2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar malesef bebeğin yatışı yapıldı solunum sıkıntısı var 1 hafta diyorlar emzirmek çok kolay ya sağarken çok canım acıyor kanıyor sagmayida kestik nasıl olacak bu iş bilmiyorum 😞
Geçmiş olsun canım hayırlısıyla bir an önce kavuşursunuz inşallah
Ben deneyimlemedim ve dediğin gibi güvenilir olduğunu da sanmıyorum canım ama arkadaşlarımdan hiç adet görmeyenler oldu emzirme boyunca, ben normal adet düzenine dönüyorum hep 40 sonrası 😊
Canım nasılsın sürekli girip takip edemiyorum. Nasıl gidiyor iki bebekli hayat
Manuel pompa denedin ni? Çok geçmiş olsun ç, sağlığına kavuşur gelir koynuna annesi üzülme.
Canım S Shewolf15 nasıl bebekleri nasıl iyi mi
Günaydın canımslar:)) kız ben adet olunca karnım birden çöktü gibi oldu ya şişlik mıymış kiii 😆😆
Bende lohusalığın 12. Gününde 14 kilo eksideyim ☺️ Süper hissediyorum

Temsili ben.. 🤪

Eklentiler

• 57FC4E6C-4B3F-4C3E-ABA5-B338C6A310CA.webp
    57FC4E6C-4B3F-4C3E-ABA5-B338C6A310CA.webp
    23 KB · Görüntüleme: 43
Of bir önceki doğumdan sonra, aynı fizyolojik ve psikolojik süreçleri yaşayacağımı bilmek, çevremdeki sesleri tekrar hatırlamak, insanları sırf kırmamak için fedakarlığı hep kendin yapmak zorunda kalmak vs. düşündükçe depresyona çekildiğimi hissediyorum. Aynı evi bir müddet ailelerimizle paylaşmak zorunda olmak, işte dostum hep bunlardan benim karnım ağrımaya başladı bile :deli::deli::deli:

Of bir önceki doğumdan sonra, aynı fizyolojik ve psikolojik süreçleri yaşayacağımı bilmek, çevremdeki sesleri tekrar hatırlamak, insanları sırf kırmamak için fedakarlığı hep kendin yapmak zorunda kalmak vs. düşündükçe depresyona çekildiğimi hissediyorum. Aynı evi bir müddet ailelerimizle paylaşmak zorunda olmak, işte dostum hep bunlardan benim karnım ağrımaya başladı bile :deli::deli::deli:

Gazamız mübarek olsun dostum
Girdik bir kere bu yola. Bu sefer daha tecrübeleyiz ama diğeri kadar zor olmayacagina inandiralim kendimizi
Zırhlar kuşanana
:sopa:

Hala bebek arabası alamayan şu şaşkın hamileye travel sistem bebek arabası tavsiyeniz var mı :bicak:

canım youtubeda bütün arabaların videosu var mutlaka izle ona göre karar verip alırsın. biz kraft book plus aldık, ben peg perego yu çok beğeniyordum ama pahalı gelmişti açıkçası. sonra kraftın zamanında peg peregoya ürettirdiği arabasını bulduk çok güzel oldu. (:

Back
X