2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar benim gördüğüm duruma kırk sonu deniyormuş herkeste olmaz ama sende oldu demek ki dedi. Yani kırkım çıkar çıkmaz adet gördüm. Çünkü lohusa kanamasiyla farklı. Bildiğin adet yani 😆 daha neler gorucez 😆
Bende iki kere oldu.. Bu üçüncüye de öyle bekliyorum artık:)

Çok yerinde sorular 👏🏻 Çok tırsıyorum bende 😱 diş çekiminden bile aylarca kaçmış insanım dikiş atarlar diye. Şimdi bu gözümde o kadar büyük ki ne yapcam bilmiyorum
Başa gelen çekilir hayatım napalim 😊 Ben pek nazlı değilimdir. Canim tatlı da değildir pek. Sadece beni kesecekler düşüncesi biraz ürkütücü geliyordu ama baksana bizim bebek kızlara ❤❤ Demek ki cidden moral önemli. Vallaha beni güldürsün diye palyaço bile tutarım ben hastaneye 😁😁

Spinalde iğne hiç acıtmıyor.Benim ilkinde dıştan yapıştırma idi.12-13 cm civarı bi kesik vardı.Sütüm hemen geldi.Ilk damla damla sonra birden indi oğlum çok güzel tuttu ilk andan itibaren memeyi.Emdikce indi.Ayaklarm ilk açıldığında fena bi ağrı hissettim.Hemen ağrı kesici verdiler.15 dakika sonra tak diye kesildi ağrı.Ilk ayağa kalkma baya acılı oluyor.Ama kalktın mi tamam.Ben hemen yürüdüm.Hastaneden çıkana kadar koridorda tur attık eşimle sürekli.Wc de 2-3 defa eşimden yardım aldım kalkmak icin.Sonrasinda kendim hallettim.
Amaaaaa bebeğimin kafası büyük olmasaydı sezaryen aklımın ucundan geçmezdi.Hala içimde ukde normal doğum.Herseyin doğalı en güzeli bana göre😔
Aynı şekilde sakin ve gayretli olmaya şimdiden kendimi telkin ediyorum canım. Acıya dayanırım diye düşünüyorum. Beni düşündüren süt açıkçası. Umarım senin gibi rahat atlatırım o süreci. Ben de çok istedim ama bizim danalar izin vermedi canları sağolsun ❤❤
Elimden gelenin fazlasını yapacagim 👊

Manuel pompa denedin ni? Çok geçmiş olsun ç, sağlığına kavuşur gelir koynuna annesi üzülme.
Malın varsa koy kenarı lazım olur manuel pompalı sterilize ettim çantamda koydum daha önce bı tanıdığı vermiştim pompası delmiş kaldım öyle tekrar para verip hastanenin cihazına aparat satın aldik

Alıntı yapamadım. Ne tatlısınız ❤❤
Sanırım yaşanılan süreç hep aynı. Yürümeye çalışmak, moral ve 1 haftalık bir ağrı.. bunlar kabulum..
Hamileligim başından beri ilk kez bu kadar erken uyandım. Cuma nasıl olacak bilmiyorum 🤷‍♀️
gün aldıktan sonra öyle oluyo heyecandan zaman geçmiyo
ama benim gün gelmedem hanfendi kendisi karar verdi gelmeye belki seninkide öyle sürpriz yapar 🥰
spontone olunca daha güzel oluyo

Alıntı yapamadım. Ne tatlısınız ❤❤
Sanırım yaşanılan süreç hep aynı. Yürümeye çalışmak, moral ve 1 haftalık bir ağrı.. bunlar kabulum..
Hamileligim başından beri ilk kez bu kadar erken uyandım. Cuma nasıl olacak bilmiyorum 🤷‍♀️
Başakcim ben sezeryana alinirken gecenin yarisinda 2 gunün uykusuzlugu vardi dinlenmek moral cok onemli sezeryan sonrasi hic agrum sizim olmadi cok sükür sütüm de 3 üncü geldi cik kafaya takmıştım 2 yil emzirdim hic mama yemedi oglum ... sütün hemen gelmezse kanallarin acilmasi icin süt sağma makinesinden yardim al ben öyle yapmistim ve geldi ...

Hala bebek arabası alamayan şu şaşkın hamileye travel sistem bebek arabası tavsiyeniz var mı :bicak:
Kraft neon aldım çift yönlü bebek arabası hem de hafif. Travel sistem değildi mağaza görevlisinin önerisi üzerine adaptör alıp duux Palma’nın oto koltuğuyla ilk etapta travel kullanabilicez. Bebek arabasının koltuğunun sökülme özelliği var

Teşekkür ederim fndymn fndymn ve kafkasyaninozkizi kafkasyaninozkizi inceleyim onları da. Artık o kadar inceledim ki tavsiyeleri kafam karıştı yorumlar zaten iyi de var kötü de hepsine kusacam. :KK53:Ben çift yönlü hafif pratik tek elle açılıp kapanan bir şey istiyorum ama bu kadar özellikle bile bulmak zor sanki:işsiz:
Sabahın 5 inde kalkıp uyku tutmayıp evi süpürdüm haftalardır ilk kez kuruları baharatları döktüm yerleştirdim temizledim çalışırken de gözüm yatakta kalıyordu:silah:

Kızlar çok kötüyüm ağlamaktan bi hal oldum . Plesanta previa ile doğum yapan var mı ayrıca bebegimde kalp anomalisi de var :((

Günaydın canlar.Gece uyuyamayan ama sabah p.k var gibi erkenden uyanan ben.Ne yapmaya çalışıyorum bilmiyorum 😂Saglıkli güzel bi gün olsun hepimiz için inşallah.Bi kahve iyi gider simdi:kahve:

Kokuyu aldım da geldim 🤤
Günaydın kahve kokusu.. ☕
Günaydın canım anneler 🍪

Güzel hanımlar biraz desteğe ihtiyacım var 😓
Hayatım da hiç dikisim bile yok. Hastanede hiç yatmadım ve sürekli sezeryan çok korkunç deyip duruyordum.
Sezeryan olan canimsu arkadaşlarım, birazcık süreçle ilgili bilgi verirmisiniz? Mesela o spinal için iğne acıtıyor mu? Sütünüz hemen geliyor mu? Emzirebiliyor musun? Ortalama kaç dikiş atılıyor? Korse kaç aydan sonra kullanılabiliyor? Sezeryandan önce yapmam gerekenler neler? Falan filan....

Doğumun her türlüsünün zorlukları var ama bu süreçler kişiye gore çok değişiyor. Benim ilki kolaydı ama bunu bilmiyorum

Öncesinde yapılabilecek bir şey yok sanırım bol enerji ve moral depolamak dışında:)

Süt gelmesi biraz annenin gayretine biraz da bebeğin nasibine bağlı. Ama vajinal doğum ya da sezaryenin bu anlamda farkı yok. Sonuçta her türlü o süt gelecek insallah:). O konu çok sabr ve azim gerektiriyor

Spinal anestezi nin hiçbir dezavantajını yaşamadım. Şimdi yine spinal olucam nasipse. Iğne olurken hoplamamak için seni tutuyorlar zaten kipirdamaman lazim.

Akışına bırak dostum, hepsi zamanı geldiğinde yaşanıp görülecek şeyler. Herkes farklı yaşıyor bu süreçleri. Kimsenin olumsuz hikayelerine aldanma. Hamileliklerimiz bile birbirinden ne kadar farklı geçti. Ordan pay biç işte....

Canım burdayım 🙂yazamıyorum ne zamandır. Bugun kontrolüm vardı. 11 temmuza gün verdi doktor geri sayım basladı.Tabi o kadar kalırsa 🙂Bakalım hakkımızda hayırlısı

Hadi hayırlısı olsun. Aramızda tam bir hafta var. Bana da 18 i dedi. Ama bu perşembe netleşecek günümüz inşallah

kızlar Allah sizden razı olsun Samira34 Samira34 dediğin gibi ilk sagıp süt kanallarını acarak ve Y Yademim in dediği gibi de bi meme bi biberon bi meme bi biberon kullanarak sonunda alıstık memeyeee :21:

Çok çok çok sevindim. Faydalı olabildiysek ne mutlu bize
O zaman dans 💃💃💃💃

Back
X