2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Hayırlı olsun. Kalp atışı duyulduktan sonra düşük riski çok azalıyor. Benim bir arkadaşım 3 ay şakır şakır kanama yaşadı. Şuan 5 yaşında kızı var. Allah ol derse hersey olur.

kizlar bu kalp dinleme aleti bende vardı yani 10 sene önceki bir alet ...ikiz olmasına rağmen zor duyuyordum yada duyduğumu sanıyordum.. gereksiz bence almayın derim ama siz bilirsiniz

Dr
Dr çocuğa zarar verebildiğini mümkün olduğu kadar açmayı tercih etmediklerini soyledi

Kizlae selam, o kalp dinleme cihazini suan alsaniz bile ise yaramaz diye biliyorum ben. 17. Haftadan sonra falan duyuluyoermus cihazla hatta arkadasimda da var, benimkini sana verim dinlersin dedi ama daha erken( en azindan ben oyle biliyorum
Benimde bulantilarim son 4 gundur iice artti, dun agladim biara oturup. Gecmicek diye korkuyorum ben de, ilk hamileligim bu derece agri, sizi cekecegimi bilmiyodum:) hersey ok ama mide bulantisi insani hayattan sogutuyor. Arada yarin kontrolum var 15 gun falan oldu gitmeyeli

Hiç çözüm yok galiba ama geçiyor merak etme

Hayırlı olsun. Kalp atışı duyulduktan sonra düşük riski çok azalıyor. Benim bir arkadaşım 3 ay şakır şakır kanama yaşadı. Şuan 5 yaşında kızı var. Allah ol derse hersey olur.
böyle şeyler okumaya ihtiyacımız var sanırım. kalp atışı duydum ama doktor çağırmadığı için sürekli endişe ya kalbi durursa, ya bişey olursa fark etmezsem. inşallah sağlıkla gelir hepimizi bebekleri.

Kizlar ilk istenen kan tahlillerini saglik ocagi yapiyor mu.hemogram tam kan sayimi kan grubu bunlari yapiyor ama toksoplazma rubella vs olan testleri de yapiyor mu saglik ocagi

Merhaba kızlar benimde bulantılarla başım dertte üstüne bir de ishal oldum dr gidecektim hafta sonu serum için ama geçti bugün sadece sabah bulantısı oldu. Benim ikinci gebeliğim ilkinde bulantı nedir bilmezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…