2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
bana soru cümlesinden çok eleştiri gibi geldi neden gerekli bi sebebi yokken sezeryan düşünki bi anne derken.
sadece ben şundan bahsediyorum elbette tam zıt görüşte olabilirsin bana katılabilir katılmaya bilirsin bende aynı şekilde sana uslüp var uslüp var.
o yoruma şu şekilde yazarım ki direk eleştiri örneği veriyorum
eğer bi annenin zorunlu hali yoksa psikolojisi ve sağlığı el veriyosa bebek içinde kendi içinde normal doğum daha sağlıklı bak direk fikrimi beyan ediyorum ama karşımdaki bundan alınmaz kesinlikle.

Doğum planı yapıp doktorunuza sunabilirsiniz yani eğer özelde doğum yapacaksanız. Bu konuyu da dahil edersiniz. Çok gerekmedikçe kesim yapmayın diye. Bilmem bence bir konuşun.

Son düzenleme:
ya zaten bilimsel açıklamaları bırakalım doğal yöneliş bu yönde canım yaradılışımızda var bende normal doğum savunuyorum ama oldu ki açılmam yavaş 15 saat geçti yok canım aşır aşırı yanmaya başladı ben orda artık normal doğum olsun diye diretmem ki tamam kardeşim beni sezeryana alın derim annenin psikolojisi bebeğin ve annenin sağlığı çok önemli doğum biçimi hiç bişey değil o ağrılar biter dikiş acısı geçer yeterki sağlıklı bi doğum olsun

Tamam sizin tarsınız öyledir ama ben lafları oyle allayıp gülleyip süslemem yani neysem oyum. Ama içimden bir ses diyor ki eger sizin verdiğiniz örnektekinin aynısını yazsaydım alınan yine alınacaktı malum önyargılardan dolayı.
Bence herkes karşı tarafının iyi niyetine inanırsa bir sıkıntı olmaz. Sağlıklı gebelikler bebekler dilerim.

semiha şakir dimi yorumları güzel oranın olsun canım sen en azından şu zamanları atlatana kadar özeldeki doktorunla irtibat halinde kal sonra duruma göre bakarsın

İnşallah bu sefer bebegin saglikla gelecek, yasadigin kolay bir durum degil cok cok zor. Burda annenin hisleri cok onemli, normal dogurmussun zaten ama icin rahat etmeyecekse tabi ki karar senin. Onemli olan saglikla kavusmak

Doğum planı yapıp doktorunuza sunabilirdiniz yani eğer özelde doğum yapacaksanız. Bu konuyu da dahil edersiniz. Çok gerekmedikçe kesim yapmayın diye. Bilmem bence bir konuşun.

insallah sancım son haftaları beklemezse normal kesı olmadan ıstıyorum ama 38 doldugu an benım ıcım rahat etmez sezeryana o zmn başvurabılırım

neyse tarzından dolayı olduğu zaten söylemiştim
cümlemize sağlıklı bi gebelik sağlıklı bi doğum nasip etsin Rabbim

İnşallah bu sefer bebegin saglikla gelecek, yasadigin kolay bir durum degil cok cok zor. Burda annenin hisleri cok onemli, normal dogurmussun zaten ama icin rahat etmeyecekse tabi ki karar senin. Onemli olan saglikla kavusmak
aynnen canım amin inşallah ozmn da hayırlısını istemıstım simdı de hayırlısını ıstıyorum

Burda sizin kararınızla hareket etmeleri cok onemli, ikinci bir secenek varsa ve hastane size bunu belirtmiyorsa inanin o an dusunmuyorsunuz yeter ki sağlıkli kucağıma alayim diyorsunuz orda. Çoğu hastane sezeryani birinci secenek olarak sunuyor. Mesela acilma yok diyelim ve siz dayaniyorsunuz ve normal devam etmek istiyorsunuz fakat hastane size herhangi bir islem uygulamadan ya da yeterli süreyi belirtmede (24saat) sizi sezeryana yonlendiriyor ve siz de o an dusunmeden kabul ediyorsunuz benim bahsettim bu olay..

Ben sezeryan istiyorum

bak kesinlikle doktor çok önemli haklısın ama hiç bi sezeryan yanlısı doktorla karşılaşmadım henüz :) ama tehlikeli bi durum varsa ve dayanılmicak noktoya geldiyse diretmeninde bi mantığı yok bebekler seçiyo zaten nasıl doğmaları gerektiğini benim annem kardeşimde sonuna kadar normal doğum dendi ve saatler geçti sancı var ve bebeğin kalp atışları yavaşladı mecburen sezeryan doğum yaptı (devlet hastanesi) burda doktorun yada hastanenin bi etkisi olmadı mesela tamamen sağlık için

semiha şakir dimi yorumları güzel oranın olsun canım sen en azından şu zamanları atlatana kadar özeldeki doktorunla irtibat halinde kal sonra duruma göre bakarsın
Yok yawrum onder sakin bnm doktorum arastirmadaki oda ozel hastane doktoru gibi ilgileniyor hastalariyla dha oncelerdede gtmistim cevremdede gidenler var ztn riskli gebelik doktoru cok fazla alani var adamin siddetle tavsiye ediyorum herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…