Merhaba kızlar bende anne olacağımı yeni öğrendim. 8ekimde son adetimi oldum ama bir sonraki adet dönemimden önce yani 28 ekimde kanamam oldu 3gün boyunca neredeyse normal adet yoğunluğunda. Daha önce doktora gitmiştim ve enfeksiyon nedeni ile fitil vermişti onu kullandım ve 7 gün boyunca kahverengi leke geldi yani 10 gün boyunca kanamam oldu bende adet oldum sandım. Cuma günü doktora gittim adet günüm 3gün geçmişti belki çıkar umuduyla gittim *** süpriz 6 hafta 3günlük hamilesiniz dedi hatta kalp atışını bile dinledik. Doktorum hamilelik taraması için tahlil yaptırmamı istedi tahlil sonuçlarım temiz ama idrar tahlilimde enfeksiyon çıktı. Dünyam başıma yıkıldı düşük riskiniz olabilir dedi bir sürü ilaç verdi
Pruluton (düşük iğnesiymiş haftada 1)
İnfex 200 mg (antibiyotik sabah akşam)
Üromisin saşe (3gün ara ile toz halinde)
Crinone (progesteron)
Tabi bunların yanında folik asit. Bu kadar ilaç kullanmak beni çok tedirgin ediyor. Ne midem bulanıyordu nede kasık agrım vardı. Ama dünden beri sol kasığımda sancı oluyor. Psikolojik demek istiyorum ama çok tedirginim. Enfeksiyon da düşük riskini artırıyormuş lütfen yardım edin ne yapmalıyım. Her gün doktora gidip kalp atışlarını dinlememek için kendimi zor tutuyorum