- 3 Şubat 2019
- 1.827
- 3.219
- 48
- 37
ya ahahaha az önce öyle bi gürültüyle uyandıkki eşim diyoki sen daha 13 günlüksün kendine gel o ses senden nasıl çıktıBana bebek hemşiresi ve çocuk doktoru eğer uyuyorsa 3 saate kadar müsade edebilirsin dedi canım onlar sürekli emmek istiyor yoksakendini suçlu hissetme aç değiller iyiler çok şükür
Bende amerikada yemek yapan yok, haZır pizza makarna et yemekten 2 kg şimdiden almışım. Ne güzel zayıfladıydım. Aynen dediğin gibi 5 aydır yemediğim herseye gömüldm oysa verdiğim kilolar nedeniyle kendimle aşk yaşıyordumBenim 7 kilo gitti,çok aşırı terlemem var bardaktan boşalırcasına. Ama daha da vermem hergun çikolata yiyorum,kekler falanbiri beni durdursun hamilelik sekeri yüzünden 2 ay yiyemedim şimdi de duramıyorum,hep eşim alıyor yoksa ben evdeyim gidip alamam
Bakalım ne zaman normal insan statüsüne geçicez hayırlısıyla canımburayada yazmıştım ayaklarım o kadar çok şişmişti ki giydiğim çorapların lastikleri kesmişti mosmor olmuştu
6. günü bitti tamamen şuan hiç şişlik yok
göbeğim hariç
Bizimki de ağlamıyor çığlık atıyor resmenya ahahaha az önce öyle bi gürültüyle uyandıkki eşim diyoki sen daha 13 günlüksün kendine gel o ses senden nasıl çıktı
bu bebeklikler çok fena ya
biraz önce 3 saatte uyanmadı şimdi altını temizledim uyutmaya çalışıyom bakınıyo uyumuyo yandık
Gece boyu ara ara sancı girip çıktı şuanda da hala belimde ve karnımda ince bi sızı devam ediyor ama geceki şiddetli ağrı kalmadı kandırık yaptı oğlum bana gelmeye pek niyeti yok sanırımHadi hayirlisiyla karsila sancilari da kavus yavruna insallah...benim de dediğin dün girdi ishal olmuşum gibi burulma vardı üst karında...hatta dedim ki milletin adet ağrısıyla geliyo benim iş ......tanolmucak bu iş falan
Bende aynı sebeple avent aldım canım bakalım tutacak mı
Kesinlikle daha iyi hamilelikten kuzum en azından bu çıktı yaa diye yapışıp öpüyosun
Valla karnımda Bi tane daha var heralde diye düşünüyorum o kadar şiş ki ayak desen aynı inşallah inecekaman maşallah de gece uyumuyor bebe ya kurmalı oyuncak gibi
Az kaldı annesi inşallah seninde emzirmeler için kalktığın yatmadığın zamanlar gelicek
Kızlar bugun kontrolüm var doktorum 11 temmuzda sezeryan günü vermişti.Tam 38+0 oluyor.Ama ben bekleyebildiği kadar beklesin istiyorum bebeğim. İkinci sezeryan olacak olanlar sizin dogum kacıncı hafta olacak. Aranızda benim gibi dusunup doktora danısan oldu mu ne cevap aldınız
Gebelik süreci gerçekten çok daha zor. Ben de 110 larda üç dakikada bir doğum sancısı yaşadım. Daha siddetlisi oluyor mu bilmiyorum. Acilmam hiç yoktu onu biliyorum sadece. Sezaryenin de ağrısı yok degil ama hamilelik daha zorlu bir yolculuk.İlk kez doğum yapacak arkadaşlara tavsiye olarak şunu söylemek istiyorum kızlar normal doğum sancılarını 90 saniyede bir 30 saniye olarak 120lerde yaşadım inanın bana eşsiz Bi an sancılsrınızı ayakta karşılayın gülün ağlayın bağırın hiç bişey için yanlış olur diye düşünmeyin su kesesi patlatılmasından korkmayın o an vajinal tuşede çekinmeyin kasmayın kimseden utanmayın nasıl rahat edecekseniz öyle yapın 5 saat çektim ama katlanılmaz değildi normalde başka biri o sancılarla çoktan açılırdı doğuma girerdi süreç uzayacak diye umurunuzda olmasın zaman akıyo gidiyo
spinal olcak arkadaşlara küçük Bi tavsiye eğer planlı iseniz doğuma girmeden kahve içmeye başlayın nescafe express siyah olanı soğuk soğuk mis gibi gidiyor eğer acilse doğumdan sonra bol bol kahve kola bitter çikolata arada kayısı suları bol su yapıştırın gitsin ne bel ağrısı ne baş ağrısı çekmedim o süreç kolaydı
İnşallah herkes hayırlısıyla Bi şekilde doğuracak doğum ağrısı acısından korkulmazmış gebelik süreci çok daha zor
Sen korse aldın mı canım. Benim göbek de fena ya. Hiç bakamıyorum desem. Çatlak da cokmus meğer. Hamileyken hiç fark edilmiyordu.burayada yazmıştım ayaklarım o kadar çok şişmişti ki giydiğim çorapların lastikleri kesmişti mosmor olmuştu
6. günü bitti tamamen şuan hiç şişlik yok
göbeğim hariç
Valla nolsun anlattıklarına ek kendini balina gibi hissetmek hem herşeyi yapmak isteyip hem yapamamak. Pantalon şort giyerken bile bacaklarını kaldırmamak. Ama yine de şükretmekDoğuramayan canlarım gerçek temmuz anaları hele gelin şöyle yamacıma.Bel ağrısı,kasıklarda adet sancısı gibi sancılar,karın sertlesmesi(kasılma),yürürken aşağıdan çıkıverecekmiş gibi baskı(penguen gibi bacaklarımı yana açarak yürüyorum),yattığım yerden kalkarken kemiklerimin çatırdaması,kalkmaya çalışırken fena bi vajina acısı,gece yatakta dönerken gözümden yaş gelecek kadar acı duymam,ara ara gaz sancıları,sürekli vajinal akıntı.Bebe hareket edince can yakıyor.Ama öyle eskisi gibi aşırı hareketli değil yeri daraldığı için.Eller yüz özellikle dudaklar,ayaklar balon gibi şiş ve aciyor.Meme uçları acıyor.Uyku kesik kesik olduğu için baş ağrısı...Hepimizin genel şikayetleri sanırım böyle.Ama tabiki son haftalardayiz olacak o kadar deyip Allaha şükrediyorum bugüne kadar sağlıkla geldiğim için.Yaz sıcağında zor oluyor tabi.Son haddimize geldik.Allah yardimcimiz olsun.Esime dün akşam gercek anlamda bi hissetsen neler yasadigimi elimi ayağımı öpersin sonra gidip anneninkini de öpersin.Kadınları asla küçümsemeyin şu hamileliğin doğumun yarısına dayanamazsiniz dedim.Kıymetimi çokça bil yardımcı ol ihtiyacım yok ama yine de takdir etmeyi de unutma dedim.
Sizde durumlar nasıl canım doğuramayanlar?❤
38+5e gün vermişti ama 38 de almak zorunda kaldı sancılarım siklasmistiKızlar bugun kontrolüm var doktorum 11 temmuzda sezeryan günü vermişti.Tam 38+0 oluyor.Ama ben bekleyebildiği kadar beklesin istiyorum bebeğim. İkinci sezeryan olacak olanlar sizin dogum kacıncı hafta olacak. Aranızda benim gibi dusunup doktora danısan oldu mu ne cevap aldınız
Kızlar bugun kontrolüm var doktorum 11 temmuzda sezeryan günü vermişti.Tam 38+0 oluyor.Ama ben bekleyebildiği kadar beklesin istiyorum bebeğim. İkinci sezeryan olacak olanlar sizin dogum kacıncı hafta olacak. Aranızda benim gibi dusunup doktora danısan oldu mu ne cevap aldınız
Gece boyu ara ara sancı girip çıktı şuanda da hala belimde ve karnımda ince bi sızı devam ediyor ama geceki şiddetli ağrı kalmadı kandırık yaptı oğlum bana gelmeye pek niyeti yok sanırımYine doğuramadım
Sağman lazım canım göğüslerini yoksa ateşin de çıkar. Sağ iyice boşalt göğüsünü zaten rahatladığını hissedersin. Sarılık geçer korkma yaa maalesef oluyo işte.Kızlar sütüm yetmediği için mama veriyorum biryandan ve sarılık çıktı dün bugün tekrar kontrole gideceğiz
Dümden beride göğüslerim şiş ve taş gibi koltuk altlarım filanda sert önerebileceğiniz şeyler var mı kontrol edemiyorum artık hiç birşeyi alttaki dikişlerim acıyor biryandan vücudum çok yorgun bide meme ve koltuk altlarım taşlaştı üstüne dayanamıyorum artık daha beter olmadan bişeyler yapmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?