Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım hayırlısıyla bir an önce kavuşursunuz inşallahKızlar malesef bebeğin yatışı yapıldı solunum sıkıntısı var 1 hafta diyorlar emzirmek çok kolay ya sağarken çok canım acıyor kanıyor sagmayida kestik nasıl olacak bu iş bilmiyorum![]()
Canım nasılsın sürekli girip takip edemiyorum. Nasıl gidiyor iki bebekli hayatBen deneyimlemedim ve dediğin gibi güvenilir olduğunu da sanmıyorum canım ama arkadaşlarımdan hiç adet görmeyenler oldu emzirme boyunca, ben normal adet düzenine dönüyorum hep 40 sonrası![]()
Canım S Shewolf15 nasıl bebekleri nasıl iyi miManuel pompa denedin ni? Çok geçmiş olsun ç, sağlığına kavuşur gelir koynuna annesi üzülme.
Bende lohusalığın 12. Gününde 14 kilo eksideyimGünaydın canımslar:)) kız ben adet olunca karnım birden çöktü gibi oldu ya şişlik mıymış kiii![]()
Of bir önceki doğumdan sonra, aynı fizyolojik ve psikolojik süreçleri yaşayacağımı bilmek, çevremdeki sesleri tekrar hatırlamak, insanları sırf kırmamak için fedakarlığı hep kendin yapmak zorunda kalmak vs. düşündükçe depresyona çekildiğimi hissediyorum. Aynı evi bir müddet ailelerimizle paylaşmak zorunda olmak, işte dostum hep bunlardan benim karnım ağrımaya başladı bile![]()
Hala bebek arabası alamayan şu şaşkın hamileye travel sistem bebek arabası tavsiyeniz var mı![]()
36. Haftadayız evet doğum yakın kalp olayını bir çok doktor söylediBi arkadaşımızda plesanta önde idi. Sezaryen oldu. İyi diye biliyorum. Kalp olayını bilemiyorum. Birkaç dr söyledi mi?
Yakın mı doğum?
Allah kolaylık versin, şifa versin inşallah.36. Haftadayız evet doğum yakın kalp olayını bir çok doktor söyledi![]()
Aminnn inşallah Allah razi olsunAllah kolaylık versin, şifa versin inşallah.
İyiyiz canım, beklemedeyiz. Sizler nasılsınızGünaydın kızlar çifte bebekleyorgun savaşçı bir anne olarak. Nasılsınız
O neydi gıııızzzzKızlar nişanım geldi bu sefer eminim![]()
Hiç ağrım yok kuzum böyle sümüksü balgam gibi kanlı bişey geldiO neydi gıııızzzzağrın var mı
Eveet sonunda bekledigin günlere geldin hayırlısıyla bugün yarın o iş tamam :))Kızlar nişanım geldi bu sefer eminim![]()
Doğru bilgiyse yayalım mı :):):):) Hadi hayırlısıyla gelsin inşallah artıkkKızlar nişanım geldi bu sefer eminim![]()
Allah kolaylık versin sağlıkla çıkın inşallahhhhhhh.Benim yarın 11de doğum, dualarınızı bekliyorumgüzel haberlerle dönerim inşallah aranıza❣
İnşallah canımAllah kolaylık versin sağlıkla çıkın inşallahhhhhhh.