- 11 Ekim 2018
- 455
- 656
- 53
- 30
bende dün 5+2 gittim gözükmedi inşallah seninki gözükürbende perşembe gideceğim 5+3 olacağım gittiğimde.Çok merak ediyorum görünür mü diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende dün 5+2 gittim gözükmedi inşallah seninki gözükürbende perşembe gideceğim 5+3 olacağım gittiğimde.Çok merak ediyorum görünür mü diye
Canim benim ibsallah sıkıntın dan tez zamanda kurtulMerhabalar canlarım.Bugun biraz iyiyim çok şükür.Sadece 2 defa bulantı oldu (Buna bile seviniyorum düşünün.) Veeeee günler sonra ilk defa yemek yapabildim çok mutluyum.Ve akşamdan beri hazır su içebildim.Umarim böyle gider.Dune kadarki son 1 haftam sürekli bulantı-kusma ile geçti.Ayva yiyorum belki de o iyi geldi bulantıya.Yazilari okuyamadım sınavlarım olunca @Meylen @lavitabellamk @solmez hayalumut1719 @Hinctugba kubra5505 N nisem12 @Synonyms......nickini hatırlayamadığım arkadaşlar nasılsınız?Nasıl gidiyor hamişlik.Umarim herşey yolundadır.Hepimiz Allaha emanet olalım.Yarin benim için önemli birgün.Bi sikintim var hamilelikle ilgili degil.O sikintimdan kurtulmak icin butun arkadaşlardan çok dua bekliyorum.
2. veya 3. bebek bekleyenler etrafınızdan olumsuz tepki aldınız mı hiç? Bizde 2.de aaa bu kadar çabuk muuu diyen cok oldu kv zaten şoka girdi.. Bu sefer de daha söylemedik zaten.. yahu insanları neden bu kadar ilgilendiriyor anlamıyorum size ne bizim kararlarımızdan.. Bebek haberi alıyorsanız zaten hamileyim demektir, hamile kalsammı diye danışmıyorum ki zaten Allahın takdiri ile nasip olmuş, geriye sadece tebrik etmek dua etmek kalır.. Zaten hamile olan bir kadına ayyyy deli misiiiin fln denir mi? Ayy hiç söyleyesim yok kv ye..
Ailemde olmadı ama işyerinde karışan oldu eee napcaksın zor olcak sonrasında çalışaçakmısın bence çalışma çocuğunla ilgilen diyen bu yaşta zor olcak alıştın tabii rahata gece uyanmalar uykusuz geceler seni bekliyor farkındamısın hem cocuğun masrafı ne olcak tek maaşla olmaz ki hertürlü karışan yorum yapanlarla doldu taştı ama bir allahın kuluda demiyor sağlıklı sıhhatli kucağına al diye insanların kalbi kararmış artık2. veya 3. bebek bekleyenler etrafınızdan olumsuz tepki aldınız mı hiç? Bizde 2.de aaa bu kadar çabuk muuu diyen cok oldu kv zaten şoka girdi.. Bu sefer de daha söylemedik zaten.. yahu insanları neden bu kadar ilgilendiriyor anlamıyorum size ne bizim kararlarımızdan.. Bebek haberi alıyorsanız zaten hamileyim demektir, hamile kalsammı diye danışmıyorum ki zaten Allahın takdiri ile nasip olmuş, geriye sadece tebrik etmek dua etmek kalır.. Zaten hamile olan bir kadına ayyyy deli misiiiin fln denir mi? Ayy hiç söyleyesim yok kv ye..
Şükür bende yok kanama ama gelinimiz 9 ay lekelenmesi oldu çok sukur sağlıklı doğum yaptı kalp atisini duydunuzmu acabaMerhaba hanımlar ben bugün 7+2deyim ve bu sabah tuvalete gittiğimde kahverengi lekelnmem olduğunu gördüm bu normal mi yaşayanınız var mı?
Ay evet yaa sorma! Kimi ne ilgilendiriyor değil mi? Inanin böyle kimseye söylemeden yurtdışına gidip doğurup gelesim varAilemde olmadı ama işyerinde karışan oldu eee napcaksın zor olcak sonrasında çalışaçakmısın bence çalışma çocuğunla ilgilen diyen bu yaşta zor olcak alıştın tabii rahata gece uyanmalar uykusuz geceler seni bekliyor farkındamısın hem cocuğun masrafı ne olcak tek maaşla olmaz ki hertürlü karışan yorum yapanlarla doldu taştı ama bir allahın kuluda demiyor sağlıklı sıhhatli kucağına al diye insanların kalbi kararmış artık
Süper fikir gidelim doğurup gelelim sorana süpriz yumurta derizAy evet yaa sorma! Kimi ne ilgilendiriyor değil mi? Inanin böyle kimseye söylemeden yurtdışına gidip doğurup gelesim var
Öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkürler. Evet 6+6da duyduk kalp atımının oluştuğunu söyledi doktor bugün de böyle bşy olunca endişelendim ilk gebeliğimŞükür bende yok kanama ama gelinimiz 9 ay lekelenmesi oldu çok sukur sağlıklı doğum yaptı kalp atisini duydunuzmu acaba
Canım seni çok iyi anlıyorum zofran diye bi ilaç içmiştim az da olsa etkisi olmuştu. Doktoruna sor lütfen. Şimdi oğlum sağlıklı çok akıllı masallahValla kızlar ben de fenalardayım iki haftadır raporluydum bugün gittim bu haftaya da rapor aldım... hiç durmaz mı ya? Bulantı, istifra, kokular... herşey kokuyor sanki... hiçbir yiyesim yok... yarın 9 haftalık olucaz... 6. Haftadan beri sürekli böyle... üç hafta önce tartılmıştım 48 kiloydum bugün çıktım tartiya 46 olmuşum... çok yoruldum... bi arkadaş yazmış düşsün diye gözüne bakmistim diye... bir ara bende böyle düşünmeye başladım.... ama geçicek inşallah... beni en çok üzen ikizlerimle ilgilenemiyorum hiç... sürekli yatar haldeyim... çocuklar nerdeyse hiç görmüyorlar beni... ve hiçbir çözüm bulamadım doktorun verdiği ilaçların hiçbiri işe yaramadı
İnşallah biran önce geçer gider bulantısı olmayan canlar niye yok diye üzülmeyin lütfen... size okadar imreniyorum ki... şuan hayat benim için okadar zor geliyor ki... eşime diyorum su içmeyi özledim... bulantısı olmayanlar bizim yerimize de tadını çıkarın lütfen
Benim kızım 13 aylık ıkıncı bebegım olacak kısmetse isteyerek oldu hatta 3 ay denedık olmayınca uzulduk doktor bile isteyerek mi oldu dedi kayınvalıdeye soylemedik sadece benım ailem bılıyor uzunca bir sure soylemeyecegım baska kimseye sızın cocuklarınız kac yaşlarında2. veya 3. bebek bekleyenler etrafınızdan olumsuz tepki aldınız mı hiç? Bizde 2.de aaa bu kadar çabuk muuu diyen cok oldu kv zaten şoka girdi.. Bu sefer de daha söylemedik zaten.. yahu insanları neden bu kadar ilgilendiriyor anlamıyorum size ne bizim kararlarımızdan.. Bebek haberi alıyorsanız zaten hamileyim demektir, hamile kalsammı diye danışmıyorum ki zaten Allahın takdiri ile nasip olmuş, geriye sadece tebrik etmek dua etmek kalır.. Zaten hamile olan bir kadına ayyyy deli misiiiin fln denir mi? Ayy hiç söyleyesim yok kv ye..
Benim oğlumda 10. Haftadan sonra pantolonlarım rahatsiz etmeye başlamıştı ve öyle basladim. O zaman yaz hamileriydim elbise fln gecistirdim. Şimdi tunik tayt uzun hırka çizme idare etmeyi düşünüyorum.Kızlar bişey sorucam özellikle tecrübeli annişler
kan dolaşımı için sizce ne zaman lastikli bol rahat kıyafetlere geçiş yapmalıyız ? şuan hala kıyafetlerim aynı oluyo hatta kilo verdiğimi düşünüyorum ama
Açlık şekerin mi yüksek cnm kaç cıktı?Merhaba Rabbime çok sukur kalp atışını bugun duyduk. Çok stresli ve heyecanlı geçti bu iki hafta . Rabbim hepimize sağlıklı hamilelik geçirmeyi nasip etsin. Benm şeker tahlilim de yüksek cıktı yine kan vermeye gidilcek yarın
Benim kız 10 yaşında arası baya bi olcak amaBenim kızım 13 aylık ıkıncı bebegım olacak kısmetse isteyerek oldu hatta 3 ay denedık olmayınca uzulduk doktor bile isteyerek mi oldu dedi kayınvalıdeye soylemedik sadece benım ailem bılıyor uzunca bir sure soylemeyecegım baska kimseye sızın cocuklarınız kac yaşlarında
aynen bende çorap çizme triko elbiseler taytlarla geçiştiririm sanırım ama şimdilik iyiyim bi sıkıntı yaratmıyo ama bilemedimBenim oğlumda 10. Haftadan sonra pantolonlarım rahatsiz etmeye başlamıştı ve öyle basladim. O zaman yaz hamileriydim elbise fln gecistirdim. Şimdi tunik tayt uzun hırka çizme idare etmeyi düşünüyorum.
Tayt sıkmaz mı kızlaraynen bende çorap çizme triko elbiseler taytlarla geçiştiririm sanırım ama şimdilik iyiyim bi sıkıntı yaratmıyo ama bilemedim
yok canım yüksek belli olursa sıkmaz hatta hamileler için olanlarıda varTayt sıkmaz mı kızlar