yok bence adet kanaması sandığı aslında başka bir kanamaydı bazen oluyor öyle yerleşme kanaması çok nadir de olsa böyle birkaç gün sürüyor ardindan kahverengi akıntı da olmuş aslında o da normal ilk haftalar rahim eski kan atıyor temizleniyor yani inşallah başka sebebi yoktur ama olabilir öyle.Öncelikle hayırlı olsun. Ama ben anlayamadım. Adeti üç gün geçtiğinde 6+3 günlük hamile mi çıktınız ve kalp atışını mı dinlediniz?
Valla gittigidiyor'da n11'de fln gördüm ama dediğim gibi kendim kullanmadım o yüzden birşey diyemicem cnm. Ama kullananlar var evde her yerde kendiniz açıp karnınızı kalp atışı duyuyorsunuz.. Ama ben almam çünkü olur da duyamazsan o an gelmezse ses hemen insan endişeye kapılır stres olur diye korkarım yani herkes kendi bilir tabi150-200 MÜ GAYET UYGUN AMA GÜVENLİ Bİ SİTE OLMASI LAZIM
Aa hiç bozma moralini!! Herşey bir şekilde yolunu buluyor Allahın izniyle. En önemlisi düzenli olmak sen bir düzen oturt herşey çok ta rahat oluyor cnm benimkilerin arasında 13 ay var şimdi bir tane daha geliyorValla tebrik eserim ben çok korkuyorum moralim çok bozuk ama benimkiler çok çok yakın olacak aralarında 18 ay olacak
Kızlar günaydın. Nolucak bu mide sorunları. Bulantısı, yanması, kazınması. Nasıl çözüm buluyorsunuz? Mahvoldum geçen hafta azalmıştı bulantılarım yine başladı. Geceleri artık rutine bağladım bi tuvalete kalkıyorum, bi mutfağa gidip bi şey yiyorum mide kazınmasını bastırsın diye, yediğim şey bulantı olarak geri geliyor. Hele mide yanması, açlık tokluk fark etmiyor. Sakız çiğnemek iyi geliyormuş, sakız çiğnemeye başladım bakalım hiç de sevmem ama inşallah iyi gelir. Halsizliğim de cabası, bayılıcam masa başında
Günaydın herkese. Mide yanmasına süt bende iyi bir çözüm olmuştu daha önce, şu an bulanmaktan yanmaya fırsatı olmuyorKızlar günaydın. Nolucak bu mide sorunları. Bulantısı, yanması, kazınması. Nasıl çözüm buluyorsunuz? Mahvoldum geçen hafta azalmıştı bulantılarım yine başladı. Geceleri artık rutine bağladım bi tuvalete kalkıyorum, bi mutfağa gidip bi şey yiyorum mide kazınmasını bastırsın diye, yediğim şey bulantı olarak geri geliyor. Hele mide yanması, açlık tokluk fark etmiyor. Sakız çiğnemek iyi geliyormuş, sakız çiğnemeye başladım bakalım hiç de sevmem ama inşallah iyi gelir. Halsizliğim de cabası, bayılıcam masa başında
Bence de bir karışıklık olmuştur, çünkü anlattığı şey imkansız, ya da 8 ekimde adet görürken yumurtlamış olabilir, ben adetim 3 gün geçince keseyi bile göremedimyok bence adet kanaması sandığı aslında başka bir kanamaydı bazen oluyor öyle yerleşme kanaması çok nadir de olsa böyle birkaç gün sürüyor ardindan kahverengi akıntı da olmuş aslında o da normal ilk haftalar rahim eski kan atıyor temizleniyor yani inşallah başka sebebi yoktur ama olabilir öyle.
Ben yaşamadım pek ama mide yanmasına karbonatlı su iyi geliyor derler isterseniz araştırın.
YOĞURT VEYA SÜT DENE CCANIM
Canım ne zaman başladı bulantılarKızlar günaydın. Nolucak bu mide sorunları. Bulantısı, yanması, kazınması. Nasıl çözüm buluyorsunuz? Mahvoldum geçen hafta azalmıştı bulantılarım yine başladı. Geceleri artık rutine bağladım bi tuvalete kalkıyorum, bi mutfağa gidip bi şey yiyorum mide kazınmasını bastırsın diye, yediğim şey bulantı olarak geri geliyor. Hele mide yanması, açlık tokluk fark etmiyor. Sakız çiğnemek iyi geliyormuş, sakız çiğnemeye başladım bakalım hiç de sevmem ama inşallah iyi gelir. Halsizliğim de cabası, bayılıcam masa başında
Bir de gaviscon şurubu hamilelere veriyolarmış mide için doktoruna bi sor istersenKızlar günaydın. Nolucak bu mide sorunları. Bulantısı, yanması, kazınması. Nasıl çözüm buluyorsunuz? Mahvoldum geçen hafta azalmıştı bulantılarım yine başladı. Geceleri artık rutine bağladım bi tuvalete kalkıyorum, bi mutfağa gidip bi şey yiyorum mide kazınmasını bastırsın diye, yediğim şey bulantı olarak geri geliyor. Hele mide yanması, açlık tokluk fark etmiyor. Sakız çiğnemek iyi geliyormuş, sakız çiğnemeye başladım bakalım hiç de sevmem ama inşallah iyi gelir. Halsizliğim de cabası, bayılıcam masa başında
Canım ne zaman başladı bulantılar
Bir de gaviscon şurubu hamilelere veriyolarmış mide için doktoruna bi sor istersen
Evet o da olabilir ama muhtemelen o kanama regl kanamasi değildi. Oluyormuş bazen hatta ben hamileliğin 7. haftasında bile şakır şakır kanaması olup ta sağlıklı bebek doğuran bile duydum.. Çok ilginç ve nadir bir durum.Bence de bir karışıklık olmuştur, çünkü anlattığı şey imkansız, ya da 8 ekimde adet görürken yumurtlamış olabilir, ben adetim 3 gün geçince keseyi bile göremedim
Benimde 6 hafta bitiminde başladı bulantı, 10 gün falan oldu baya fenalardayım, kusma günde bir kez ama herşeyden tiksindim, resmen karnımı doyurmak için tiksindirmeyen yiyecek arıyorum. Bir de benim üçüncü gebeliğim, bünyenin alışması falan hikayeymiş, geçeceği günü sabırsızlıkla bekliyorumCanım 5-6-7. haftalarımda çok fenaydı bulantılar, 8. haftada biraz azalmıştı, yine başladı şimdi. Doktora geçen hafta gittiğimde söylemiştim aslında bulantı ve yanma var diye, bulantı kusmaya dönerse gel demişti. Yanma da arada kaynadı o da unuttu ben de unuttum, çok paniktim.
Bugün öğleden sonra gidicem test sonuçlarım için, yine sorucam gaviscon mu rennie mi ne veriyorsa bebeğime zararsız bi şey olsun da.
Kızlar günaydın. Nolucak bu mide sorunları. Bulantısı, yanması, kazınması. Nasıl çözüm buluyorsunuz? Mahvoldum geçen hafta azalmıştı bulantılarım yine başladı. Geceleri artık rutine bağladım bi tuvalete kalkıyorum, bi mutfağa gidip bi şey yiyorum mide kazınmasını bastırsın diye, yediğim şey bulantı olarak geri geliyor. Hele mide yanması, açlık tokluk fark etmiyor. Sakız çiğnemek iyi geliyormuş, sakız çiğnemeye başladım bakalım hiç de sevmem ama inşallah iyi gelir. Halsizliğim de cabası, bayılıcam masa başında
Benimde 6 hafta bitiminde başladı bulantı, 10 gün falan oldu baya fenalardayım, kusma günde bir kez ama herşeyden tiksindim, resmen karnımı doyurmak için tiksindirmeyen yiyecek arıyorum. Bir de benim üçüncü gebeliğim, bünyenin alışması falan hikayeymiş, geçeceği günü sabırsızlıkla bekliyorum
Hayırlı olsun:)Günaydın kızlar 4+6yız bugün. En küçük bebiş benimki mi hep büyük abiler ablalar görüyorum
Mide bulantısı yaşamadım aksine iştahım arttı benım :)Kızlar günaydın. Nolucak bu mide sorunları. Bulantısı, yanması, kazınması. Nasıl çözüm buluyorsunuz? Mahvoldum geçen hafta azalmıştı bulantılarım yine başladı. Geceleri artık rutine bağladım bi tuvalete kalkıyorum, bi mutfağa gidip bi şey yiyorum mide kazınmasını bastırsın diye, yediğim şey bulantı olarak geri geliyor. Hele mide yanması, açlık tokluk fark etmiyor. Sakız çiğnemek iyi geliyormuş, sakız çiğnemeye başladım bakalım hiç de sevmem ama inşallah iyi gelir. Halsizliğim de cabası, bayılıcam masa başında
Ah ah ben de bir belirti olsun diye bekliyorum ama 5+5 oldu yok halaCanım 5-6-7. haftalarımda çok fenaydı bulantılar, 8. haftada biraz azalmıştı, yine başladı şimdi. Doktora geçen hafta gittiğimde söylemiştim aslında bulantı ve yanma var diye, bulantı kusmaya dönerse gel demişti. Yanma da arada kaynadı o da unuttu ben de unuttum, çok paniktim.
Bugün öğleden sonra gidicem test sonuçlarım için, yine sorucam gaviscon mu rennie mi ne veriyorsa bebeğime zararsız bi şey olsun da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?