2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kuzum sen beni ekledin mi instadan? Yaklaşık 10 kişi ekledi bazıları kendini tanitti ama bazilari kim bilmiyorum 🤷🏻‍♀️

Ekledim canım.Profile oğlumun resmini koydum bugün.Aktif bi hesabim yoktu ama heveslendim sizleri takip edince daha aktif olurum bebem uslu olursa.sevim0303 benim hesap.

Güzel hanımlar biraz desteğe ihtiyacım var 😓
Hayatım da hiç dikisim bile yok. Hastanede hiç yatmadım ve sürekli sezeryan çok korkunç deyip duruyordum.
Sezeryan olan canimsu arkadaşlarım, birazcık süreçle ilgili bilgi verirmisiniz? Mesela o spinal için iğne acıtıyor mu? Sütünüz hemen geliyor mu? Emzirebiliyor musun? Ortalama kaç dikiş atılıyor? Korse kaç aydan sonra kullanılabiliyor? Sezeryandan önce yapmam gerekenler neler? Falan filan....
Spinal iğnesi bende hiç acımadı,sezaryen sonrası anestezi etkisi gecince ağrılar başlıyor o da bir hafta falan sürüyor
Bu sürecte evıne fazla kişi alma benden tavsiye 🤗emzirebiliyorsun tabi 🤓ortalama dikişi bilmiyorum ama benım kesi yeri çok az doktordan doktora değişiyor. Korse takmadım .6 ay sonra sporla karnımı sıkılaştırmayı planlıyorum 🙉cok fazla eğilip kalkmamaya dikkat etmelisin

Canım suni sancı aman aman abartılacak bisey değil adet sancisinin biraz daha kuvvetlisi,benimki sabah 8 de baslatildi akşam 5te epidural oldum ve sadece göbeğimdeki kasilmalari hissediyordum çok rahatlamıştım ama 12 saatte rağmen maalesef rahmim 4 cmden fazla açılmadı,ateşim çıkınca da mecburi sezaryen oldum. Bana göre hangisinin olduğu,nasıl olduğu önemli değil,önemli olan iki tarafından saglikla işi bitirmesi,benim ateşim yüzünden oğlum kuveze girdi o beni çok üzdü keske daha erken sezaryen olsaydim dedim.
Ateş kasılmalara karşı vücut tepkisi olarak mı yükseldi yoksa stresten ötürü mü 🙁 bu tür şeyler yaşamak da var ama sonuç güzel sağlıkla büyüsün oğluşun 🥰

Hayatım da hiç dikisim bile yok. Hastanede hiç yatmadım ve sürekli sezeryan çok korkunç deyip duruyordum.
Sezeryan olan canimsu arkadaşlarım, birazcık süreçle ilgili bilgi verirmisiniz? Mesela o spinal için iğne acıtıyor mu? Sütünüz hemen geliyor mu? Emzirebiliyor musun? Ortalama kaç dikiş atılıyor? Korse kaç aydan sonra kullanılabiliyor? Sezeryandan önce yapmam gerekenler neler? Falan filan....
valla bebeğim öncesinde neler yapılması gerekiyo bilmiyorum ben sabah uyandım nişanım gelmişti kendimi birden doğumda buldum
ama doktorumun söylediği uzun süreli açlık çok önemli
ben sabah uyanıp doğum başladığını farkettiğim için hiçbişey yiyip içmedim o yüzden bulantım hiç olmadı
olursa söyle ilaç veririz dedi kusmamam için
onun dışında belden yapılan iğne hiç acıtmıyo elinin üstüne açılan damaryolu kadar anca bi sızı o kadar
sezeryanda süt gelmez hemen diyolar ama beni odaya çıkardılar kızı kucağıma verdi hemşire göğsümü sıktı geliyo emzir annesi dedi ben şok 🤣 çok kolay oldu inşallah hepinizinkide öyle olur
kaç dikiş atıldığını sormadım doktorumda söylemedi bilmiyorum
korseyide 15 gün sonra kullanmaya başlayabilirsin dedi

Kızlar yaklaşık 1 haftadır, tam bu saatlerde 1 saat ya da yarım saat uyuyup birden adet ağrısıyla uyanıyorum ve kendimi evdeki bütün abur cubur ile balkonda buluyorum 🙄 hamilelikten önce hep adet olacağım günler böyle olurdum, bi enerji isteği. Böyle olan var mı 🙄 doğuruyorumdur inşallah 😆😆😆

Ps: daha nereye doğurmuyorsamm 🙄🙄

Ay bende öyleyim bende elimden gelse hiç giyinmicem🙈 hatta kvalidemi o yüzden doğuma girerken çağıracaz, 12 - 13 saatlik yol ama ben asla rahat edemezdim, hoş onunda pek hevesi yok torunu olacağı için, max 1 hafta durup bi bahane bulup döner 😂 bu konu böylelikle işime gelecek 😂 canım anlayışlı kp de çok gelmek istemesine rağmen lohusasın rahat edemezsin kızım ben sonra gelirim dedi. 🙏🏼 💐 Ay dedikodum gelmiş benim gece gece 🦉 😂🙈
Allah var hayatta kasmaz bacaklarını uzat rahat ol vs hatta bu saate kadar muhabbet ettik ama işte yinede Bi külotla yatmak ❤️ ben yani 😁😁
Neyseki bu geceyi öyle böyle bitiriyoruz suyum da gelmedi sancım da yok 🙄🙄

Ah kuzum yaaa 😔 bende panik atak geçiren birisi olduğum İçin kesilecek denince aklım çıkıyor. Peki suni sancı çok mu kötüydü nasıl bişey tarif etmek gerekirse 😟

İnşallah sağ Salim sağlıkla gelsinler de bişey istemiyor insan ama ilk gebelik olunca cahillikten ölüyorum diyorum 😦kendime bir türlü Doğum konusunda güvenmeyi öğrenemedim 🙄
Kız benim 10. Mu 😁 benimde ilk ve deli gibi cahil cesaretim var resmen boşveeer akışına bırak sancysa sancı dikişse dikiş olcak biticek başımıza gelmedi ki korkalım rahat relax biraz 😁

Kuzum korkulacak hiç bisey yok.igne fazla acımıyor valla normal igneden farki yok küçük bir sızı. Sütü bilemem çünkü benim yavru yanimda değildi sütün gelmesi içinde pek uğraşmadım çünkü aklim hep yavrudaydi gelip gitmeler,ama senin gelir onu kafaya asla takma rahat ol o süt buraya gelecek 👊🏼 Dikişi bilmiyorum bende dikiş yok incecik bir çizgi var hafif yara galiba estetik biseyler yapmışlar. Sadece sakin ol ve tadini cikart o anın :)

Ateş kasılmalara karşı vücut tepkisi olarak mı yükseldi yoksa stresten ötürü mü 🙁 bu tür şeyler yaşamak da var ama sonuç güzel sağlıkla büyüsün oğluşun 🥰
Bende bilmiyorum ki canım verdikleri bir ilaç yapti ya suni sanci yada epidural. Ama bana oldu diye herkese olacak diye bisey yok. Rahat ol

Stres yapma kolay geçiyor dikişi saymiyorlar korse 2*3 ay sonra sütünde zaten emzirdikce geliyor ilk gebeligimde stres yapmıştım hiç bişey anlamadım çocuğumun doğduğundan bu çok keyifliydi bunu da kuveze alacakları tuttu 😞 ben sadece gaz problemi yaşıyorum birde goguslerim acıdı sagmaktan rmzirsem o da gececek

Kızlar malesef bebeğin yatışı yapıldı solunum sıkıntısı var 1 hafta diyorlar emzirmek çok kolay ya sağarken çok canım acıyor kanıyor sagmayida kestik nasıl olacak bu iş bilmiyorum 😞
Manuel pompa denedin ni? Çok geçmiş olsun ç, sağlığına kavuşur gelir koynuna annesi üzülme.

Back
X