• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Arkadaşlar son adet tarihim 19ekim yarın ilk usg günüm kese görünür dedi saglik ocagi doktorum kalp atışını da duyabilir miyim sizce?6+1 sanırım yarın.sizler kaç haftada kalp duydunuz?

Ben güleryüzlü olanı seçerdim. Yaşlı ve ciddi bir doktor daha sabit fikirli olabiliyor. Güleryüz çok önemli seni rahat hissettirebilmesi de. Ayrıca genç olanın yapamadığını yaşlı olan yaptı onun sayesinde hamile kaldım diye düsünmeyin Allah böyle bu zamana nasip etmiş bu diger doktoru bilgisiz yapmaz ki.
Bilgisiz değil daha az bilgili ve beni bazı konuşlarda çok yanlış yonlendirdi.

Ben de öyle düşündüm ve öbür doktor kist var sne ne bahtsızsın diye beni endişelendirmişti :KK43:
Hem 75 yaşında olanın tecrübesi de vardır. Kuru güler yüzü ne yapcan, zaten toplam on dakika anca bakıyolar, nokta atışı yapsın bilmen gerekenleri söylesin yeter bence

Arkadaşlar son adet tarihim 19ekim yarın ilk usg günüm kese görünür dedi saglik ocagi doktorum kalp atışını da duyabilir miyim sizce?6+1 sanırım yarın.sizler kaç haftada kalp duydunuz?
Canım sen yarın 5+6 oluyorsun keseyi görürsün bence, benim de sat 17 ekim kalp atışı için 6 aralıkta çağırdı

Canım sen yarın 5+6 oluyorsun keseyi görürsün bence, benim de sat 17 ekim kalp atışı için 6 aralıkta çağırdı
Nasıl dayanacaksam aralığa kadar... saglik ocagi doktorum aralığın ilk haftası kalp atışını duy gel gebe kaydını gireyim dedi.o da ayrı bi gıcık sanki simdi gebe degilim:KK61:

Canım benım son adet tarihim 13 ekim cuma ya da pazartesi gideceğim kalp atışı için.Oğlumda 6+4 de duymustum.Senin duyulabilir de duyulmayabilirde.Duyulmazsa da normal yani.

Nasıl dayanacaksam aralığa kadar... saglik ocagi doktorum aralığın ilk haftası kalp atışını duy gel gebe kaydını gireyim dedi.o da ayrı bi gıcık sanki simdi gebe degilim:KK61:
Kıyamam, kelin ilacı olsa kendi başına sürerdi inan seninle aynı durumdayım ama dayanıcaz bi şekilde :)

:confused:ya bu göz olayı doğru mu kızlar çok merak ettim Bence genetik ya naparsaniz yapın :) bizde 9u bitirdik bugün çok şükür kasıklarimda ağrı var biraz dinleniyum bakalım geçer inşallah. SizSizde de oluyor mu?

:confused:ya bu göz olayı doğru mu kızlar çok merak ettim Bence genetik ya naparsaniz yapın :) bizde 9u bitirdik bugün çok şükür kasıklarimda ağrı var biraz dinleniyum bakalım geçer inşallah. SizSizde de oluyor mu?
Anacim ben hiç yorum yapmayayım kasik ağrısı göğüs şişliği kasik şişliği uyku hali unutkanlık ne ararsan var şimdiden :oops:sonum ne olacak düşünmek dahi istemiyorum :KK47:

Back