2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Öncelikle hayırlı olsun. Ama ben anlayamadım. Adeti üç gün geçtiğinde 6+3 günlük hamile mi çıktınız ve kalp atışını mı dinlediniz?
yok bence adet kanaması sandığı aslında başka bir kanamaydı bazen oluyor öyle yerleşme kanaması çok nadir de olsa böyle birkaç gün sürüyor ardindan kahverengi akıntı da olmuş aslında o da normal ilk haftalar rahim eski kan atıyor temizleniyor yani inşallah başka sebebi yoktur ama olabilir öyle.

150-200 MÜ GAYET UYGUN AMA GÜVENLİ Bİ SİTE OLMASI LAZIM
Valla gittigidiyor'da n11'de fln gördüm ama dediğim gibi kendim kullanmadım o yüzden birşey diyemicem cnm. Ama kullananlar var evde her yerde kendiniz açıp karnınızı kalp atışı duyuyorsunuz.. Ama ben almam çünkü olur da duyamazsan o an gelmezse ses hemen insan endişeye kapılır stres olur diye korkarım yani herkes kendi bilir tabi

Valla tebrik eserim ben çok korkuyorum moralim çok bozuk ama benimkiler çok çok yakın olacak aralarında 18 ay olacak
Aa hiç bozma moralini!! Herşey bir şekilde yolunu buluyor Allahın izniyle. En önemlisi düzenli olmak sen bir düzen oturt herşey çok ta rahat oluyor cnm benimkilerin arasında 13 ay var şimdi bir tane daha geliyor

Kızlar günaydın. Nolucak bu mide sorunları. Bulantısı, yanması, kazınması. Nasıl çözüm buluyorsunuz? Mahvoldum geçen hafta azalmıştı bulantılarım yine başladı. Geceleri artık rutine bağladım bi tuvalete kalkıyorum, bi mutfağa gidip bi şey yiyorum mide kazınmasını bastırsın diye, yediğim şey bulantı olarak geri geliyor. Hele mide yanması, açlık tokluk fark etmiyor. Sakız çiğnemek iyi geliyormuş, sakız çiğnemeye başladım bakalım hiç de sevmem ama inşallah iyi gelir. Halsizliğim de cabası, bayılıcam masa başında

YOĞURT VEYA SÜT DENE CCANIM

Günaydın herkese. Mide yanmasına süt bende iyi bir çözüm olmuştu daha önce, şu an bulanmaktan yanmaya fırsatı olmuyor

Bence de bir karışıklık olmuştur, çünkü anlattığı şey imkansız, ya da 8 ekimde adet görürken yumurtlamış olabilir, ben adetim 3 gün geçince keseyi bile göremedim

Ben yaşamadım pek ama mide yanmasına karbonatlı su iyi geliyor derler isterseniz araştırın.

Onu duydum da korkuyorum açıkçası.

YOĞURT VEYA SÜT DENE CCANIM

Yoğurt çok yiyorum ama sabahları denemedim canım, sabah olan mide yanmasını arttırıyor diye biliyorum, ama denicem zararı olmayan ne varsa denicemi çok kötü durumdayım çünkü. Sütü normalde çok içerdim gaz yapmasına rağmen, iyi geliyor aslında ama şu gebelik başlangıcından beri çok ilginç bi şekilde sütün tadı ağzıma acı gelmeye başladı. Bildiğin acı yani eşim içiyor, ofiste arkadaşım bakıyor normal diyor bana acı. Birkaç farklı marka da denedim hiç anlamadım sebebini.

Canım ne zaman başladı bulantılar

Bir de gaviscon şurubu hamilelere veriyolarmış mide için doktoruna bi sor istersen

Canım ne zaman başladı bulantılar

Bir de gaviscon şurubu hamilelere veriyolarmış mide için doktoruna bi sor istersen

Canım 5-6-7. haftalarımda çok fenaydı bulantılar, 8. haftada biraz azalmıştı, yine başladı şimdi. Doktora geçen hafta gittiğimde söylemiştim aslında bulantı ve yanma var diye, bulantı kusmaya dönerse gel demişti. Yanma da arada kaynadı o da unuttu ben de unuttum, çok paniktim.
Bugün öğleden sonra gidicem test sonuçlarım için, yine sorucam gaviscon mu rennie mi ne veriyorsa bebeğime zararsız bi şey olsun da.

Bence de bir karışıklık olmuştur, çünkü anlattığı şey imkansız, ya da 8 ekimde adet görürken yumurtlamış olabilir, ben adetim 3 gün geçince keseyi bile göremedim
Evet o da olabilir ama muhtemelen o kanama regl kanamasi değildi. Oluyormuş bazen hatta ben hamileliğin 7. haftasında bile şakır şakır kanaması olup ta sağlıklı bebek doğuran bile duydum.. Çok ilginç ve nadir bir durum.

Benimde 6 hafta bitiminde başladı bulantı, 10 gün falan oldu baya fenalardayım, kusma günde bir kez ama herşeyden tiksindim, resmen karnımı doyurmak için tiksindirmeyen yiyecek arıyorum. Bir de benim üçüncü gebeliğim, bünyenin alışması falan hikayeymiş, geçeceği günü sabırsızlıkla bekliyorum

bana en iyi gelen şey beyaz leblebi.
Sabah uyandığımda bi kaç tane atıyorum agzıma midemi topluyor. Ofistede çalışırken bi kaç atıyorum arada agzıma iyi geliyor

11-12. haftalarda geçiyormuş ama daha önceki gebeliklerinizde oldu mu öyle? Gebeliğin en rahat dönemi 4-6. aylar arasıymış.

Mide bulantısı yaşamadım aksine iştahım arttı benım :)

Ah ah ben de bir belirti olsun diye bekliyorum ama 5+5 oldu yok hala

merhaba kızlar bulantılar ne durumda benim maalesef iyice arttı sadece sabahları kusuyodum şimdi her öğün valla yaşama isteğim gitti çok fena benim bu ikinci gebeliğim ilkinde de böyleydi ve 20.haftada geçmişti bu bari biraz daha erken geçse sizde durumlar nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…