• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Pozitifliğin o kadar iyi geliyor ki gerçekten kaygıları olan insanı rahatlatırsın kız sen maşallah sana 🤩 bu süreçte bişey yenilmiyor sanırım ben acıkınca çok gerilirim ayyy 😱😱

Dr um önerdi suni sancı sonrası epidurali ama işte ilk gebelik insan ne yapacağını şaşırıyor😐 zaten gebelik Takvimim de sona ermiş benim kızın geleceği yok gibi 😬😬
O süreçte Bi yudum su içeyim dedim gece de bişey yememiştim açlık değilde dil damak kuruyo ama doğurunca unuttum gitti valla millet su iç diye peşimde dolandı ben kızımla aşk yaşıyordum😁
Evladın doyuracak seni hiiiç korkma sağlıkla gelsin kuzuşun 💜

Ayy çok güzel bir tablo 😍😍😍

Ya benim büyük oğlum emziği ilk günden tutmuştu. Bu 2. Uyanık tutmadı ya aventin 2 tipini denedim. Almıyor. Seninki neyi tuttu canım? Acaba kauçuk mu denesem, emzik hakikaten büyük rahatlık çünkü

Buarada bulabilirsen ayva çekirdeğini suya koyuyorsun jel kıvamına geliyor sabah ve onu her emzirmeden sonra sürersen rahat edersin canım birde avent göğüs kalkanı ile ilk zamanlar emzirebilirsin.
Bu tablo için etlerimi lime lime ettirebilirim kol bacak bırakırım o derece 😍😁
Canım valla ilk emzik tecrübemiz ve tuttu bin şükür plastik kısmı büyük gibi dursada içim rahat hava akışı mükemmel 🙏 chicco physio confort diye geçiyo
Olmazsa geçmezse öyle yapıcam mecbur canım 🤦🏼‍♀️ insanın başından çıkıyo acısı gerçekten

Benden baska spinalde sorun yasayan olmadi sanirim ya ne şanslısınız simdi birde dikis yerimin sag tarafı sisti ve kan oturmus gibi oldu☹
Valla yönlendirmeyle alakalı olabilir mi bilmiyorum belki de bünye meselesi mesela herkes doğum sancısının belden de hissedildiğini söyler ben sadece kasıktan hissettim 🤷🏼‍♀️ dikiş acısını dibine kadar yaşıyorum o ayrı konu valla 🤦🏼‍♀️
1 hafta kalkmicaksın düz yatıcaksın dedi ama mümkün değil tabiki 🙄

Ya hiç maceraya girmeyip pampers mı alsaydım ya acaba
Daha doğal petrolsüz diye sleepy dedik ama olmucakmı acaba
Hastane de goon takmışlardı bizimkiler vermediği için bezi çocuğumu pişirmiş sleepy hem bezi hem ıslak mendili ne pişik yaptı ne hassasiyet bebişlerin dötlerine göre hareket etmek lazım 😁

Hastane de goon takmışlardı bizimkiler vermediği için bezi çocuğumu pişirmiş sleepy hem bezi hem ıslak mendili ne pişik yaptı ne hassasiyet bebişlerin dötlerine göre hareket etmek lazım 😁
Ay hadi inşallahh bizimde yarasın popişee
Zaten adres madres aldı sleepy benden özür için büyük bi koli bekliyorum 😁 yarasın litfeen

Ben ıslak mendil olarak water wipes ve pure aqua almıştım onları kullanıyorum. Bende huggies ve pampers pure aqua almıştım ikisinden de memnunum. Pahalı ama bezleri tüketince pure aqua alıcam türkiyeye geldi

Bende denedim pampers pure ıslak mendil hiç bişey yapmadı bak yüzüme canım kokuda yok mis gibi mendil
Anamm 10 lira kız tanesi ama 😄
lütfen sleepyle devam edebilelim ph mh hesabı🤪

Yamulttu gene benimki
Kılıç kalkan oynuyo galiba

Eklentiler

• 05D53A84-A527-4287-8B6C-DC4E13DF77C7.webp
    05D53A84-A527-4287-8B6C-DC4E13DF77C7.webp
    108,8 KB · Görüntüleme: 66
Doğum yapmış tecrübeli arkadaşlar bikaç saattir karnım çok gergin ve yırtılacakmış gibi acıyor ara ara da adet sancısı gibi karın ağrısı oluyor ama çok şiddetli değil böyle bişey yaşayan var mı bu gerginlik ne ola karnım yanıyor resmen :KK43:
Doğum öncesi belirtilerim şöyleydi:
-Sırt ve bel ağrısı(2gun öncesinden başladı)
-Halsizlik
-Hafif bulantı
-1 hafta süren vajinal akıntı

Doğum yapmış tecrübeli arkadaşlar bikaç saattir karnım çok gergin ve yırtılacakmış gibi acıyor ara ara da adet sancısı gibi karın ağrısı oluyor ama çok şiddetli değil böyle bişey yaşayan var mı bu gerginlik ne ola karnım yanıyor resmen :KK43:
O adet sancısı gibi dediğin sancılar kaç dakikada bir geliyor ona dikkat et. Arası kısalıyor mu takip et. Mesela önce 20 dakikada bir gelirken 15e inmesi (sonra 10, 5, vs) doğumun başladığına işarettir.

Sleepy beğenmedim birde gittim molfix yenidoğan aldım onuda begenmedim. Yani amerikadaki bezler çişlr ıslatılmış pamık gibi çii yapsa bile yumusacık, trdeki bezler çiş yapılmış ıslak mendil gibi. Haşır huşur 80tane bez oldu sık sık değiştiryim bitsin sonra pampers aqua. Bakalım amerikadakiyle aynı kalitemi? Malum yurtdışı ve yurtiçi aynı firma olsada kalite farkı büyük.

Anneeemmm ne güzel büyümüşler ❤

Epidural 1 idrar sondası 2. Bunlar normal doğumda efsana. İnsanın çişi varken sancısıda çok oluyor
Ay idrar sondasi ne güzeldi 2 gün lavaboya gitmedim :rolleyes:

O süreçte Bi yudum su içeyim dedim gece de bişey yememiştim açlık değilde dil damak kuruyo ama doğurunca unuttum gitti valla millet su iç diye peşimde dolandı ben kızımla aşk yaşıyordum😁
Evladın doyuracak seni hiiiç korkma sağlıkla gelsin kuzuşun 💜
Aminnnnn inşallah sağlıkla Canım 🥰

Eşine dediğin lafin ve o bahsettigin acıların altına imzamı atarım...aynı hisler aynı dusunceler... bendeki duruma gelince:

Bugün acile gittim kasıklarda adet ağrısı ve bel ağrısı geçmeyen daimi duran nedir bu diye...Açıklık kontrolü yapıldı açılma yok nst sancısı sıfır! Yani kız diyor ki benim sıkıntım yok annecim rahatım yerinde sen kendi derdine yan🤦‍♀️ ağrı devam enfeksiyon çıktı sase verdiler gece icmelik...onun haricinde herşey eziyet ama elimin altında o ayakların dolanması paha biçilemez mutluluk😍benimkinin yeri daralmadı abisi 4 kilo doğmuştu içeriyi epey genişletmiş olacak ki hala kıpır kıpır özgürce dolanıyor içerde kucuk hanim biraz can yakıcı ama çok tatlı 🤩 bence değer ya şunun surasi kalmış sezaryene 6 gün 😍🤰

12 temmuz o zaman senin de.Bizden birgün sonra.Haydi sağlıkla kavuşalım inşallah yavrularımıza çok az daha sabredelim:KK19:

Back