- 13 Ocak 2011
- 593
- 197
- 303
Teşekkür ederim canım böyle giderse benim için 9 ay geçmez zaten kalp atışından sonra rahatlarım diye düşünüyorumben gebeliklerde SAT a göre hareket etmemek gerektiğini öğrendim. o yüzden belli bi miktarda yol gösterir de çok takılma ilk etapta. kalp atışı dinlediğimde verdikleri ultrasonda 6+2 yazıyordu. bende ona göre hesap ediyorum artık. benim geç döllenme o yüzden bu konuya bu kadar takılmıyorum:) sende dert etme canım.
Ne güzel geçmiş doğumun bence yine öyle geçecek tadını çıkaralım anın :)INSALLAH HIC BISEY OLMADAN SAGLICAKLA KARDESINE KAVUSUCAK CANIM BENIM
NE KADAR DOGRU DR NIN BIRI ENERJIMI HAYALLERIMI HERSEYI KIRMISTI GICIK ADAM. NORMAL DOGUM YAPTIM. HALEN DIYORUM KI HEMSIRE HANIM MIYOM NOLDU SEZERYANA MI GIDICEM . OYLE KAFAMA TAKMISIM KI O ANDA BEBEK KUCAGIMDAYDI :)
bende o kadar yok acaba yemek yiyemediğim için mi bilmiyorum gaz yapan şeylerdende uzak durmaya çalışıyoruminanılmaz şişlik yaşıyorum o yüzden hamile kotu aldım, bugün itibarıyla da giymeye başladım. Normal kot giydiğim zamanlar da düğme kısmına lastik toka takıp açık bırakarak giyebiliyorum ancak.
buna çok şükür canım çok sağolGeçmiş olsun cnm allah yine Yüzüne bakmış
kız yok erken hissedersin ama 13. 14. haftada anca evet biz biraz daha geç hissedicezSANKI MINIGIM KIPIRDIYOR GIBI HISSEDIYORUM. PSIKOLOJIK MI DIYORUM AMA. DR IKINCI GEBELIKDE DAHA ERKEN HISSETMEN NORMAL DEDI. COK HEYCANLANDIM. INSALLAH BEBEGIMDIR O:) AMA O DEGILSE BILE OYLE SEVIYORUM :)
kız sorma vallahi billahi hala inanamıyorum nasıl olduğuna çok sağol canımGecmis olsun canim bu ne kizl butun felaketler ust uste gelmiş resmen
Sata göre hesaplama yapacaksın ,usg ölçümüne göre değil canımben gebeliklerde SAT a göre hareket etmemek gerektiğini öğrendim. o yüzden belli bi miktarda yol gösterir de çok takılma ilk etapta. kalp atışı dinlediğimde verdikleri ultrasonda 6+2 yazıyordu. bende ona göre hesap ediyorum artık. benim geç döllenme o yüzden bu konuya bu kadar takılmıyorum:) sende dert etme canım.
Dar pantolon giymeyi seviyorsanız mavi jeans'te dar paça skinny tarz hamile pantolonu var, ben bir beden büyük aldım daha kilo alacağım diye, esnek kot, beli penye çok rahat ettim.Valla benim herşeyim normalde dardır. Bol giyinmeyi sevmediğim için şuan giyecek şey bulamıyorum:) bir elbisem var paso onlayım:) nerden aldın pantalonu canım, ben de bakındım biraz ama bulamadım nerden alınacağını bilmediğimden
evet gördüm bende onları beli bile kot gibi bacakları falan üstü penye rahat mı canım ?Dar pantolon giymeyi seviyorsanız mavi jeans'te dar paça skinny tarz hamile pantolonu var, ben bir beden büyük aldım daha kilo alacağım diye, esnek kot, beli penye çok rahat ettim.
Ayy ne kadar güzel, maaşallah, darısı hepimizin başına :)Bugün ultrasondayken bile kimildadi canım yaa doktor demese bile de ben emindim gerçi :)) çünkü ilk haftalardan sonra çok şükür gaz problemim bitti :) ben hissediyorum yani. Tesadüf mü bilmiyorum bal gofret falan yediğimde denk geliyor hep :)) bı daha olacak mı diye akşam bi paket hosbes yedim yine oldu :))
Belin hemen altında kot kısmı bitiyor, ama kotun kumaşı da esnek, yumuşacık; beli siyah penye. Normal kotlarım sıkıyor artık diye aldım çok rahat ettim.evet gördüm bende onları beli bile kot gibi bacakları falan üstü penye rahat mı canım ?
sağol canım bende bi kaç hafta sonra alırım onlardan nette görmüştüm zaten de nasıldır bilememiştimBelin hemen altında kot kısmı bitiyor, ama kotun kumaşı da esnek, yumuşacık; beli siyah penye. Normal kotlarım sıkıyor artık diye aldım çok rahat ettim.
tamam iyi haberler yazarim insallah :)Kalbinizi ferah tutun Allah'ın izniyle mutlu donersiniz. Buraya mutlaka yazin.
Doktorum bana kırmızıyı gördüğün ilk günü say demiştiKızlar bişey sorucam benim sat 17 ekimde başladı 17 ve 18 ekimde lekelenme şeklinde geldi 19unda söküldü. İki doktora gittim başta, biri sat 17 ekim damlalar sayılır dedi, biri 19 unda dedi söktüğü tarih önemli dedi, yani bugün ya 6+0 ya da 5+5, tıp bilim değil mi? Nasıl farklılıklar olabiliyo anlamıyorum. Sizin bilginiz var mı lekeler adet sayılıyo mu
Al bendende o kadar evdi işti koşturmaca hafta sonu camları kapıları koltukları itip altını üstünü bile sildim süpürdüm sonra kafama dank dedi kendi kendime napıyon sen diye ama iş işten geçti alışkanlıkGünaydın herkese.. 2. 3. Kez anne olanlar hamilelik nasıl geciyor merak ediyorum. Ben hamile oldugumu surekli unutup kızımla evde parkta koşturmacalı zıplamalı oyunlar oynuyorum erken yorulunca hamile oldugumu hatırlıyorum. Is yerinde dersen aynı tempo devam ediyor. Ilkinde gercekten cok nazlıymısım bu gebelikte naza yer yok anlasılan. Bu arada ben sadece keseyi gordum bebegi ve kalp atişlarini gormedim cuma gunu gidicem dr. Dogumu temmuz bası olup benim gibi bebegini goremeyen var mı?
Bugün ultrasondayken bile kimildadi canım yaa doktor demese bile de ben emindim gerçi :)) çünkü ilk haftalardan sonra çok şükür gaz problemim bitti :) ben hissediyorum yani. Tesadüf mü bilmiyorum bal gofret falan yediğimde denk geliyor hep :)) bı daha olacak mı diye akşam bi paket hosbes yedim yine oldu :))
Bu bende de oluyor ama yok daha erken başka bişeydir diyorum kendi kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?