- 13 Ocak 2011
- 593
- 197
- 303
Yaa şaşırdım, iki doktora gittim ikisinin de ultrason görüntüsü kötü ikisi de özel üstelikVe gittiğim doktor 75 yasında muayenehanesi de cok yeni teknolojik bir yere benzemiyor demekki ultrason cihazı kaliteliymiş:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa şaşırdım, iki doktora gittim ikisinin de ultrason görüntüsü kötü ikisi de özel üstelikVe gittiğim doktor 75 yasında muayenehanesi de cok yeni teknolojik bir yere benzemiyor demekki ultrason cihazı kaliteliymiş:)
Bilgisiz değil daha az bilgili ve beni bazı konuşlarda çok yanlış yonlendirdi.Ben güleryüzlü olanı seçerdim. Yaşlı ve ciddi bir doktor daha sabit fikirli olabiliyor. Güleryüz çok önemli seni rahat hissettirebilmesi de. Ayrıca genç olanın yapamadığını yaşlı olan yaptı onun sayesinde hamile kaldım diye düsünmeyin Allah böyle bu zamana nasip etmiş bu diger doktoru bilgisiz yapmaz ki.
Ben de öyle düşündüm ve öbür doktor kist var sne ne bahtsızsın diye beni endişelendirmiştiBen kesinlikle ciddi olanı seçerdim. Doktorun güler yüzü bi işe yaramaz. Önemli olan işini bilmesi, bilgili olması
Ayy gamze ben de cok severim ne seker ama kendimi gectim bizde gamzeli kimse yok ki:) ayva yiyince gamzeli mi olurmus bir de renkli goz icin ne yicez
Hem 75 yaşında olanın tecrübesi de vardır. Kuru güler yüzü ne yapcan, zaten toplam on dakika anca bakıyolar, nokta atışı yapsın bilmen gerekenleri söylesin yeter benceBen de öyle düşündüm ve öbür doktor kist var sne ne bahtsızsın diye beni endişelendirmişti
Bende gamzeliyim :) iki yanağımdada var annem kardeşlerim hepsi gamzeli :)
Yeşil göz için zeytin mavi göz için yaban mersiniĆok tatlısın yaaaa.Ne yesek ki renkli göz için
Canım sen yarın 5+6 oluyorsun keseyi görürsün bence, benim de sat 17 ekim kalp atışı için 6 aralıkta çağırdıArkadaşlar son adet tarihim 19ekim yarın ilk usg günüm kese görünür dedi saglik ocagi doktorum kalp atışını da duyabilir miyim sizce?6+1 sanırım yarın.sizler kaç haftada kalp duydunuz?
Nasıl dayanacaksam aralığa kadar... saglik ocagi doktorum aralığın ilk haftası kalp atışını duy gel gebe kaydını gireyim dedi.o da ayrı bi gıcık sanki simdi gebe degilimCanım sen yarın 5+6 oluyorsun keseyi görürsün bence, benim de sat 17 ekim kalp atışı için 6 aralıkta çağırdı
Arkadaşlar son adet tarihim 19ekim yarın ilk usg günüm kese görünür dedi saglik ocagi doktorum kalp atışını da duyabilir miyim sizce?6+1 sanırım yarın.sizler kaç haftada kalp duydunuz?
Kıyamam, kelin ilacı olsa kendi başına sürerdi inan seninle aynı durumdayım ama dayanıcaz bi şekilde :)Nasıl dayanacaksam aralığa kadar... saglik ocagi doktorum aralığın ilk haftası kalp atışını duy gel gebe kaydını gireyim dedi.o da ayrı bi gıcık sanki simdi gebe degilim
Yeşil göz için zeytin mavi göz için yaban mersini
Valla ben ilkinde ikisini de yemedim kahverengi gözlü oğlum.... dipnot: eşim tarafında kahverengi gözlü kimsecikler yoktu ben doguruvermis oldumDenesek mi
Valla ben ilkinde ikisini de yemedim kahverengi gözlü oğlum.... dipnot: eşim tarafında kahverengi gözlü kimsecikler yoktu ben doguruvermis oldum
Geçmiştir onun baskınlığı ilkinde ikincide o kadar bastiramazBende eşimde renkli gözlüyüz.Oglusum koyu kahve.Baskin gen galip çıkıyor
Anacim ben hiç yorum yapmayayım kasik ağrısı göğüs şişliği kasik şişliği uyku hali unutkanlık ne ararsan var şimdiden sonum ne olacak düşünmek dahi istemiyorumya bu göz olayı doğru mu kızlar çok merak ettim Bence genetik ya naparsaniz yapın :) bizde 9u bitirdik bugün çok şükür kasıklarimda ağrı var biraz dinleniyum bakalım geçer inşallah. SizSizde de oluyor mu?