2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar nişan illa sümüksü mü olur benden iki parmak boğumu kadar koyu renk kanlı Bi akıntı geldi de nişan mı yoksa tuşeden sonra mı oldu
Evet sümüksü oluyor 🙃
Senınkı tuşeden dolayı olmuş olabilir
E haydi hayırlısı canım
Sağlıkla gelsin nisamız❤️

Kızlar malesef bebeğin yatışı yapıldı solunum sıkıntısı var 1 hafta diyorlar emzirmek çok kolay ya sağarken çok canım acıyor kanıyor sagmayida kestik nasıl olacak bu iş bilmiyorum 😞

Canım çok geçmiş olsun.Emin ellerde bebeğin.Sagligina kavuşup gelecek inşallah.Manuel pompa ile denedin mi daha az acıtıyor.Hastaneden cikinca duşta masaj yap göğüslerine.Kantoron yağı öneririm birde.Allah yardımcınız olsun.

Nst ye girdim geldim
Gelen giden yok

Haftaya bugün bu saatte yatacağımjz hastanede odada olmakta bi garip hissettirdi
Küvez yanımda falan içinde hayal ettim oğlumu

Allah sağlıkla kavuştursun hepimizi çok şanslıyız binlerce şükür

AMİN.Çok şükür.Cok güzel heyecanlar bunlar.Bizde çarşamba gün alıcaz heyecan dorukta ❤

Kocalık kayınvalidemi getirdi ne güzel don külot yatıcaktım ben 😁
Kadının bana bi zararı yok oturduk kahve içtik muhabbet ediyoruz ama don külot daha cazip geliyor bana şuan da 🙄🙄

Ben atletle şortla duruyorum kv nin yaninda.Hic istifimi bozamam yani 😂 Sende dur don külot nolucak 😜

Kocalık kayınvalidemi getirdi ne güzel don külot yatıcaktım ben 😁
Kadının bana bi zararı yok oturduk kahve içtik muhabbet ediyoruz ama don külot daha cazip geliyor bana şuan da 🙄🙄
Ay bende öyleyim bende elimden gelse hiç giyinmicem🙈 hatta kvalidemi o yüzden doğuma girerken çağıracaz, 12 - 13 saatlik yol ama ben asla rahat edemezdim, hoş onunda pek hevesi yok torunu olacağı için, max 1 hafta durup bi bahane bulup döner 😂 bu konu böylelikle işime gelecek 😂 canım anlayışlı kp de çok gelmek istemesine rağmen lohusasın rahat edemezsin kızım ben sonra gelirim dedi. 🙏🏼 💐 Ay dedikodum gelmiş benim gece gece 🦉 😂🙈

Kızlar çok doğurmak istiyorum ama doğuramıyorummmm .... bugün günüm doluyor sabah doktora gideceğim bakalım bu sefer ne diyecek ... en son geçen çarşamba gittiğimde Cumartesi’ye kalmaz doğurursun demişti ama hala beklemedeyim, erken doğuranlar nasıl doğurdu anlamadım 😖

Son düzenleme:
Ah kuzum yaaa 😔 bende panik atak geçiren birisi olduğum İçin kesilecek denince aklım çıkıyor. Peki suni sancı çok mu kötüydü nasıl bişey tarif etmek gerekirse 😟
Canım sezaryenda panik olacak hic bisey yok inan ki. Ben 12 saat suni sancıdan sonra sezaryene alındım girmemle çıkmam bir oldu. Ki benim panik atak ve anksiyetem var eşim yanımdaydı elimi tuttu konuştuk 2-3 dakika baktım bizim sipa aglamaya başladı. Ondan sonra 10 dakika sonra çıktım odadan zaten
He sen istiyosun olsun canım normal diye diretme sağlıkla gelmesi önemli belki benimde ilerlemicek benide sezaryene alacaklar 🤷🏼‍♀️ inan umrumda değil kızıma kavuşayım da 😍
İnşallah sağ Salim sağlıkla gelsinler de bişey istemiyor insan ama ilk gebelik olunca cahillikten ölüyorum diyorum 😦kendime bir türlü Doğum konusunda güvenmeyi öğrenemedim 🙄

Aklını karıştırmak istemem ama başka bir doktora daha mı görünsen
Canım benim doktorumun kendi muayenehanesi var. Rapor almak için geçen hafta özel hastane doktoruna da gittim. Benim bebegim iri. En başından beri öyleydi. Geçen hafta kilo alımı yavaşlamıştı biraz ama sonrasında yine artmış. Israr etmekte fayda yok gibi görünüyor. Sağlıkla gelsin de her türlü kabulum ❤

Birefebirece Birefebirece 40 sonunda adet görürsen normal adet düzeninde devam edersin ve hamilelik ihtimalinde çok yüksek olur 🤪 40 sonu adet olmazsa emzirme devam ettiği süre boyunca adet olunmuyor ve eskiler buna süt koruması diyor hamilelik riski olmuyormuş..

Laps die giricem ama, eskiler süt koruması diyolar evet ama o durum gebelikten korumuyo bilginize 😄
Arkadaşım 3 ay olmuştu doğum yapalı, adeti de gelmemişti sütün koruyo dediler dediler gebe kaldı 🤷🏻‍♀️
2 bebe birden büyüttü yani..
Siz siz olun hamilelikten lohusalıktan çıkmış vücudunuza hormonlarınıza çok güvenmeyin, etkili bir yöntemle korunun 😄

Laps die giricem ama, eskiler süt koruması diyolar evet ama o durum gebelikten korumuyo bilginize 😄
Arkadaşım 3 ay olmuştu doğum yapalı, adeti de gelmemişti sütün koruyo dediler dediler gebe kaldı 🤷🏻‍♀️
2 bebe birden büyüttü yani..
Siz siz olun hamilelikten lohusalıktan çıkmış vücudunuza hormonlarınıza çok güvenmeyin, etkili bir yöntemle korunun 😄
Ben deneyimlemedim ve dediğin gibi güvenilir olduğunu da sanmıyorum canım ama arkadaşlarımdan hiç adet görmeyenler oldu emzirme boyunca, ben normal adet düzenine dönüyorum hep 40 sonrası 😊

Gülmekte doğumu tetikliyo biliyonuz mu 😆 şu adamı takip edin instagramdan
Çok gülüyorum ya nasıl şeker bi dr

Eklentiler

• BE205530-787E-4427-99CA-2660ACC93043.webp
    BE205530-787E-4427-99CA-2660ACC93043.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 76
Güzel hanımlar biraz desteğe ihtiyacım var 😓
Hayatım da hiç dikisim bile yok. Hastanede hiç yatmadım ve sürekli sezeryan çok korkunç deyip duruyordum.
Sezeryan olan canimsu arkadaşlarım, birazcık süreçle ilgili bilgi verirmisiniz? Mesela o spinal için iğne acıtıyor mu? Sütünüz hemen geliyor mu? Emzirebiliyor musun? Ortalama kaç dikiş atılıyor? Korse kaç aydan sonra kullanılabiliyor? Sezeryandan önce yapmam gerekenler neler? Falan filan....

Back
X