2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Doğum yapacak olan arkadaşlar Allah yardımcınız olsun inşallah doğuma girerken benim için dua eder misiniz plesanta previa tanısı kondu . 36. Haftadayız:KK43:
Ankara da Prof.Dr. Polat Dursun var kendisi bu alanda tanınan melek gibi bir doktordur. Bu konu ve riskleri hakkında kendisine danışabilirsiniz. çok fazla kadınımızın ve bebeğinin hayatını kurtarmışlığı ve hakkında yorumlarını internette bulabilirsin. Allah şifa versin

Size ne diyecem bir de anlatmak istemedim aslında moralim bozuluyor.
Güzel hanımlar biraz desteğe ihtiyacım var 😓
Hayatım da hiç dikisim bile yok. Hastanede hiç yatmadım ve sürekli sezeryan çok korkunç deyip duruyordum.
Sezeryan olan canimsu arkadaşlarım, birazcık süreçle ilgili bilgi verirmisiniz? Mesela o spinal için iğne acıtıyor mu? Sütünüz hemen geliyor mu? Emzirebiliyor musun? Ortalama kaç dikiş atılıyor? Korse kaç aydan sonra kullanılabiliyor? Sezeryandan önce yapmam gerekenler neler? Falan filan....
Spiral iğne hiç açılmıyor canım. Benim önce kalçadan vurulan iğneler bile daha fazla canımı yakmisti. Sütüm de hemen geldi. Tabi üçüncü gün çoğaldı. Bende de hiç dikiş yoktu şimdiye dek. Şunu söyleyebilirim ilk gece zorladı beni ağrılar. Ama yan odamdaki kız bebeğini kucagina almış emziriyordu. Kişiden kişiye değişiyor bu durum. Ama ağrı kesici iğne yapıyorlar baya rahatlatıyor. Her geçen gün daha iyi hissediyorum kendimi. Bu arada kızının adı cook güzel. Bahar ismi kulağıma hep dolu dolu gelmistir. Adıyla büyüsün inşallah

Back
X