- 13 Ocak 2011
- 593
- 197
- 303
Anladım canım dayanıcam artık napalımben iste ılk 5+2de gıttım bi hafta sonra gel dedi dun gıttım. 2hafta sonra gel dedi bana da
İlk bebeğinizin cinsiyeti neydi acaba sağ kasik olursa erkek olur diyorlardaBenimde sag kasigim.agrir daha cok ilk gebelikdede.oyleydi. genel karin ağrım zaten var ama.sag farkli.
negatif çıkması sanırım bağışıklığın olmadığı anlamına geliyo tabiki yanlış yönlendirmek istemem bi doktoruna sor istersen canım en iyi yorumu o yaparBenim de istemiş bunları şimdi e-nabız'dan bakınca sonuçları gördüm.
Anti rubella IgM (Kemiluminesans veya benzeri) 0,31 negatif
Anti toxoplazma IgM (Kemiluminesans veya benzeri) 0,28 negatif
İyi mi kötü mü bilemedim. Ben daha önce farklı zamanlarda 2 kez kedi bakmıştım uzun zaman ama onun beni etkilemesi gibi bi şey yoktur herhalde.
Bi de torch testinde
Toksoplazmozis, Rubella, Cytomegalovirüs(sitomegalovirüs) ve Herpes simpleks virüs.
bunlar isteniyormuş, eksik mi istemiş doktor, bi daha mı yaptırmam gerek anlamadım.
Çok sevindim canım, darısı başıma, inşallah sağlıkla tamamlarız şu süreci
Onu bilmiyorum banada yapılan toksoplazma elisa CMV ve rubella
canım şöyle sölim hayvanla çocuk iç içe büyümeli görüşünde olan bi insanım toxoplazma sadece kedi pisliğinden değil iyi yıkanmamış sebzeden bile vücuda girebiliyor almak istersen alabilirsin ama büyük sorumluluk bi bebek kadar masrafı var uyarayım :)Yaa ne guzell :)
Biz de tam evimize kedi alma kararı vermiştik. Sokak kedisi sahiplenecektik. Hatta bir tane bulduk. Ama hamileliğim cıktı ortaya. Napsak bilemedik şuan
negatif çıkması sanırım bağışıklığın olmadığı anlamına geliyo tabiki yanlış yönlendirmek istemem bi doktoruna sor istersen canım en iyi yorumu o yapar
hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla görürsün değerin düşük görünmemesi çok normal sağlıkla gelsin miniğinGünaydın Kızlar
Dün akşam doktora gittim. Kan degerim 287 Çıktı. Normal karından ultrason ile baktı daha kese görünmüyor.
Tam hayallerimdeki doktoru buldum o kadar güleryüzlü bir adam ki içim rahatladı
Aralık basında tekrar gideceğim
evet olabilir belki diğerleri geç çıkıyodur iyi bak kurtulmuş oldun yapmış doktorunYarın gidicem canım hayırlısıyla, onları da sorucam. Gün içinde e-nabızdan kontrol edicem artık, belki diğer testlerin sonuçları çıkmadığı için sisteme düşmemiştir. Hastane lab. sonuç sistemine giremiyorum şu an e-nabızdan takip edebiliyorum.
sonra 3-4haftada cagırıyomus o zman nası dayancam dıyorum bn deAnladım canım dayanıcam artık napalım
Merhaba,Günaydın guzel hamişler , karın ağrısı devam edenler
canım şöyle sölim hayvanla çocuk iç içe büyümeli görüşünde olan bi insanım toxoplazma sadece kedi pisliğinden değil iyi yıkanmamış sebzeden bile vücuda girebiliyor almak istersen alabilirsin ama büyük sorumluluk bi bebek kadar masrafı var uyarayım :)
Günaydın guzel hamişler , karın ağrısı devam edenler
yani iyi düşünmekte yarar var tabiki eve yeni nefesler ne güzel olurHayvan konusunda kesinlikle aynı fikirdeyim. Çocuğa çok şey katıyor. Kızım da çok istiyor üstelik. Biraz zaman geçsin bakalim kararimiz netlesir. belki aynı anda iki bebeğimiz olur:)
AYNEN CANIM BURDA GEBELIK BIR BASKA OLUYRO COK GUZEL BENIMDE IKINCI :)Merhaba arkadaşlar,
Umarım herkes iyidir :)
Ilk hamilelik sürecimi bu sitede yurutmustum. Bu yuzden simdi koşa koşa yine buraya geldim:)
Adetim iki gün gecikti. Test sonucum 1114,79 cikti galiba hamileyim. Kasiklarimda batmalar var. Umarim bir terslik yoktur. Daha kimseye soylemedim esim disinda :)
BENIMDE AGRIYORbenım devam edıyor
INSALLAH BIRLIKTE BEBEKLERIMIZIDE KONSURUZ INSALLAH O GUNLERDE GELIRHayırlı olsunnn hosgeldiniz.Aynen bende ilk hamileliğimde de buradaydim.Simdi yine geldim.Keyifli oluyor seninle aynı duyguları yaşananlarla paylaşımda bulunmak
BEN HAYVANARI SEVERIM AMA KUCUKLUKDEN KORKUTTULAR. COK KORKUYORUM KORKUM DA GECMEDI. OYLE ZOR BISEY KIHayvan konusunda kesinlikle aynı fikirdeyim. Çocuğa çok şey katıyor. Kızım da çok istiyor üstelik. Biraz zaman geçsin bakalim kararimiz netlesir. belki aynı anda iki bebeğimiz olur:)
ILK BEBEGIM KIZ. AMA BEN MUAYENELERDEN SONRA SAG TARAFTA MIYOM OLUSMUS GEBELIKDEN DOLAYI. AGRIM O YUZDEN OLUYORMUS. BEBEK BUYUYOR RAHIM BUYUYOR. MIYOM BUYYOR ONDAN DEMISTI DOKTORİlk bebeğinizin cinsiyeti neydi acaba sağ kasik olursa erkek olur diyorlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?