- 24 Kasım 2016
- 1.865
- 891
- 73
- 36
İkiz gebelik riskli gebelik grubunun başında yer alıyor canım. Çoğul gebeliğin riskleri çok fazla. Gidebiliyorsan perinatolog öneriyorlar. Bulunduğun yerdeki perinatologları araştır ona göre karar ver. Bizim burada var ama çok tutulmuyor Okan hoca var prof onu daha çok tavsiye ettiler bende onu tercih ettimPerinatoloğa neye göre karar veriliyor? Mesela ikiz olunca normalde direk ona mı gitmek lazım?
Ben florence nightingale kadıköy iyi bir kadın doğum profesörüne gidiyorum canım ama perinatolog kelimesini bile burda öğrendim :) o zaman ona görede ayrıca bi araştırma yapim cnm. Okan hoca nerede yeri?İkiz gebelik riskli gebelik grubunun başında yer alıyor canım. Çoğul gebeliğin riskleri çok fazla. Gidebiliyorsan perinatolog öneriyorlar. Bulunduğun yerdeki perinatologları araştır ona göre karar ver. Bizim burada var ama çok tutulmuyor Okan hoca var prof onu daha çok tavsiye ettiler bende onu tercih ettim
Okan Hoca Isparta'da:)) sen doktoruna güveniyorsan devam et. Okan Hoca da perinatolog değil ama araştırdığımda Okan Hocayı daha çok öneriyorlar. Diğer doktorum kadın doğum uzmanı.Ben florence nightingale kadıköy iyi bir kadın doğum profesörüne gidiyorum canım ama perinatolog kelimesini bile burda öğrendim :) o zaman ona görede ayrıca bi araştırma yapim cnm. Okan hoca nerede yeri?
Benim 2 doktorum da prof canim bnmde 4. Gebeligim ama henuz bebis yok insallah bu olucak perinatolog degil benimkiler de bir doktorumun bu alandada bilgisi cok fazla cok arastirarak buldum ben ikisinide rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsindoktorun perinatolog mu?? Bende risk grubundayım 5.hamilekiğim ama maalesef çocuğum yok. Önceki hamileliğim ikizdi erken doğumla kaybettim. Şimdi yine ikiz. Hem prof hem kadın doğum uzmanına gidiyorum. Prof, perinatolog değil ama çok bilgili ve ilgili bırakmak istemiyorum
Bnmde dislerim cok sjkintili ama bello bir aydan sonra doktoruna danis tabiki disciye gidebilirsin diye bliyorum bn doktoruma sorup ona gore skntili dislerimin cozumune bakmam lazim cnku bnmkide agri yapma derecesindemerhabalar .....son 3 gündür kusma ve halsizlik var , normalde yiyorum yemek ama 1..2 saat sonra agır bulantı geliyor ve cıkarıyorum..sonrada uyuyorum......allah nasip ederse salı günü kalp atışını duymaya gideceğim...insallah duyarım....birde kızlar benim planlı bir gebelik olmadıgı için dişlerimde sıkıntı vardı ...tabi kaldı tedavi işi ikidiş arası çürümeye başlamıs hamile kalmadan önce dişimi çektirdim yeri iyi olsun dolgu yapılcaktı....ama kaldı şimdi gündüz agrı yok ama geceleri ara ara agrıyor....suan için katlanılır bir agrı ama sonrası için bilmiyorum ne yapacagım......tuzlu sirkeli su karanfil önerileri var....basına böyle birsey gelen varmıı ??sürekli fırcalıyorum dikkat ediyorum ama korkuyorum
evet soracagım yoksa gebelik sonuna kadar kabir azabı gibi cok zor....ama internetten arastırdıgım kadari ile yok diyor tedavi.....bu kadar teknoloji varken suna çözüm bulmaları gerek yaaBnmde dislerim cok sjkintili ama bello bir aydan sonra doktoruna danis tabiki disciye gidebilirsin diye bliyorum bn doktoruma sorup ona gore skntili dislerimin cozumune bakmam lazim cnku bnmkide agri yapma derecesinde
İnş yoktur canım bişey de niye yaptın böyle birşeyMerhaba anneler bugün ağır kaldırmam gerekti annem tek kaldıramazdı 40 kiloluk bi yağ bidonunu bir ucundan ben tuttum 5-6 adımlık mesafeydi arabaya yükledik.o an bisey yoktu ama yarim saat sonra bi sanci girdi kasıklarımabisey olmamıştır inşallah hala daha kasiliyo ağrı var..kanamam yok diye gitmedim acile ama bilemedim de
Bende oyle dusundum. Ne guzel.her zaman gece gunduz yaninda bir arkadas olacak insallah temmuzda 26 aylik olacakKuzum benim de bebegim 15 aylık, planlı bir gebelikti beraber büyür birbirine can yoldaşı olurlar, ilki icin baya mesakatli yollardan geçtik bu bizi çok bekletmedi cok şükür Allah nasip ettiyse elbet bir kolaylığı olur..
Hoşgeldin cnm hayırlı olsun.Dr a danışmanda fayda var.kahve leke biraz sıkıntılı diye biliyorum.biran önce gidersen daha II olacaktırMerhaba arkadaşlar uzun zamandır takip etmeme rağmen ilk kez bir foruma yazıyorum. Ilk hamileliğim ve çok endişeliyim. 6.haftaya yeni başladım. Bu hafta kontrole gideceğim ancak bir sorum olacak. Kahverengi akıntı olması normal mi? Her tuvalete gittiğimde umutsuzluğa kapılıp içimi korku kaplıyor..şimdiden hepimize ve bebislerimize sağlık diliyorum. Sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum.
Çok mu az mı oluyor? Dr git progestan yazacaktır bende de oluyordu senın haftaalrdaMerhaba arkadaşlar uzun zamandır takip etmeme rağmen ilk kez bir foruma yazıyorum. Ilk hamileliğim ve çok endişeliyim. 6.haftaya yeni başladım. Bu hafta kontrole gideceğim ancak bir sorum olacak. Kahverengi akıntı olması normal mi? Her tuvalete gittiğimde umutsuzluğa kapılıp içimi korku kaplıyor..şimdiden hepimize ve bebislerimize sağlık diliyorum. Sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum.
Konuşmuş olabiliriz canim bende pek hatırlamasam da iki bebek birden seni hicaz zorlayabilir ama hiç dertleşmek yaşları yakın olunca oyun arkadaşı oluyorlar beraber büyüyüp giderler inşallah :)Mammamia2 canım biz seninle konuşmuştuk sanki önceden ne için konuşmuşuk tam olarak hatırlamıyorum mersin de Doğumla ilgili filan mı ya da bir yerlerde birlikte miydik
Çok mu az mı oluyor? Dr git progestan yazacaktır bende de oluyordu senın haftaalrda
Neyse grupta yalnız değilmişim 18 ay olacak bizim aralarında sizinki daha iyi 20 ay 2 ay 2 aydırBen de benzer durumdayım. Bebiş 12 aylık ve hamileyim. Umarım üstesinden gelebiliriz
Senin ilk miKonuşmuş olabiliriz canim bende pek hatırlamasam da iki bebek birden seni hicaz zorlayabilir ama hiç dertleşmek yaşları yakın olunca oyun arkadaşı oluyorlar beraber büyüyüp giderler inşallah :)
Sen atlatmışsın canım yine de kızın büyümüş baya Benin oğlum daha 10 aylık bile değil bilmiyorum ben çok korkuyorumBence en guzeli şuan benim kızım 2 yaşında ve tam yeni rahatladigim bı dönem ikisinide büyütüp rahat ederiz Allah'ın izniyle illaki zorlukları olacak ama başkalarına ihtiyaçları olmayacak onların enerjisine bizim yetişmemiş çok zor
İnşallah canım geleceği varmış miniğin çık zor olacak ama ben isteniyordum da kısmetKuzum benim de bebegim 15 aylık, planlı bir gebelikti beraber büyür birbirine can yoldaşı olurlar, ilki icin baya mesakatli yollardan geçtik bu bizi çok bekletmedi cok şükür Allah nasip ettiyse elbet bir kolaylığı olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?