Emzirme sonrası sağman lazım mastit olursun yoksaKızlar sütüm yetmediği için mama veriyorum biryandan ve sarılık çıktı dün bugün tekrar kontrole gideceğiz
Dümden beride göğüslerim şiş ve taş gibi koltuk altlarım filanda sert önerebileceğiniz şeyler var mı kontrol edemiyorum artık hiç birşeyi alttaki dikişlerim acıyor biryandan vücudum çok yorgun bide meme ve koltuk altlarım taşlaştı üstüne dayanamıyorum artık daha beter olmadan bişeyler yapmam lazım
Canım bebeğim çok güzel emiyor ama sütüm yeterli gelmiyor bebeğeSağman lazım canım göğüslerini yoksa ateşin de çıkar. Sağ iyice boşalt göğüsünü zaten rahatladığını hissedersin. Sarılık geçer korkma yaa maalesef oluyo işte.
Sağol canım dün bütün gün emzirmeme rağmen böyle oldu zaten süt bebeğe yetmiyor sağmam bişey değiştirecek mi ki yani sağdığı da zaten birşey çıkmıyorEmzirme sonrası sağman lazım mastit olursun yoksa
Benimki kendiliğinden tam 38+0 da geldi. Büyümüştür merak etme.Kızlar bugun kontrolüm var doktorum 11 temmuzda sezeryan günü vermişti.Tam 38+0 oluyor.Ama ben bekleyebildiği kadar beklesin istiyorum bebeğim. İkinci sezeryan olacak olanlar sizin dogum kacıncı hafta olacak. Aranızda benim gibi dusunup doktora danısan oldu mu ne cevap aldınız
Sen korse aldın mı canım. Benim göbek de fena ya. Hiç bakamıyorum desem. Çatlak da cokmus meğer. Hamileyken hiç fark edilmiyordu.
Sağol canım dün bütün gün emzirmeme rağmen böyle oldu zaten süt bebeğe yetmiyor sağmam bişey değiştirecek mi ki yani sağdığı da zaten birşey çıkmıyor
Canım süt yetmiyor ve meme şiş demişsin. Acaba tam boşaltamıyor mu memeyi. Niye şişsin ki değilse. Bi şekilde bebeğe emzirterek tam boşaltmaya çalışsan hem sen rahatlarsın hem yetmiyor mu fikrini uzaklaştırırsın. Yetmediğini nasıl anladın?Kızlar sütüm yetmediği için mama veriyorum biryandan ve sarılık çıktı dün bugün tekrar kontrole gideceğiz
Dümden beride göğüslerim şiş ve taş gibi koltuk altlarım filanda sert önerebileceğiniz şeyler var mı kontrol edemiyorum artık hiç birşeyi alttaki dikişlerim acıyor biryandan vücudum çok yorgun bide meme ve koltuk altlarım taşlaştı üstüne dayanamıyorum artık daha beter olmadan bişeyler yapmam lazım
Canım dün bütün gün memelerimde olmasına rağmen bırakıp ıyumadı her dk meme istedi verdim ve akşama doğru sarılıktan şüphe edince hastaneye gittik ve sonuç sarılık sınırda üstelikCanım süt yetmiyor ve meme şiş demişsin. Acaba tam boşaltamıyor mu memeyi. Niye şişsin ki değilse. Bi şekilde bebeğe emzirerek tam boşaltmaya çalışsan hem sen rahatlarsın hem yetmiyor mu fikrini uzaklaştırırsın. Yetmediğini nasıl anladın?
gaz sancısı olabilir evet. Ama aralıklarla gelen bir ağrı ise doğum sancısı da olabilir bunun için suyun gelmesi şart değil lekelenme de şart değil, benim doğumlarda mesela su taaa bebeğin çıkmasından 1-2dk önce geldi. Nişan ilkinde doğumdan 12 saat fln önce geldi, ikincide de doğumdan 5 dk önce geldi, üçüncüde hiç nişan görmedim artık çocukla beraber mi çıktı neŞuanda gaz sancısı gibi karnın üst bölgesinde artan bi ağrı var sırtıma da vuruyor ama suyum filan gelmedi lekelenme de yok sadece gaz sancısı da olabilir dimi bu
Benimde bazen 3 saati buluyor canim
Kaç dk emziriyisun ?
Bizim 20 dk felan anca oluyor
Sağol canım sıcak su torbası ve sıkılmış havlu koyuyorum anlık rahatlama oluyor şimdi birde sağacağım bakalımCanım süt kanalları tıkanınca mastit olursun.Sağman lazim.İcerdeki sütü bi şekilde bosaltmalisin.Dusta sıcak suyun altında masaj yap.Sıcak havlu koy göğüslerine.Daha da sertleşip süt sıkışırsa ateşin çıkar kötü olursun Allah korusun
Hımm anladım canım. Tamam o zaman. İnşallah sarılık olmasın. Sen de duş masaj vs. destekle mastit olma.Canım dün bütün gün memelerimde olmasına rağmen bırakıp ıyumadı her dk meme istedi verdim ve akşama doğru sarılıktan şüphe edince hastaneye gittik ve sonuç sarılık sınırda üstelik
hiç çatlamadım canım karnım bembeyaz çok şükürSen korse aldın mı canım. Benim göbek de fena ya. Hiç bakamıyorum desem. Çatlak da cokmus meğer. Hamileyken hiç fark edilmiyordu.
Bizim ebe ve cocuk doktoruBizimki daha 3. günde. Gece zor uyandırdık. 3 saati buldu yani. Yoruluyor da emerken her birinde 15-20 dk. tutuyorum ben de.
Kesinlikle kuzu en azından Bitiyo biliyosun ki Bi sonra ki gün daha iyi olacaksınGebelik süreci gerçekten çok daha zor. Ben de 110 larda üç dakikada bir doğum sancısı yaşadım. Daha siddetlisi oluyor mu bilmiyorum. Acilmam hiç yoktu onu biliyorum sadece. Sezaryenin de ağrısı yok degil ama hamilelik daha zorlu bir yolculuk.
Evet şimdiden oynuyorlar bizimle bakalım daha ne kadar bekletecek beni hayırla sağlıkla gelsinler inşaallah katlanıcaz ne yapalımDaha öncesi olmaz asla olmaz hayır şeklinde cevaplar aldımben aceleciyim de erken olsun geç olmasın diye yalvarmıştım ama bana da 38+0a verdi günü 12temmuzda kavuşacağız inşallah...ama 38+5e kadar esnetebiliyodu ona kalsa Kızım da bana çekmemiş hiç acele etmiyor..gerçi bu sabah karınagrim var ama inanmicam bu sefer iki günde bir acile taşınıyoruz ebeler benden bıktı ben de onlardan
Ayyy ciddi misin o kadar sancı takibi yaptin hepsi yalan miymiş? Çok fena bu bebeler şimdiden oynatiyolar bizi...ben de sabah adet ağrısıyla uyandım karnım dehşet agriyodu ama geçti şimdi saniyeyle olculmeyecek durumda kasiklarima bıçak saplaniyo bu sefer de ben gitmiyorum hadi bakalim...
Şaka maka ne zaman gitmeli bilmiyorum...bu sabah sancıyla uyanan bir gebe akşama yetiştirir mi doğumukaç saniyeye düşünce gitmeli napmali ki suyum gelmez benim...anamin da gelmezmiş zaten hep doğum anında doktor patlatmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?