Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende iki kere oldu.. Bu üçüncüye de öyle bekliyorum artık:)Kızlar benim gördüğüm duruma kırk sonu deniyormuş herkeste olmaz ama sende oldu demek ki dedi. Yani kırkım çıkar çıkmaz adet gördüm. Çünkü lohusa kanamasiyla farklı. Bildiğin adet yanidaha neler gorucez
![]()
Başa gelen çekilir hayatım napalimÇok yerinde sorularÇok tırsıyorum bende
diş çekiminden bile aylarca kaçmış insanım dikiş atarlar diye. Şimdi bu gözümde o kadar büyük ki ne yapcam bilmiyorum
Aynı şekilde sakin ve gayretli olmaya şimdiden kendimi telkin ediyorum canım. Acıya dayanırım diye düşünüyorum. Beni düşündüren süt açıkçası. Umarım senin gibi rahat atlatırım o süreci. Ben de çok istedim ama bizim danalar izin vermedi canları sağolsun ❤❤Spinalde iğne hiç acıtmıyor.Benim ilkinde dıştan yapıştırma idi.12-13 cm civarı bi kesik vardı.Sütüm hemen geldi.Ilk damla damla sonra birden indi oğlum çok güzel tuttu ilk andan itibaren memeyi.Emdikce indi.Ayaklarm ilk açıldığında fena bi ağrı hissettim.Hemen ağrı kesici verdiler.15 dakika sonra tak diye kesildi ağrı.Ilk ayağa kalkma baya acılı oluyor.Ama kalktın mi tamam.Ben hemen yürüdüm.Hastaneden çıkana kadar koridorda tur attık eşimle sürekli.Wc de 2-3 defa eşimden yardım aldım kalkmak icin.Sonrasinda kendim hallettim.
Amaaaaa bebeğimin kafası büyük olmasaydı sezaryen aklımın ucundan geçmezdi.Hala içimde ukde normal doğum.Herseyin doğalı en güzeli bana göre![]()
Elele baby allroad modeli aldım ben, kuzenim gayet memnunum diye, ama tabi çoğu gibi hantal biraz araba bagajı için vs.Hala bebek arabası alamayan şu şaşkın hamileye travel sistem bebek arabası tavsiyeniz var mı![]()
Saryacım S Shewolf15 dan haber var mıManuel pompa denedin ni? Çok geçmiş olsun ç, sağlığına kavuşur gelir koynuna annesi üzülme.
Malın varsa koy kenarı lazım olur manuel pompalı sterilize ettim çantamda koydum daha önce bı tanıdığı vermiştim pompası delmiş kaldım öyle tekrar para verip hastanenin cihazına aparat satın aldikManuel pompa denedin ni? Çok geçmiş olsun ç, sağlığına kavuşur gelir koynuna annesi üzülme.
gün aldıktan sonra öyle oluyo heyecandan zaman geçmiyoAlıntı yapamadım. Ne tatlısınız ❤❤
Sanırım yaşanılan süreç hep aynı. Yürümeye çalışmak, moral ve 1 haftalık bir ağrı.. bunlar kabulum..
Hamileligim başından beri ilk kez bu kadar erken uyandım. Cuma nasıl olacak bilmiyorum![]()
Başakcim ben sezeryana alinirken gecenin yarisinda 2 gunün uykusuzlugu vardi dinlenmek moral cok onemli sezeryan sonrasi hic agrum sizim olmadi cok sükür sütüm de 3 üncü geldi cik kafaya takmıştım 2 yil emzirdim hic mama yemedi oglum ... sütün hemen gelmezse kanallarin acilmasi icin süt sağma makinesinden yardim al ben öyle yapmistim ve geldi ...Alıntı yapamadım. Ne tatlısınız ❤❤
Sanırım yaşanılan süreç hep aynı. Yürümeye çalışmak, moral ve 1 haftalık bir ağrı.. bunlar kabulum..
Hamileligim başından beri ilk kez bu kadar erken uyandım. Cuma nasıl olacak bilmiyorum![]()
Kraft neon aldım çift yönlü bebek arabası hem de hafif. Travel sistem değildi mağaza görevlisinin önerisi üzerine adaptör alıp duux Palma’nın oto koltuğuyla ilk etapta travel kullanabilicez. Bebek arabasının koltuğunun sökülme özelliği varHala bebek arabası alamayan şu şaşkın hamileye travel sistem bebek arabası tavsiyeniz var mı![]()
ay darısı başımaGünaydın canımslar:)) kız ben adet olunca karnım birden çöktü gibi oldu ya şişlik mıymış kiii![]()
Günaydın canlar.Gece uyuyamayan ama sabah p.k var gibi erkenden uyanan ben.Ne yapmaya çalışıyorum bilmiyorumSaglıkli güzel bi gün olsun hepimiz için inşallah.Bi kahve iyi gider simdi
![]()
Güzel hanımlar biraz desteğe ihtiyacım var
Hayatım da hiç dikisim bile yok. Hastanede hiç yatmadım ve sürekli sezeryan çok korkunç deyip duruyordum.
Sezeryan olan canimsu arkadaşlarım, birazcık süreçle ilgili bilgi verirmisiniz? Mesela o spinal için iğne acıtıyor mu? Sütünüz hemen geliyor mu? Emzirebiliyor musun? Ortalama kaç dikiş atılıyor? Korse kaç aydan sonra kullanılabiliyor? Sezeryandan önce yapmam gerekenler neler? Falan filan....
Canım burdayımyazamıyorum ne zamandır. Bugun kontrolüm vardı. 11 temmuza gün verdi doktor geri sayım basladı.Tabi o kadar kalırsa
Bakalım hakkımızda hayırlısı
Bi arkadaşımızda plesanta önde idi. Sezaryen oldu. İyi diye biliyorum. Kalp olayını bilemiyorum. Birkaç dr söyledi mi?Kızlar çok kötüyüm ağlamaktan bi hal oldum . Plesanta previa ile doğum yapan var mı ayrıca bebegimde kalp anomalisi de var(