2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
İlk dogumun kac saat sürdü? İkinciler daha hızlı oluyormuş dogru

İLK SAYFAYA LİSTEMİZİ OLUŞTURMAK İÇİN KALP ATIŞINI DUYAN ANNELERİMİZ BİLGİLERİNİ ÖZEL MESAJ OLARAK BANA GÖNDEREBİLİRLER Mİ

SON ADET TARİHİ
TAHMINI DOĞUM TARIHI
YAŞI
KAÇINCI BEBEĞİ
HANGİ ŞEHİR
KAÇ KİLO İLE HAMILE KALINDI

Günaydın kızlar rüyamda kanamam olduğunu gördüm Sonra pasta grafiği gibi bi grafiğe bakıyordum; kanama alanı, kese, bebek diye bölünmüş. Kanama alanı da bebeğimden uzakmış ama yine de korkuyorum acaba sorun mu var sorun mu olacak diye. Hayır olsun.

hayır olsun canım bende önceki gece aynı rüyayı gördüm. baş ağrısıyla uyandım işe falan gitmedim yattım bütün gün. ömürleri uzun olsun inşallah diyelim.

Doğru diyorsun doktorlarin büyük bir kısmı normal doğuma soğuk bakiyor iğne kullananlarda, sağlıkla kavusalim da :) gerisi nasip

hayır olsun canım bende önceki gece aynı rüyayı gördüm. baş ağrısıyla uyandım işe falan gitmedim yattım bütün gün. ömürleri uzun olsun inşallah diyelim.

Amin inşallah canım, çevremdeki kimseye belli etmiyorum ama o kadar korkuyorum ki. Kalp atışlarını da duydum ya sanki şimdiden 6-7 aylıkmış da hareketlerini hissediyomuşum gibi geliyor, bildiğin konuşuyorum bebeğimle :) Allah ömür versin, ay daha nohut kadar şeye karşı böyle hissediyosak ilerde nasıl oluruz acaba. Annemin anne olunca anlarsın dediklerini anlamaya başlıyorum sanırım.

Eğer kan gördüysen, kan rüyayı bozar merak etme

Bende aynı endişeleri yaşıyorum canım. dün hadi biraz müzik dinleyelim bakalım derken buldum kendimi:) bende de konuşmalar var yok değil. inan midem bulanıyor seviniyorum demekki herşey yolunda gidiyor diye:) ki en nefret ettiğim şey mide bulantısıdır. büyüsünlerde pıtırcıklar ne olursa olsun düşüncesindeyim.

Günaydın kızlar
Dün hiç bi mide bulantısı yaşamadım korkuyodum ki bugün ara ara vurmaya başladı.
Eşim namazını kılıyo çok şükür dün tesbih çektikten sonra tekrar secdeye gitti ve duasını orda etti ilk defa gördüm şaşırdım.
Sanırım belli etmesede içinde onunda bi korku var ve o şekilde dua edince şoka girdim

Mide bulantısı ara ara kesilir tekrar başlar ama bi kac gunu bulmaz bi gun sürer icin rahat etmezse kisa bi usg ye girebilirsin..

Mide bulantısı ara ara kesilir tekrar başlar ama bi kac gunu bulmaz bi gun sürer icin rahat etmezse kisa bi usg ye girebilirsin..
vuruyo bugün tekrardan ayrıca göğüs acısı ve ar ara kasıklarımdaki ağrı devam o yüzden biraz işim rahat nasipte varsa gelicek biliyorum yoksa naparsak yapalım Allahım esirgesin beklicem canım kaldı 3 haftam zaten

Eğer kan gördüysen, kan rüyayı bozar merak etme

Ben de öyle bi şey duymuştum evet, yine de panik oluyorum işte. Allah korktuğumuzu yaşatmasın.

Evet ben geçen haftalarda mide bulantısı çekmekten mahvolmuştum, bu hafta azaldı biraz şimdi de niye midem bulanmıyor diye üzülüyorum. Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize

Bende bulantı hiç olmadı

Benimde iki gündür azaldı mide bulantım hala yemek göremiyorum ama insan bir tedirgin olmuyor değil canım. Dediğin gibi nasipte varsa inşallah sağlıkla gelecekler. İki haftam var benimde inşallah iyidir onlar diye dua ediyorum hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…