Yaa benim canım acayip çay çekiyor sürekli çay içmek istiyorum normalde kahveyi daha çok tercih ederim ama hamile olduğumdan beri hiç kahve içmedim sayılır ama günde 3-4 bardak (büyük boy) içiyorum...Hem de şekerli içiyorum ama o kadar canım çekiyor ki dayanamıyorum yaa..
Naptın merak ettim nasılsın şimdi[/QUO
Evet canım şimdi geldim doktorumu değiştirdim herşeyi anlattı sıkıntı yok herşey normal dedi kendini yorma dedi lekeler sıkıntılıb değil dedi kese çok güzel dedi düşük tehlikesi yok dedi 7 aralıkta kalp seslerini duymak için kontrole çağırdı çok şükür şuan sıkıntı yok canım
Benim geçen sene fshım 16 kusur çıktı o zaman çocuk düşünmüyoduk. Doktor bana tedavisiz olmaz tek şansın tüp bebek dedi. Ben de seneye denerim olursa olur olmazsa da zaten bir tane çocupumuz var Allah olmayanlara versin dedim, korunmayı bıraktık bu sene 3. Ay hamile kaldım çok şükür. Yaşım 31 bu sene. Belki ben sadece şanslıydım. Doktorunun tavsiyelerine uy yine de
Fsh değerinin yüksek olması yumurta rezervlerinin azalmaya başladığı anlamına geliyor çocuk istiyorsanız beklemeden tedaviye başlamanız en doğrusu olur
ayvadan da soğudum görmek istemiyorum artık evet gamzeli olur derler ama bilmiyorum çok merak ediyorum 18 gün kaldı kontrolüme zaman durdu akmıyo sanki
ayvadan da soğudum görmek istemiyorum artık evet gamzeli olur derler ama bilmiyorum çok merak ediyorum 18 gün kaldı kontrolüme zaman durdu akmıyo sanki
detaylı ultrasondan bahsediyosun sanırım tabiki en önemli şey o tek tek parmaklarını sayıyolar omurgasına midesine kalbine herşeyine bakıyolar ona çok var daha ama 19. haftadan sonra yapılıyor
detaylı ultrasondan bahsediyosun sanırım tabiki en önemli şey o tek tek parmaklarını sayıyolar omurgasına midesine kalbine herşeyine bakıyolar ona çok var daha ama 19. haftadan sonra yapılıyor