Evet sümüksü oluyorKızlar nişan illa sümüksü mü olur benden iki parmak boğumu kadar koyu renk kanlı Bi akıntı geldi de nişan mı yoksa tuşeden sonra mı oldu

Senınkı tuşeden dolayı olmuş olabilir
E haydi hayırlısı canım
Sağlıkla gelsin nisamız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet sümüksü oluyorKızlar nişan illa sümüksü mü olur benden iki parmak boğumu kadar koyu renk kanlı Bi akıntı geldi de nişan mı yoksa tuşeden sonra mı oldu
Amin canım inşallahEvet sümüksü oluyor
Senınkı tuşeden dolayı olmuş olabilir
E haydi hayırlısı canım
Sağlıkla gelsin nisamız❤
Kızlar malesef bebeğin yatışı yapıldı solunum sıkıntısı var 1 hafta diyorlar emzirmek çok kolay ya sağarken çok canım acıyor kanıyor sagmayida kestik nasıl olacak bu iş bilmiyorum![]()
Nst ye girdim geldim
Gelen giden yok
Haftaya bugün bu saatte yatacağımjz hastanede odada olmakta bi garip hissettirdi
Küvez yanımda falan içinde hayal ettim oğlumu
Allah sağlıkla kavuştursun hepimizi çok şanslıyız binlerce şükür
Kız doğuruyon mu kaçtan beri sesin yokKızlar drdan çıktım şokkk çatı muayenesi ve sonuç 3/4 cm açıklıkşuan yatış vermedi eve gönderdi nişan yok su yok neolacak ya manyağa bağladım süreç nasıl ilerler spoiler verin bacılar
![]()
Kocalık kayınvalidemi getirdi ne güzel don külot yatıcaktım ben
Kadının bana bi zararı yok oturduk kahve içtik muhabbet ediyoruz ama don külot daha cazip geliyor bana şuan da![]()
Ay bende öyleyim bende elimden gelse hiç giyinmicemKocalık kayınvalidemi getirdi ne güzel don külot yatıcaktım ben
Kadının bana bi zararı yok oturduk kahve içtik muhabbet ediyoruz ama don külot daha cazip geliyor bana şuan da![]()
Canım sezaryenda panik olacak hic bisey yok inan ki. Ben 12 saat suni sancıdan sonra sezaryene alındım girmemle çıkmam bir oldu. Ki benim panik atak ve anksiyetem var eşim yanımdaydı elimi tuttu konuştuk 2-3 dakika baktım bizim sipa aglamaya başladı. Ondan sonra 10 dakika sonra çıktım odadan zaten
İnşallah sağ Salim sağlıkla gelsinler de bişey istemiyor insan ama ilk gebelik olunca cahillikten ölüyorum diyorumHe sen istiyosun olsun canım normal diye diretme sağlıkla gelmesi önemli belki benimde ilerlemicek benide sezaryene alacaklarinan umrumda değil kızıma kavuşayım da
![]()
Canım benim doktorumun kendi muayenehanesi var. Rapor almak için geçen hafta özel hastane doktoruna da gittim. Benim bebegim iri. En başından beri öyleydi. Geçen hafta kilo alımı yavaşlamıştı biraz ama sonrasında yine artmış. Israr etmekte fayda yok gibi görünüyor. Sağlıkla gelsin de her türlü kabulum ❤Aklını karıştırmak istemem ama başka bir doktora daha mı görünsen
Birefebirece 40 sonunda adet görürsen normal adet düzeninde devam edersin ve hamilelik ihtimalinde çok yüksek olur
40 sonu adet olmazsa emzirme devam ettiği süre boyunca adet olunmuyor ve eskiler buna süt koruması diyor hamilelik riski olmuyormuş..
Ben deneyimlemedim ve dediğin gibi güvenilir olduğunu da sanmıyorum canım ama arkadaşlarımdan hiç adet görmeyenler oldu emzirme boyunca, ben normal adet düzenine dönüyorum hep 40 sonrasıLaps die giricem ama, eskiler süt koruması diyolar evet ama o durum gebelikten korumuyo bilginize
Arkadaşım 3 ay olmuştu doğum yapalı, adeti de gelmemişti sütün koruyo dediler dediler gebe kaldı
2 bebe birden büyüttü yani..
Siz siz olun hamilelikten lohusalıktan çıkmış vücudunuza hormonlarınıza çok güvenmeyin, etkili bir yöntemle korunun![]()