2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Teşekkür ederim canım böyle giderse benim için 9 ay geçmez zaten kalp atışından sonra rahatlarım diye düşünüyorum

Ne güzel geçmiş doğumun bence yine öyle geçecek tadını çıkaralım anın :)

bende o kadar yok acaba yemek yiyemediğim için mi bilmiyorum gaz yapan şeylerdende uzak durmaya çalışıyorum

Sata göre hesaplama yapacaksın ,usg ölçümüne göre değil canım

Dar pantolon giymeyi seviyorsanız mavi jeans'te dar paça skinny tarz hamile pantolonu var, ben bir beden büyük aldım daha kilo alacağım diye, esnek kot, beli penye çok rahat ettim.

Dar pantolon giymeyi seviyorsanız mavi jeans'te dar paça skinny tarz hamile pantolonu var, ben bir beden büyük aldım daha kilo alacağım diye, esnek kot, beli penye çok rahat ettim.
evet gördüm bende onları beli bile kot gibi bacakları falan üstü penye rahat mı canım ?

Ayy ne kadar güzel, maaşallah, darısı hepimizin başına :)

Kahverengi lekelenmeler devam ediyor kızlar iğne oldum progestan da kullanıyorum Pazar gününden buyana. geçmiycek diye korkuyorum doktor da haftata ya çağırdı napsam sizce doktorum dan da pek memnun değilim başka bir doktora gitsemmi

Günaydın herkese.. 2. 3. Kez anne olanlar hamilelik nasıl geciyor merak ediyorum. Ben hamile oldugumu surekli unutup kızımla evde parkta koşturmacalı zıplamalı oyunlar oynuyorum erken yorulunca hamile oldugumu hatırlıyorum. Is yerinde dersen aynı tempo devam ediyor. Ilkinde gercekten cok nazlıymısım bu gebelikte naza yer yok anlasılan. Bu arada ben sadece keseyi gordum bebegi ve kalp atişlarini gormedim cuma gunu gidicem dr. Dogumu temmuz bası olup benim gibi bebegini goremeyen var mı?

Doktorum bana kırmızıyı gördüğün ilk günü say demişti

Al bendende o kadar evdi işti koşturmaca hafta sonu camları kapıları koltukları itip altını üstünü bile sildim süpürdüm sonra kafama dank dedi kendi kendime napıyon sen diye ama iş işten geçti alışkanlık

Sizdeki kıpırdanmalar nasil canm cok mu hissediyorsunuz yoksa cok hafif mi simdi fıstık tanesi kadar oldukları için bendeki cok belli olan şekilde o yüzden tam emin degilim

Bu bende de oluyor ama yok daha erken başka bişeydir diyorum kendi kendime

Merhaba kızlar kistim için bana Menogon iğne tedavisi uygulayan doktoruma gideceğim bugun. Saat 3e randevu aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…