İlk dogumun kac saat sürdü? İkinciler daha hızlı oluyormuş dogruMuayene için Yenimahalle Eğitim ve Araştırmaya gitmeyi düşünüyorum orda Ülker hanım vardı ondan memnundum. Aslında Koru hastanesi daha iyi ama muayene ücreti bizi biraz aşıyor maalesef.. Ama imkanınız varsa Koruya gidin derim.
Doğumu hastanede yaparsam herhalde Yenimahalle olur ama kısmetse yine evde de doğurabilirim, zaten ikinci doğumum çok çabuk gelişti üçüncüde hastaneye yetişebileceğimi zannetmiyorum:) Hayırlısı neyse o olsun.
Çukurambar koru Zahide hanıma gidiyorum en baştan beri tavsiye ederim:)Sincan koru kudret erkenekli düşünüyordum ama hastaneden ayrılmış ve ankarada yeniyim duyumlarınızı benimlede paylaşırsanız sevinirim
hayır olsun canım bende önceki gece aynı rüyayı gördüm. baş ağrısıyla uyandım işe falan gitmedim yattım bütün gün. ömürleri uzun olsun inşallah diyelim.Günaydın kızlar rüyamda kanamam olduğunu gördümSonra pasta grafiği gibi bi grafiğe bakıyordum; kanama alanı, kese, bebek diye bölünmüş. Kanama alanı da bebeğimden uzakmış ama yine de korkuyorum acaba sorun mu var sorun mu olacak diye. Hayır olsun.
Doğru diyorsun doktorlarin büyük bir kısmı normal doğuma soğuk bakiyor iğne kullananlarda, sağlıkla kavusalim da :) gerisi nasipDogrudur canim doktorlar zaten gidisata gore sezeryana yonlendiriyorlarmis kesin sezeryab olcak die bi kural yok tabiki ama kimi zamanlarda riskli olduğundan bahsetmislerdi ama herkesin durum syni seyi gostermeye bilir tabikide keske bnde cesaret edeblsemde normal dogum yapsam normal dogum yapanlara hayranım
hayır olsun canım bende önceki gece aynı rüyayı gördüm. baş ağrısıyla uyandım işe falan gitmedim yattım bütün gün. ömürleri uzun olsun inşallah diyelim.
Eğer kan gördüysen, kan rüyayı bozar merak etmeGünaydın kızlar rüyamda kanamam olduğunu gördümSonra pasta grafiği gibi bi grafiğe bakıyordum; kanama alanı, kese, bebek diye bölünmüş. Kanama alanı da bebeğimden uzakmış ama yine de korkuyorum acaba sorun mu var sorun mu olacak diye. Hayır olsun.
Bende aynı endişeleri yaşıyorum canım. dün hadi biraz müzik dinleyelim bakalım derken buldum kendimi:) bende de konuşmalar var yok değil. inan midem bulanıyor seviniyorum demekki herşey yolunda gidiyor diye:) ki en nefret ettiğim şey mide bulantısıdır. büyüsünlerde pıtırcıklar ne olursa olsun düşüncesindeyim.Amin inşallah canım, çevremdeki kimseye belli etmiyorum ama o kadar korkuyorum ki. Kalp atışlarını da duydum ya sanki şimdiden 6-7 aylıkmış da hareketlerini hissediyomuşum gibi geliyor, bildiğin konuşuyorum bebeğimle :) Allah ömür versin, ay daha nohut kadar şeye karşı böyle hissediyosak ilerde nasıl oluruz acaba. Annemin anne olunca anlarsın dediklerini anlamaya başlıyorum sanırım.
Mide bulantısı ara ara kesilir tekrar başlar ama bi kac gunu bulmaz bi gun sürer icin rahat etmezse kisa bi usg ye girebilirsin..Günaydın kızlar
Dün hiç bi mide bulantısı yaşamadım korkuyodum ki bugün ara ara vurmaya başladı.
Eşim namazını kılıyo çok şükür dün tesbih çektikten sonra tekrar secdeye gitti ve duasını orda etti ilk defa gördüm şaşırdım.
Sanırım belli etmesede içinde onunda bi korku var ve o şekilde dua edince şoka girdim
vuruyo bugün tekrardan ayrıca göğüs acısı ve ar ara kasıklarımdaki ağrı devam o yüzden biraz işim rahat nasipte varsa gelicek biliyorum yoksa naparsak yapalım Allahım esirgesin beklicem canım kaldı 3 haftam zatenMide bulantısı ara ara kesilir tekrar başlar ama bi kac gunu bulmaz bi gun sürer icin rahat etmezse kisa bi usg ye girebilirsin..
Eğer kan gördüysen, kan rüyayı bozar merak etme
Bende aynı endişeleri yaşıyorum canım. dün hadi biraz müzik dinleyelim bakalım derken buldum kendimi:) bende de konuşmalar var yok değil. inan midem bulanıyor seviniyorum demekki herşey yolunda gidiyor diye:) ki en nefret ettiğim şey mide bulantısıdır. büyüsünlerde pıtırcıklar ne olursa olsun düşüncesindeyim.
Bende bulantı hiç olmadıvuruyo bugün tekrardan ayrıca göğüs acısı ve ar ara kasıklarımdaki ağrı devam o yüzden biraz işim rahat nasipte varsa gelicek biliyorum yoksa naparsak yapalım Allahım esirgesin beklicem canım kaldı 3 haftam zaten
Benimde iki gündür azaldı mide bulantım hala yemek göremiyorum ama insan bir tedirgin olmuyor değil canım. Dediğin gibi nasipte varsa inşallah sağlıkla gelecekler. İki haftam var benimde inşallah iyidir onlar diye dua ediyorum hepvuruyo bugün tekrardan ayrıca göğüs acısı ve ar ara kasıklarımdaki ağrı devam o yüzden biraz işim rahat nasipte varsa gelicek biliyorum yoksa naparsak yapalım Allahım esirgesin beklicem canım kaldı 3 haftam zaten
hiç olmaması normalde olup birden kesilmesi normal değilBende bulantı hiç olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?