Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok o değil o cok iyi bir doktor.Ilgili guler yuzlu olan doktor zahide küçük mü
Benim sat imda 18 ekim 3 saat sonra kontrolüm var dr alttan bakacagim duyariz dedi ama bilmiyorum heyecandan uyuyamadim hic.merakla bekliyorum.Arkadaşlar son adet tarihim 19ekim yarın ilk usg günüm kese görünür dedi saglik ocagi doktorum kalp atışını da duyabilir miyim sizce?6+1 sanırım yarın.sizler kaç haftada kalp duydunuz?
Benimde kesin tanı koyamadigim bı hareket ama bı arkadasin Dr bebeğin kipirtisi demiş oyle düşünmek daha güzel :)))Seninle aynı gidiyoruz bende kipirtilar hissediyorum ama gaz kipirtisi :)
Hangisine güveniyorsan ona giy sekreterinden ulaşmak problem olmazdi benim.icin ... gönül rahatlığıyla gidebildiğim doktoru tercih ederdimSize bir soru bir tarafta çok bilgili her sıkıntınıza nokta atısı yapan fakat yaşıitibariyle biraz ciddi kendisine sekreteri aracılıgıyla ulasabildiğiniz bir doktor var(uyguladığı tedavi sayesinde hamile kaldım) diğer tarafta çok ilgili güleryüzlü fakat yeterince bilgili olmayan (daha önce bana bazı tedaviler uyguladı gebe kalamadım)daha kolay ulasabildiğiniz bir doktor var. Hangisini seçerdiniz 1 mi 2mi :)
tamam canım sağolasın.Hangisine güveniyorsan ona giy sekreterinden ulaşmak problem olmazdi benim.icin ... gönül rahatlığıyla gidebildiğim doktoru tercih ederdim
Bende denizlideyim hangi doktora gidiyorsunKızlar Günaydın. ..ben geldim çok şeyler yazildgindan kafam karışıyor ve bende mi anormallik var diye düşünmeden edemiyorum o yüzden sık girmiyorum artık. ..dün 7+6 da gittik ve altan çok şükür kalp atışını duyduk .çok sevindim .artık hamileyim elh..ben hamile olduguma inanmada güçlük çekiyorum da daha önce doğal yolla gebe kalmayıncaya. Rica etsem beni de ekler misiniz.
Yaş 31
Sat 3 ekim
Doğum 7 temmuz
Yer Denizli
Sırt ağrısı değilde bende de kaburgam batıyor sanki 9 aylık hamileyim oğlumda da böyle olmuştu hatta bir daha çocuk yapmazsam sırf bu kaburga ağrısından derdim ama o zamanlar son zamanlardı, şimdi daha başındayım ama kaburgama baskı yapıyor, ikiz diye mi acabaFena bir sırt agrım var günlerdir. Sanki omurgamı ortadan ikiye ayırıyolar
Sırt ağrısı değilde bende de kaburgam batıyor sanki 9 aylık hamileyim oğlumda da böyle olmuştu hatta bir daha çocuk yapmazsam sırf bu kaburga ağrısından derdim ama o zamanlar son zamanlardı, şimdi daha başındayım ama kaburgama baskı yapıyor, ikiz diye mi acaba
Kızlar Günaydın. ..ben geldim çok şeyler yazildgindan kafam karışıyor ve bende mi anormallik var diye düşünmeden edemiyorum o yüzden sık girmiyorum artık. ..dün 7+6 da gittik ve altan çok şükür kalp atışını duyduk .çok sevindim .artık hamileyim elh..ben hamile olduguma inanmada güçlük çekiyorum da daha önce doğal yolla gebe kalmayıncaya. Rica etsem beni de ekler misiniz.
Yaş 31
Sat 3 ekim
Doğum 7 temmuz
Yer Denizli
Benimde annem ikiz annemin kardeşleride ikiz olanlar var, şimdilik torun olarak bir tek bende var ikiz diğer torunlarında yok ananemin heyecanlı ve korkulu bir süreç oldu bu seferşuan kafamda acaba benimde mi ikiz diye soru işareti oldu Annemle teyzem ikizde
Bugün 5+3 üm doktora gideceğim keseyi görürüm diye umut ediyorum.
Canım gittin mi doktoraAyy insallah canım, insallah..
Yavrum iyi olsun da ben çekerim ondan geleni, hiç dert etmem