• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    226
Kızlar benim kızım 40dk kadar emiyor dedim ama son iki gündür sürekli emerken memeyi bırakıp tekrar alıyor ve çok hırslı emiyor alttan gazı var desem onu artık kendi çıkarabiliyor ama 6 gündür kaka yapmadı acaba o yüzden mi düzgün ememiyor çünkü emziriirken savaş vermeye başladık
Emzirmek işkence gibi bir hal aldı😥

Günaydın arkadaşlar 🙂 Bebeğim 40 günlük ve iki gündür sürekli eli ağzında, tokken de yapıyor. Sizin de bebekleriniz kendi elini emiyor mu? internete baktığımda ikinci aydan itibaren normal kendini rahatlatmak için yapar yazıyor ama biz hem iki ayşık değiliz hem de neden rahatlamak istiyor ki stresli mi bebeğim 🥹 bugun aşılar var(burada 6. haftada yapılıyor ilk ay aşıları) doktoru görebilirsem soracağım

Kızlar benim kızım 40dk kadar emiyor dedim ama son iki gündür sürekli emerken memeyi bırakıp tekrar alıyor ve çok hırslı emiyor alttan gazı var desem onu artık kendi çıkarabiliyor ama 6 gündür kaka yapmadı acaba o yüzden mi düzgün ememiyor çünkü emziriirken savaş vermeye başladık
Alt gazı olabilir dediğin gibi emerken rahatlıyor kaka yapmaya çalışıyor olabilir bizimki öyle memeye asıldığı zaman genelde kakasi yada gazı oluyor.
Günaydın arkadaşlar 🙂 Bebeğim 40 günlük ve iki gündür sürekli eli ağzında, tokken de yapıyor. Sizin de bebekleriniz kendi elini emiyor mu? internete baktığımda ikinci aydan itibaren normal kendini rahatlatmak için yapar yazıyor ama biz hem iki ayşık değiliz hem de neden rahatlamak istiyor ki stresli mi bebeğim 🥹 bugun aşılar var(burada 6. haftada yapılıyor ilk ay aşıları) doktoru görebilirsem soracağım
Bizde 48 günlük olduk bende 2 gündür fark ettim elleri ile oynuyor emmeye çalıyor tokken bile demek ki kendini tanımaya çalışıyor dedim

Bizimki de yapmaya başladı 8. Hafta atağında başlıyorlarmış genelde. Kendini oyalamayı öğreniyor diyor bazı yerlerde. Banyo yaptırırken elini emip ordan su içiyor resmen 🤦🏼‍♀️ siz doktora sorun en doğru cevabı o verir.

Bizimkide parmağını falan emiyor çok cok. Saldırıyor😅2.ay aşısına çağırdılar bizide perdembe canım 1 tanemi olcak acaba

Uykusuzluk stres yapıyor sonuc sütüm azaldı 24 saattir uyumuyorum ramazan diye yardıma kimseyi çağıramıyorum öğlen oğlum hic durmuyor gece kızım uyumuyor emerken kafasını geri atıyor mamayla bu saatte zor uyudu 🥺
Ben dün çıldırıyordum. Gece 2ye kadar çocuklar uyumadı. Kızım günboyu kucaktaydı. Koyduğum an ağlıyor. Yani sürekli gaz da çıkardı, çıkaracak gazı da kalmadı. Ama uyumadı bi türlü. Mememi hep boş ve aç gibi hissettim. Çok çok zorlandığım bir gündü. Akşam 6 saatim kızımı sallayıp hoplatıp uyutmakla geçiyor ve oğlum bu süreçte tek başına oynuyor, ilgilenemiyorum. Ona çok üzülüyorum.

Kızlar bebişleriniz uyanıksa yatağında veya ana kucağında vs, kendi duruyornmu ağlamadan? Bizimki uyanıksa hep kucak istiyor. 5 dakika bile yatmadı şimdiye kadar. Hemen ağlıyor. Karnı tok, gazı çıktı, bezi değişti, ama yatmıyor asla, gezecek sürekli. Kucağa alıştırma diyorlar da, ağlarken bırakacak mıyım öyle..

Kızlar bebişleriniz uyanıksa yatağında veya ana kucağında vs, kendi duruyornmu ağlamadan? Bizimki uyanıksa hep kucak istiyor. 5 dakika bile yatmadı şimdiye kadar. Hemen ağlıyor. Karnı tok, gazı çıktı, bezi değişti, ama yatmıyor asla, gezecek sürekli. Kucağa alıştırma diyorlar da, ağlarken bırakacak mıyım öyle..
The happy song bu şarkıyı deneyin biraz duruyorlar bu şarkıyla. ama tabi döngüye alıp 20 25 kere dinliyoruz en az😂 öyle bir kere dinlemeyle olmuyor. Ana kucağında hiç durmadı 🤦🏼‍♀️ eşim sinirlenip dün kaldırdı hatta, oyun halısında da durmuyor sırtı yer görünce ağlıyor.

Kızlar sizin bebekler dönmeye başladı mı? Bir haftadır falan çok kolay dönmeye başladı, sırtüstü yatırıyoruz hop 5 dk sonra yana dönmüş oluyor. Eşim hiperaktif bir çocukmuş ki hala öyle 20 dk oturamaz sabit hemen kalkar bi tur atar evde 😂 yavrum da hiperaktif olacak her halde 🤦🏼‍♀️

Kızlar bu avent biberonun ağzı çok dar. Çocuk çekemiyo resmen. İlk bi kaç yudum alıyo çekiyo çekiyo gelmeyince yoruluyo uyuyo sürekli. Lansinoh biberon aldım ama o da ters çevirince baya damlıyo. Boğazına kaçar diye korkudan veremedim. Benim göğsümden çok kolay süt geliyo. Çok çekmesine gerek kalmıyo. Lansinoh kullanan var mı? Veya hangi biberonu önerirsiniz

Aynisini yasiyorum birebir. Doktor bana normal bu donemde artik kucak ve ilgi isteyecek dedi de bende derman kalmadi aç ve uykusuzum :(

Çok şükür kızımda çok işe yaradı Bioderma beni krem alma masrafıdan kurtardın evde vardı denedik bı kaç gündür sürüyoruz geçti çok şükür iyiki varsınız ♥️🥰 I ikizcan
IMG_20250305_123956.webp

Kızlar bu avent biberonun ağzı çok dar. Çocuk çekemiyo resmen. İlk bi kaç yudum alıyo çekiyo çekiyo gelmeyince yoruluyo uyuyo sürekli. Lansinoh biberon aldım ama o da ters çevirince baya damlıyo. Boğazına kaçar diye korkudan veremedim. Benim göğsümden çok kolay süt geliyo. Çok çekmesine gerek kalmıyo. Lansinoh kullanan var mı? Veya hangi biberonu önerirsiniz
Aventin ucu kaç numara? Biz 2 numara kullanıyoruz bence çok bile geliyor.

Hangi kremdi ben kaçırmışım? Bal yanağa da çok maşallah 🧿

Bu canım ben bütün kış kullandım karnıma falan da hep bunu sürdüm kokusu yok dokusu da çok güzel diye. Bizim bebislere de iyi geliyormuş hiç haberim yoktu iki üç gün sürdük yok oldu hepsi🥰😍 özellikle banyodamn sonra çok artıyordu kururmus demek ki kaşınıyorduda kesin anlatamıyolar ki🥺🥺🥺

Eklentiler

• IMG_20250305_142809.webp
    IMG_20250305_142809.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 17
Bu canım ben bütün kış kullandım karnıma falan da hep bunu sürdüm kokusu yok dokusu da çok güzel diye. Bizim bebislere de iyi geliyormuş hiç haberim yoktu iki üç gün sürdük yok oldu hepsi🥰😍 özellikle banyodamn sonra çok artıyordu kururmus demek ki kaşınıyorduda kesin anlatamıyolar ki🥺🥺🥺
Aynen bence de kesin kaşınıyor doktor kaşınmaz diyor da nerden biliyorsun bebek mi dedi kaşınmıyor diye. Çok teşekkür ederiz 🤗

Back