bende yıkatmadım yıkatmıcamda göbeği düşsün hele bi
Ben muayene oldum bugün birde 2.topuk kanımız alındı asm de ilki hastanede alınmıştı işitme testinide 1 ay sonraya dediler neden acaba benim gibi 1 ay sonunda yaptıracak olan var mı
bizim normalde ertesi gün yapılacaktı cihaz arızası çıktı dediki salı günü hem muayene hemde işitme testine getirirsin aradan çıkarırız
1 ay çok geç değil mi ya kimi duyduysam ya hemen yada en geç 1 hafta sonra yapıyolar canım

Arkadaşım emin ol bu forumun en tırsak gebesi bendim kara kara düşünüyordum ama bak ben bile doğurdum çok şükür o yüzden hiç kafaya takma herşey olup bitiyor rabbim sağlıkla sonlandırsın inşallah 🙂
BANADA ARKADAŞLARIM DÜŞÜNE DÜŞÜNE KAFAYI YİCEKSİN KİMSENİN KARNINDA BEBEK KALMAMIŞ DİYOR:) AMA İŞTE YAŞAYAN BİLİR HEM KENDİM İÇİN HEM BEBEĞİM İÇİN KORKULARIM VAR AMA HERLDE BEBEĞİMİ SAĞLIKLA KUCAĞIMA ALDIKTAN SORA BENDE AYNI ŞEYİ DİCEM NASIL DOĞURDUM DİYE:) BOL BOL DUA EDİYORUM HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN

Kendiliğinden gelir mi diyorum nişan su vs. ama yok geçmiyor günler saatler 😞 oğlum 5.5yasinda ve eve kapanmak zorunda kalıyor onunla oynayamiyorum da yatıyorum devamlı ağrım olduğundan...çok üzülüyorum ya elimden bisey de gelmiyo
Keşke onunla vakit geçirecek biri olsa. Zor gerçekten. Eşim iki gün izin aldıydı. O gün çocukların gönlü olsun diye havuza götürdü. Benim sancılar vardı O gece yola çıktık Sabaha bebek. İnş belirtilerin gelir hayırlısı ile.

İlk ikisinde epizyo vardı. Bunda olmadı. Ebenin bana dediği bir iki yırtık oldu, dikiş var. Batikon kullanıyorum. 1 haftaya kontrol var. Yani o esnada ne gerekli ise onu yapıyorlar. Hepsinde dr girdi doğuma. Sorunsuz iyileşir umarım.
Sağol inşallah. Ilk ikisinde ne kadar sürdü dikişlerin düşmesi, ve o bölgenin tamamen iyileşmesi?

Allahım bu günlere gelmişiz çok şükür sağlıcakla da kucağımıza alalım. 🙏🏼
Allahın gücüne gitmesin ama çok zorlanıyorum artık.
Yoruldum.
Hastaneden geldim geleli bi sağa yatıyorum bi sola.
Vajina kemiklerim daha bi ayrı ağrıyor bu gün. 😔
Oturamıyorum,
Yatamıyorum,
Yürüyemiyorum.
9 aydır ilk defa hareketlerim kısıtlandı. Meğer son ay ne bitmezmiş. ✋🏼
Rabbim dayanma gücünü versin canım inşallah geçecek bu günler de 🙏🏻

Back