• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Size bir soru bir tarafta çok bilgili her sıkıntınıza nokta atısı yapan fakat yaşıitibariyle biraz ciddi kendisine sekreteri aracılıgıyla ulasabildiğiniz bir doktor var(uyguladığı tedavi sayesinde hamile kaldım) diğer tarafta çok ilgili güleryüzlü fakat yeterince bilgili olmayan (daha önce bana bazı tedaviler uyguladı gebe kalamadım)daha kolay ulasabildiğiniz bir doktor var. Hangisini seçerdiniz 1 mi 2mi :)
Ilgili guler yuzlu olan doktor zahide küçük mü

Canım sikma canini bende 6+1 de alttan muane ile bile duymadık bende cok korktum üstelik bende senin gibi ovulasyon gunu deneme yaptim gec dollenme gibi bir durumda değildi 7+1 de alttan muane ile duydum şükür korkma ultrason cihazları ile alakalı duyacaksın bence içini ferah tut
Merhaba bende kalp atisini göremeyenlerdenim 6 +6da göremedik siz kaç kaftalikken gördünüz acaba

Arkadaşlar son adet tarihim 19ekim yarın ilk usg günüm kese görünür dedi saglik ocagi doktorum kalp atışını da duyabilir miyim sizce?6+1 sanırım yarın.sizler kaç haftada kalp duydunuz?
Benim 16 ekim 26 kasimda gittim sadece kese gorundu canim

Suda doğum düşünenler var mı??
Ankarada Zekai Tahir Burak hastanesinde yapılıyor yakın olsaydım mutlaka düşünürdüm ama ben oraya varana kadar muhtemelen arabada doğururum:D Bir de evde doğurmanın rahatlığı var (benim tanıdığım evde doguran hiçbir anne bir sonraki gebelikte hastaneyi tercih etmiyor yine evde doğurmak istiyor) yani sancılı halimle bir yerlere gitmek isteyeceğimi zannetmiyorum ama yetişecegimi bilsem giderdim. Aslında bir yakınımda suda doğuma özel doğum havuzu var (şişirilebilen) ama benim ebem bu konuda tecrübeli değil maalesef. Youtube'da çok izledim Avrupada Amerikada kadınlar hep evde doğuruyorlar kuvette. Ama orda zaten ebe sistemi var eve gelip doğurtuyor. Ay ne güzel sıcacık suyun içinde sancılara nasıl da iyi gelir..

Canım sikma canini bende 6+1 de alttan muane ile bile duymadık bende cok korktum üstelik bende senin gibi ovulasyon gunu deneme yaptim gec dollenme gibi bir durumda değildi 7+1 de alttan muane ile duydum şükür korkma ultrason cihazları ile alakalı duyacaksın bence içini ferah tut
Ay inşallah içim rahatladı cuma gidiyim diyorum esimde kızıyor pazartesi gidecegiz diye pazartesi görürüm insallah

Nasıl dayanacaksam aralığa kadar... saglik ocagi doktorum aralığın ilk haftası kalp atışını duy gel gebe kaydını gireyim dedi.o da ayrı bi gıcık sanki simdi gebe degilim:KK61:
banada aynısını dedi sağlık ocağında 7 aralıkta çağırdı kalp atışı için

Arkadaşlar son adet tarihim 19ekim yarın ilk usg günüm kese görünür dedi saglik ocagi doktorum kalp atışını da duyabilir miyim sizce?6+1 sanırım yarın.sizler kaç haftada kalp duydunuz?

Benimde son adet tarihim 19 ekim 5+0 da karından keseyi gördük çok ümitlenme demisti bana bu cumaya da kalp atışı için çağırdı normalde 6+3 de duyulur ama sen yine de gel dedi bu 2. Hamileligim bir kizim var gelişmeleri yazarım canım sana

Back