- 3 Şubat 2019
- 1.827
- 3.219
- 48
- 37
kız izmir 40 derece ne üşümesiSen kısa kollu giydiriyor musun canım. Eşim balkona çıkartmayı bırak pencereleri her tarafı kapattiriyor. Üşümezler değil mi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız izmir 40 derece ne üşümesiSen kısa kollu giydiriyor musun canım. Eşim balkona çıkartmayı bırak pencereleri her tarafı kapattiriyor. Üşümezler değil mi
Bende sana boş değilim bil istedimBebegim sen çok iyi dayandın❤ inşallah normal doğumla gelir Nisa kuşum ❤ Bence yarın sen benden önce doğuracaksın ❤
Ayy sana cook kalp yapasım var ❤❤❤❤
Kaynanam diyo ki bebek konuşmayın sancı konuşmayın takmayalım onuHahaha
Bos durmayin evrene mesaj gönderin topluca
Gel Nisa gel, Nisa dünyaya gel![]()
Haha yerim yaaaYeminle takıntı yaptım seni gece emzirmeye uyanınca filan acaba doğurdu mu diyerek giriyorum foruma![]()
Ya ben başkasıyla karıştırdım demekkiyok canım izmirdeyim ben mersin ne alaka![]()
canım benim kız erken doğdu 37+3teBu caponisa kız fena yanaklıanası boşuna kilo almamış demek. Kuzucan kaç gr, kaç cm doğmuştu senin kız? Artık ben dogurmayanlar ilgimi çekmiyor. Hep sizinle bebek konuşasım var
❤❤
eldivenler düşüyo diye çorap takıyoruzKuzum hep eldiven takıyormusunuz
ben tırnaklarını kesmeye cesaret edemedim dahaİki gün hastanede taktım ben tırnakları uzun dogmustu. Eve gelince kestim sonra da hiç takmadim canım. Emzirirken sana dokunduğunda ya da ellerini tuttuğunda inanılmaz rahatliyorlar.
benimkide sürekli memedeHangi isler ?
Valla hepsi kalacak . İş mis yok
Pozisyon bu yerine yatırır yatirmaz uyanıyor. Açım.
Uykum da var .
Akşama yemek de yok.
Oyy benim kız da seninkine benzeyecek desene o zaman ❤❤ Baya ele avuca geliyor gibi yanağını yuttugum ❤❤❤canım benim kız erken doğdu 37+3te
3650 gr 50 cm
40 haftayı doldursak 4ü geçerdi diyodu hep doktorumuz
Asıl tempo herkes gittikten sonra başlıyorbenimkide sürekli memede
ben oturduğum yerden kalkmıyom kaynanamla annem herşeyi yapıyo![]()
Bizde öyleyiz canim ☺ o izmirde ya o yüzden galibaSen kısa kollu giydiriyor musun canım. Eşim balkona çıkartmayı bırak pencereleri her tarafı kapattiriyor. Üşümezler değil mi
Ellerini sımsıkı tutup kesersen oynatmaz bişey olmaz tabi ellerin titremiyorsaben tırnaklarını kesmeye cesaret edemedim daha![]()
Burda yenidoğanların tırnaklarını ısırarak kısaltıyolar biliyo musunben tırnaklarını kesmeye cesaret edemedim daha![]()
Ben de akçaydayim. Burası da sıcak.Bizde öyleyiz canim ☺ o izmirde ya o yüzden galiba
E yanı bitti artık meylenim kavuşmak yakın belki yarın belki yarından da yakın:)))Hareketli insan çabuk doğururlar dediydi bana herkes anam bilsem yatardım ben
Bitti peloşum az kaldı![]()
Maşallah kuzuyaHer bebek elde çorap keyfini tadacak![]()