• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Merhaba yarın gitseydiniz de göreblrdnz bende salı 5 haftalık olacağım salı gideceğim inşallah kese için.
Doktor cuma günü randevu verdi tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım ben ilk kontrolü tüp bebek merkezi yapıyormuş bide yurdisindayim istediğim zaman gidemiyorum o yüzden mecbur bekliyorum.cuma günü tam 6 haftalık olacak inşallah son cuma günü kan verdim değerim 2900 du artık görünür bencede .

Doktor cuma günü randevu verdi tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım ben ilk kontrolü tüp bebek merkezi yapıyormuş bide yurdisindayim istediğim zaman gidemiyorum o yüzden mecbur bekliyorum.cuma günü tam 6 haftalık olacak inşallah son cuma günü kan verdim değerim 2900 du artık görünür bencede .
Anladım güzel haberler alın inşallah. Ben de 4+5im bugun ben de zor hamile kaldım. İğne tedavisi oldu bu ay.

Kızlar beşinci haftadayım
Karnımın alt tarafindaki deri sanki icerden cekiliyor. Geriliyor. Sürekli bir sızı ve rahatsızlık var. Bu neyin nesi bilen var mi?

Bugün çok ayakta kaldım, daha da artti. Suan yattigim halde sızı devam ediyor. Sanki içerden geriliyor gibi değişik bir his

tüp bebek tedavisi ile hamile kalanlar....bende ilk gebeliğimi mikroenjeksiyon tedavisi ile kaldım.. ilk kan değerin 316 idi beni doktorum 15 sonrasına cagirdi alttan muayene ile ikizleri gördük ...insallah hayırlı haber alırsınız...benimkiler 9 yaşını bitirecekler insallah

Kızlar beşinci haftadayım
Karnımın alt tarafindaki deri sanki icerden cekiliyor. Geriliyor. Sürekli bir sızı ve rahatsızlık var. Bu neyin nesi bilen var mi?

Bugün çok ayakta kaldım, daha da artti. Suan yattigim halde sızı devam ediyor. Sanki içerden geriliyor gibi değişik bir his
Canım ben 5+4üm senin sata göre 4+4 falan olman lazım daha

Normal dedi iyi dedi sabah doktora gidicem bkalım
Canım hafif kahverengi leke olabiliyor kese yerleştiği yerde kılcal damarlara denk gelince lekelenme oluyo ama sürekli devam etmiyo az bişe oluyo ve bitiyo. Eğer lekelenmen devam ederse ayakta çok durma ve hemen doktora git düşük iğnesi vururlar mutlaka.

Back