2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Günaydın, ben de bugun tekrar gideceğim baska bir doktora. insallah sizin gibi iyi haberler alırım

Kızlar bişey sorucam benim sat 17 ekimde başladı 17 ve 18 ekimde lekelenme şeklinde geldi 19unda söküldü. İki doktora gittim başta, biri sat 17 ekim damlalar sayılır dedi, biri 19 unda dedi söktüğü tarih önemli dedi, yani bugün ya 6+0 ya da 5+5, tıp bilim değil mi? Nasıl farklılıklar olabiliyo anlamıyorum. Sizin bilginiz var mı lekeler adet sayılıyo mu

inanılmaz şişlik yaşıyorum o yüzden hamile kotu aldım, bugün itibarıyla da giymeye başladım. Normal kot giydiğim zamanlar da düğme kısmına lastik toka takıp açık bırakarak giyebiliyorum ancak.

BENIM ILK GEBELIGIMDE DE OYLE OLDU. LEKELER TARIHLER BI TURLU IKI DR NIN DEDIGINI TUTMADI. AMA DOGUMA KADAR USG ILE TAKIP EDILIYOR YA GELISIMINE BAKTILAR SAGLIKLICA DOGDU.

Bence lekeler adet sayılıyor canım

BEN GEBELIGE COK ISTEKLIYDIM :) TEST DE CIKTI HEMEN KIYAFETLERI ALDIM GIIYORUM :) DAHA RAHAT GOBEGIMI SIKMIYOR NORMALLERDEN RAHAT

BENIM ILK GEBELIGIMDE DE OYLE OLDU. LEKELER TARIHLER BI TURLU IKI DR NIN DEDIGINI TUTMADI. AMA DOGUMA KADAR USG ILE TAKIP EDILIYOR YA GELISIMINE BAKTILAR SAGLIKLICA DOGDU.
Allah sağlık sıhat versin canım, evet çok farklı görüşler oluyo, ama ilk günlerde iki gün çok önemli oluyo kese boyutunda bile önemli olabiliyo neyse sağlıklı olsunlar hepsi

SANKI MINIGIM KIPIRDIYOR GIBI HISSEDIYORUM. PSIKOLOJIK MI DIYORUM AMA. DR IKINCI GEBELIKDE DAHA ERKEN HISSETMEN NORMAL DEDI. COK HEYCANLANDIM. INSALLAH BEBEGIMDIR O:) AMA O DEGILSE BILE OYLE SEVIYORUM :)

Allah sağlık sıhat versin canım, evet çok farklı görüşler oluyo, ama ilk günlerde iki gün çok önemli oluyo kese boyutunda bile önemli olabiliyo neyse sağlıklı olsunlar hepsi
ASIRI DERECEDE STRES YAPMISTIM. ILK BEBEGIMDE. AMA INAN BOSUNA OLDU. CUNKU OLACAK OLANLAR ZATEN OLUYORMUS. BU GEBELIGIMDE RAHAT GECIRMEYE SOZ VERDIM KENDIME. MIYOMUM VAR DOGUMDA RISK AMA SIMDI DIYORUM KI BU BEBEGI BI SEKILDE ICIMDEN ALCAKLAR :) OYLE DUSUNUYORUM ARTIK

Benim de ilk gebeliğim çok stresli geçti ikinci de söz verdim stres yapmıcam diye ama sözümü tutamıyorum sanırım bi de aralarında 7 yaş olucak. Herşeyi unutmuşum keşke o kadar fark bırakmasaydım diyorum, sanki ilk gebeliğim gibi oldu

BEN TUTUYORUM SOZUMU. HATTA SIMDI DR DEGISTIRDIM. DEDIKI INANAMIYORUM SEN BU MIYOMLA NASIL NORMAL DOGURDUN SOK OLDUM DEDI. AMA HIC YINEDE STRES YAPMADIM. SIMDI ANI YASIYORUM. ALLAH BUYUK HERSEY OLUP GIDER. SENIN ARALARINDA FARK VARMIS ELBETTE UNUTMUSSUNDUR. AMA BENIM KIZ BIR BUCUK YASINDA BENDE UNUTMUSUM :) COK SACMA GELIRDI ANNEME DERDIM ANNE SEN HAMILEYKEN NASILDI FALAN DIYE UNUTTUM KIZIM DERDI . AY ANNE NASIL UNUTULUR DERDIM UNUTULUYORMUS YA:) 7 YASINDAKI HEYECANLI MI KARDESI ICIN

Evet çok heyecanlı, zaten biraz da o üzülücek diye bir şey olmasın diye dua ediyorum, kardeşim ne zaman gelcek diye sorup duruyo, ben de normal doğum yaptım hemde hastaneye yattım 5 saat sonra doğumum oldu, aslında herşey kolay geçti doğumdan sonra çok stres yaptığım için kızdım kendime, ama huylu huyundan vazgeçmez :) bi de enerji emici doktorlar var onlardan uzak durmak lazım

ben gebeliklerde SAT a göre hareket etmemek gerektiğini öğrendim. o yüzden belli bi miktarda yol gösterir de çok takılma ilk etapta. kalp atışı dinlediğimde verdikleri ultrasonda 6+2 yazıyordu. bende ona göre hesap ediyorum artık. benim geç döllenme o yüzden bu konuya bu kadar takılmıyorum:) sende dert etme canım.

INSALLAH HIC BISEY OLMADAN SAGLICAKLA KARDESINE KAVUSUCAK CANIM BENIM
NE KADAR DOGRU DR NIN BIRI ENERJIMI HAYALLERIMI HERSEYI KIRMISTI GICIK ADAM. NORMAL DOGUM YAPTIM. HALEN DIYORUM KI HEMSIRE HANIM MIYOM NOLDU SEZERYANA MI GIDICEM . OYLE KAFAMA TAKMISIM KI O ANDA BEBEK KUCAGIMDAYDI :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…