2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
ay çok sevindim maşallah onlaraaaa
bende ayın 17sinde gitmeye karar verdim zaman geçmiyor
En son ne zaman gitmiştin canım? Seninki de yaklaşık 3 hafta sonra bence de çok geç olumlu düşünelim olumlu olsun, şuan ne rahat geliyosa onu giy bence cnm çok da dar giyme. Ben mesela 1,5 kilo civarı almışım ama göbeğimde hepsi ve gaz vs bazen zor nefes alıyorum.

İnsanlar bayılıyor ustune vazife olmayan konularda fikir belirtmeye huy olmus artık

9 haftalık olanlar en belirgin belirtileriniz neler kızlar benim mide bulantısı ve sık idrar

Ay millete ne ya. Gıcık oluyorum. İster çocuk yaparsın, ister hiç yapmazsın, bu sadece anne ve babayı ilgilendirir.ben 36 yaşındayım, bana da sürekli ne zaman çocuk yapcaksınız,yok geç kaldınız vs diolardı. Sanki onlar bakıcaklar bebeğime, sanane yani. Daha beterini de söliyim, benim bir de abim var ve geçen ay yeni bir kardeşim oldu babamın yeni karısından, şuan onu da kabullendim. Babam mutluysa kabullenmekten başka yapacak birşeyim yok dedim. Kısaca sen kimseyi takma, siz mutluysanız kime ne? Kıskanç insan da çok, kim neyi iyi niyetle söylüyor, onu da bilemezsin ki...

7+2 de gittim 11+2 de gidicem canım 4 hafta sonra hemde taramayı falan yaptırıcam nasip olursa evet gaz felaket şişkinlik yapıyor maalesef

Yaaa gaz sorunu herkeste mi var.Patlayacak gibiyim.Hamile pantolonu giyiyorum.Simdiden yuvarlaniyorum

Yaaa gaz sorunu herkeste mi var.Patlayacak gibiyim.Hamile pantolonu giyiyorum.Simdiden yuvarlaniyorum
Valla benim herşeyim normalde dardır. Bol giyinmeyi sevmediğim için şuan giyecek şey bulamıyorum:) bir elbisem var paso onlayım:) nerden aldın pantalonu canım, ben de bakındım biraz ama bulamadım nerden alınacağını bilmediğimden

Benim oglusumdan kalma vardı canım pantolon.Bizim burada bi hamile butiğinden almıştım.Birde evde giymek için lcw den hamile eşofmanı aldım 2 tane çok rahat oluyor.

Çok teşekkür ederim yarına randevu aldım doktorumdan sabah gideceğim inşaallah bebeğim iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…