En son ne zaman gitmiştin canım? Seninki de yaklaşık 3 hafta sonra bence de çok geçay çok sevindim maşallah onlaraaaa
bende ayın 17sinde gitmeye karar verdim zaman geçmiyor
Aynen yaaBen de ikinci doğduğunda inşallah iki sene sonra yine doğurucam dedim:) Size ne ayol. Böyle aralarında 8-10 yaş olan kardeş beraber büyümez ki. Tabi Allah öyle nasip ederse öyle olur ama gönlümden geçen yakın olmalarıydı. Evet kaza ile olmuş gibi bakıyorlar hele kv aman aman sanki böyle korunmak nedir bilmeyen yobaz insanlarız biz! insanlar ne de çok karışmayı seviyor.. Bir yakınımız da ben 2.ye hamileyken dedi ki: "e bir oğlan bir kız.. Yeter".. Afedersin de sen mi karar vereceksin buna?
İnsanlar bayılıyor ustune vazife olmayan konularda fikir belirtmeye huy olmus artıkAynen yaaBen de ikinci doğduğunda inşallah iki sene sonra yine doğurucam dedim:) Size ne ayol. Böyle aralarında 8-10 yaş olan kardeş beraber büyümez ki. Tabi Allah öyle nasip ederse öyle olur ama gönlümden geçen yakın olmalarıydı. Evet kaza ile olmuş gibi bakıyorlar hele kv aman aman sanki böyle korunmak nedir bilmeyen yobaz insanlarız biz! insanlar ne de çok karışmayı seviyor.. Bir yakınımız da ben 2.ye hamileyken dedi ki: "e bir oğlan bir kız.. Yeter".. Afedersin de sen mi karar vereceksin buna?
ama sata uyumlu çıktıysa mm yazmasada problem değil sen gttiğinde kaç haftalıktı
Canim benim ibsallah sıkıntın dan tez zamanda kurtul
Ay millete ne ya. Gıcık oluyorum. İster çocuk yaparsın, ister hiç yapmazsın, bu sadece anne ve babayı ilgilendirir.ben 36 yaşındayım, bana da sürekli ne zaman çocuk yapcaksınız,yok geç kaldınız vs diolardı. Sanki onlar bakıcaklar bebeğime, sanane yani. Daha beterini de söliyim, benim bir de abim var ve geçen ay yeni bir kardeşim oldu babamın yeni karısından, şuan onu da kabullendim. Babam mutluysa kabullenmekten başka yapacak birşeyim yok dedim. Kısaca sen kimseyi takma, siz mutluysanız kime ne? Kıskanç insan da çok, kim neyi iyi niyetle söylüyor, onu da bilemezsin ki...Aynen yaaBen de ikinci doğduğunda inşallah iki sene sonra yine doğurucam dedim:) Size ne ayol. Böyle aralarında 8-10 yaş olan kardeş beraber büyümez ki. Tabi Allah öyle nasip ederse öyle olur ama gönlümden geçen yakın olmalarıydı. Evet kaza ile olmuş gibi bakıyorlar hele kv aman aman sanki böyle korunmak nedir bilmeyen yobaz insanlarız biz! insanlar ne de çok karışmayı seviyor.. Bir yakınımız da ben 2.ye hamileyken dedi ki: "e bir oğlan bir kız.. Yeter".. Afedersin de sen mi karar vereceksin buna?
7+2 de gittim 11+2 de gidicem canım 4 hafta sonra hemde taramayı falan yaptırıcam nasip olursa evet gaz felaket şişkinlik yapıyor maalesefEn son ne zaman gitmiştin canım? Seninki de yaklaşık 3 hafta sonra bence de çok geçolumlu düşünelim olumlu olsun, şuan ne rahat geliyosa onu giy bence cnm çok da dar giyme. Ben mesela 1,5 kilo civarı almışım ama göbeğimde hepsi ve gaz vs bazen zor nefes alıyorum.
Bi baksana canım bu ultrasyon görüntüsünde yazıyormuama sata uyumlu çıktıysa mm yazmasada problem değil sen gttiğinde kaç haftalıktı
En son ne zaman gitmiştin canım? Seninki de yaklaşık 3 hafta sonra bence de çok geçolumlu düşünelim olumlu olsun, şuan ne rahat geliyosa onu giy bence cnm çok da dar giyme. Ben mesela 1,5 kilo civarı almışım ama göbeğimde hepsi ve gaz vs bazen zor nefes alıyorum.
İnşallah canikom aramızda 3-4 gün var zaten, çok heyecanlı7+2 de gittim 11+2 de gidicem canım 4 hafta sonra hemde taramayı falan yaptırıcam nasip olursa evet gaz felaket şişkinlik yapıyor maalesef
Evet fazlasıylaİnşallah canikom aramızda 3-4 gün var zaten, çok heyecanlı
9.89mm miş evet gayet iyi uyumlu dedi canımGöremedim d1 ne inan bilmiyorum yazmıyo sanırım sata uyumlu demişti dimiseyhan60
Evet gayet güzel ben de bugun 5 haftalık oldum dün kesem 8 mmydi. Gözün aydın canım.9.89mm miş evet gayet iyi uyumlu dedi canım
Valla benim herşeyim normalde dardır. Bol giyinmeyi sevmediğim için şuan giyecek şey bulamıyorum:) bir elbisem var paso onlayım:) nerden aldın pantalonu canım, ben de bakındım biraz ama bulamadım nerden alınacağını bilmediğimdenYaaa gaz sorunu herkeste mi var.Patlayacak gibiyim.Hamile pantolonu giyiyorum.Simdiden yuvarlaniyorum
Valla benim herşeyim normalde dardır. Bol giyinmeyi sevmediğim için şuan giyecek şey bulamıyorum:) bir elbisem var paso onlayım:) nerden aldın pantalonu canım, ben de bakındım biraz ama bulamadım nerden alınacağını bilmediğimden
Bakim lcw ye canım, ben de bildiğin şimdiden hamile gibiyim bence:)Benim oglusumdan kalma vardı canım pantolon.Bizim burada bi hamile butiğinden almıştım.Birde evde giymek için lcw den hamile eşofmanı aldım 2 tane çok rahat oluyor.
Çok teşekkür ederim yarına randevu aldım doktorumdan sabah gideceğim inşaallah bebeğim iyidirEndişe etmeyin bende de oldu lekelenme. Kanaması olan da duydum, kanama bildiğin kırmızı ve baya çok olmasına rağmen sağlıklı ve normal gelişti herşey ve doktorlar anlam veremedi sebebini bilemediler. Lekelenme çok yoğun ya da kırmızı olmadığı sürece panik yapmayın doktorunuza danışın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?