- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
İyiyim çok şükür,oglum da iyi teyzesi sağol. Sen nasılsın? Ne var ne yok?Canım Kanada lokumum nasılsın oğlusun nasıl oldu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyim çok şükür,oglum da iyi teyzesi sağol. Sen nasılsın? Ne var ne yok?Canım Kanada lokumum nasılsın oğlusun nasıl oldu?
Kuzum sen beni ekledin mi instadan? Yaklaşık 10 kişi ekledi bazıları kendini tanitti ama bazilari kim bilmiyorum![]()
Ay evet evet kuzum bende eklemişim seni zaten ama emin olamadimEkledim canım.Profile oğlumun resmini koydum bugün.Aktif bi hesabim yoktu ama heveslendim sizleri takip edince daha aktif olurum bebem uslu olursa.sevim0303 benim hesap.
İyiyim çok şükür,oglum da iyi teyzesi sağol. Sen nasılsın? Ne var ne yok?
Spinal iğnesi bende hiç acımadı,sezaryen sonrası anestezi etkisi gecince ağrılar başlıyor o da bir hafta falan sürüyorGüzel hanımlar biraz desteğe ihtiyacım var
Hayatım da hiç dikisim bile yok. Hastanede hiç yatmadım ve sürekli sezeryan çok korkunç deyip duruyordum.
Sezeryan olan canimsu arkadaşlarım, birazcık süreçle ilgili bilgi verirmisiniz? Mesela o spinal için iğne acıtıyor mu? Sütünüz hemen geliyor mu? Emzirebiliyor musun? Ortalama kaç dikiş atılıyor? Korse kaç aydan sonra kullanılabiliyor? Sezeryandan önce yapmam gerekenler neler? Falan filan....
Ateş kasılmalara karşı vücut tepkisi olarak mı yükseldi yoksa stresten ötürü müCanım suni sancı aman aman abartılacak bisey değil adet sancisinin biraz daha kuvvetlisi,benimki sabah 8 de baslatildi akşam 5te epidural oldum ve sadece göbeğimdeki kasilmalari hissediyordum çok rahatlamıştım ama 12 saatte rağmen maalesef rahmim 4 cmden fazla açılmadı,ateşim çıkınca da mecburi sezaryen oldum. Bana göre hangisinin olduğu,nasıl olduğu önemli değil,önemli olan iki tarafından saglikla işi bitirmesi,benim ateşim yüzünden oğlum kuveze girdi o beni çok üzdü keske daha erken sezaryen olsaydim dedim.
takıldı tabi canım ağrı kesicisana da serum takildi mi?
valla bebeğim öncesinde neler yapılması gerekiyo bilmiyorum ben sabah uyandım nişanım gelmişti kendimi birden doğumda buldumGüzel hanımlar biraz desteğe ihtiyacım var
Hayatım da hiç dikisim bile yok. Hastanede hiç yatmadım ve sürekli sezeryan çok korkunç deyip duruyordum.
Sezeryan olan canimsu arkadaşlarım, birazcık süreçle ilgili bilgi verirmisiniz? Mesela o spinal için iğne acıtıyor mu? Sütünüz hemen geliyor mu? Emzirebiliyor musun? Ortalama kaç dikiş atılıyor? Korse kaç aydan sonra kullanılabiliyor? Sezeryandan önce yapmam gerekenler neler? Falan filan....
Aha gelin kaynana çenemiz düşmüş yeni yatıyorumBen atletle şortla duruyorum kv nin yaninda.Hic istifimi bozamam yaniSende dur don külot nolucak
![]()
Allah var hayatta kasmaz bacaklarını uzat rahat ol vs hatta bu saate kadar muhabbet ettik ama işte yinede Bi külotla yatmakAy bende öyleyim bende elimden gelse hiç giyinmicemhatta kvalidemi o yüzden doğuma girerken çağıracaz, 12 - 13 saatlik yol ama ben asla rahat edemezdim, hoş onunda pek hevesi yok torunu olacağı için, max 1 hafta durup bi bahane bulup döner
bu konu böylelikle işime gelecek
canım anlayışlı kp de çok gelmek istemesine rağmen lohusasın rahat edemezsin kızım ben sonra gelirim dedi.
![]()
Ay dedikodum gelmiş benim gece gece
![]()
![]()
Kız benim 10. MuAh kuzum yaaabende panik atak geçiren birisi olduğum İçin kesilecek denince aklım çıkıyor. Peki suni sancı çok mu kötüydü nasıl bişey tarif etmek gerekirse
İnşallah sağ Salim sağlıkla gelsinler de bişey istemiyor insan ama ilk gebelik olunca cahillikten ölüyorum diyorumkendime bir türlü Doğum konusunda güvenmeyi öğrenemedim
![]()
Az kaldi inşallah canımIyi olmaniza sevindim canim.Yuvarlaniyorum benGünleri sayıyorum.Turkiyede saat gece 1 buçuk uyuyamadım hala.Bitse de gitsek modundayim.Saglikla bi kucaklasam paşamı.
Kuzum korkulacak hiç bisey yok.igne fazla acımıyor valla normal igneden farki yok küçük bir sızı. Sütü bilemem çünkü benim yavru yanimda değildi sütün gelmesi içinde pek uğraşmadım çünkü aklim hep yavrudaydi gelip gitmeler,ama senin gelir onu kafaya asla takma rahat ol o süt buraya gelecekGüzel hanımlar biraz desteğe ihtiyacım var
Bende bilmiyorum ki canım verdikleri bir ilaç yapti ya suni sanci yada epidural. Ama bana oldu diye herkese olacak diye bisey yok. Rahat olAteş kasılmalara karşı vücut tepkisi olarak mı yükseldi yoksa stresten ötürü mübu tür şeyler yaşamak da var ama sonuç güzel sağlıkla büyüsün oğluşun
![]()
takıldı tabi canım ağrı kesici
Stres yapma kolay geçiyor dikişi saymiyorlar korse 2*3 ay sonra sütünde zaten emzirdikce geliyor ilk gebeligimde stres yapmıştım hiç bişey anlamadım çocuğumun doğduğundan bu çok keyifliydi bunu da kuveze alacakları tuttuGüzel hanımlar biraz desteğe ihtiyacım var
Manuel pompa denedin ni? Çok geçmiş olsun ç, sağlığına kavuşur gelir koynuna annesi üzülme.Kızlar malesef bebeğin yatışı yapıldı solunum sıkıntısı var 1 hafta diyorlar emzirmek çok kolay ya sağarken çok canım acıyor kanıyor sagmayida kestik nasıl olacak bu iş bilmiyorum![]()