2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bana bebek hemşiresi ve çocuk doktoru eğer uyuyorsa 3 saate kadar müsade edebilirsin dedi canım onlar sürekli emmek istiyor yoksa kendini suçlu hissetme aç değiller iyiler çok şükür
ya ahahaha az önce öyle bi gürültüyle uyandıkki eşim diyoki sen daha 13 günlüksün kendine gel o ses senden nasıl çıktı
bu bebeklikler çok fena ya
biraz önce 3 saatte uyanmadı şimdi altını temizledim uyutmaya çalışıyom bakınıyo uyumuyo yandık

Bende amerikada yemek yapan yok, haZır pizza makarna et yemekten 2 kg şimdiden almışım. Ne güzel zayıfladıydım. Aynen dediğin gibi 5 aydır yemediğim herseye gömüldm oysa verdiğim kilolar nedeniyle kendimle aşk yaşıyordum

Bizimki de ağlamıyor çığlık atıyor resmen
Bende emdirdim yatırdım kalktı altını değiştirdim tekrar yatırdım umarım uyurda bende uyurum biraz
Olsun yine de hepsi bal kutusu

Gece boyu ara ara sancı girip çıktı şuanda da hala belimde ve karnımda ince bi sızı devam ediyor ama geceki şiddetli ağrı kalmadı kandırık yaptı oğlum bana gelmeye pek niyeti yok sanırım Yine doğuramadım

Yine çeçeniz düşmüş masallah Kızlar ben sanırım bebek değil, minik bir koala doğurmuşum ❤❤ Öyle bir tutunuyor ki bana 404le yapistirdik sanki Ama çok güzel beee ❤❤ Allahım hepinize yaşatsın tek tek ❤❤ Ev curcuna. Bebek Iyi, ben iyi ❤❤
Çok yazamıyorum çünkü bu kız bana aşık gibi Kadından anlıyor canını yidigim ❤❤
Çok çok kalppp ❤❤

Az kaldı annesi inşallah seninde emzirmeler için kalktığın yatmadığın zamanlar gelicek
bebek anne karnında ne zaman daha hareketli ise doğunca da öyle oluyor demişti Dr. hatta gece kalkıp bişeyler atıştırma olayına da bebeği uyandırıyorsun su içip geçmeye çalış demişti nitekim şimdi geceleri karnımda hareketleri çok fazla
Bizde kavuşalım sağlıkla inşallah yoksa ben çıkmıcak bebe diye endişelerdeyim hiç belirtim yok diye

Bana da tam 38+0 da gün verdi. Cevremde de hep 38+0 ya da en gec 38+2 de sezaryene girdi yakınlarım. Racon böyle heralde :)

bu bebeklerin çoğu 38 ve 39. Hafta içinde geliyorlar zaten. Bazisi 38 in dolmasini bile beklemiyo.

Ilk sezaryenimle arasında neredeyse 7 yıl var,

Benim araya haftasonu girecek, bir de yaz dönemi. Doktor tatile matile gider diye korkuyorum . Son haftalarda başka riskler de peydah oluyo. Hicbir olumsuz durumu göze alamadığım için doktor ne derse he diyorum. Ama bi sorucam tekrar yine de . Benim de kafama takiliyo

Gebelik süreci gerçekten çok daha zor. Ben de 110 larda üç dakikada bir doğum sancısı yaşadım. Daha siddetlisi oluyor mu bilmiyorum. Acilmam hiç yoktu onu biliyorum sadece. Sezaryenin de ağrısı yok degil ama hamilelik daha zorlu bir yolculuk.

burayada yazmıştım ayaklarım o kadar çok şişmişti ki giydiğim çorapların lastikleri kesmişti mosmor olmuştu
6. günü bitti tamamen şuan hiç şişlik yok
göbeğim hariç
Sen korse aldın mı canım. Benim göbek de fena ya. Hiç bakamıyorum desem. Çatlak da cokmus meğer. Hamileyken hiç fark edilmiyordu.

Valla nolsun anlattıklarına ek kendini balina gibi hissetmek hem herşeyi yapmak isteyip hem yapamamak. Pantalon şort giyerken bile bacaklarını kaldırmamak. Ama yine de şükretmek

38+5e gün vermişti ama 38 de almak zorunda kaldı sancılarım siklasmisti

Daha öncesi olmaz asla olmaz hayır şeklinde cevaplar aldım ben aceleciyim de erken olsun geç olmasın diye yalvarmıştım ama bana da 38+0a verdi günü 12temmuzda kavuşacağız inşallah...ama 38+5e kadar esnetebiliyodu ona kalsa Kızım da bana çekmemiş hiç acele etmiyor..gerçi bu sabah karınagrim var ama inanmicam bu sefer iki günde bir acile taşınıyoruz ebeler benden bıktı ben de onlardan

Ayyy ciddi misin o kadar sancı takibi yaptin hepsi yalan miymiş? Çok fena bu bebeler şimdiden oynatiyolar bizi...ben de sabah adet ağrısıyla uyandım karnım dehşet agriyodu ama geçti şimdi saniyeyle olculmeyecek durumda kasiklarima bıçak saplaniyo bu sefer de ben gitmiyorum hadi bakalim...

Şaka maka ne zaman gitmeli bilmiyorum...bu sabah sancıyla uyanan bir gebe akşama yetiştirir mi doğumu kaç saniyeye düşünce gitmeli napmali kisuyum gelmez benim...anamin da gelmezmiş zatenhep doğum anında doktor patlatmış

Tekrar günaydinnnnn canımlar.Bölük pörçük uykulardan sonra baş ağrısı ve gaz sancisi ile uyandım.Neyin gazı bu anlamadım.Ameliyattan sonra da olursa diye tırsıyorum.Kendimi diyete mi soksam ki perşembeye kadar

Kızlar sütüm yetmediği için mama veriyorum biryandan ve sarılık çıktı dün bugün tekrar kontrole gideceğiz
Dümden beride göğüslerim şiş ve taş gibi koltuk altlarım filanda sert önerebileceğiniz şeyler var mı kontrol edemiyorum artık hiç birşeyi alttaki dikişlerim acıyor biryandan vücudum çok yorgun bide meme ve koltuk altlarım taşlaştı üstüne dayanamıyorum artık daha beter olmadan bişeyler yapmam lazım

Sağman lazım canım göğüslerini yoksa ateşin de çıkar. Sağ iyice boşalt göğüsünü zaten rahatladığını hissedersin. Sarılık geçer korkma yaa maalesef oluyo işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…