2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
negatif çıkması sanırım bağışıklığın olmadığı anlamına geliyo tabiki yanlış yönlendirmek istemem bi doktoruna sor istersen canım en iyi yorumu o yapar

Çok sevindim canım, darısı başıma, inşallah sağlıkla tamamlarız şu süreci

Amin canım inşallah.

Onu bilmiyorum banada yapılan toksoplazma elisa CMV ve rubella

Biraz daha bekleyeyim gün içinde çıkar belki diğer sonuçlar. Hastane laboratuvar sonuç sistemine giremiyorum orda istenen testler yazıyor dün elisa falan da yazıyordu. E-nabız'a da sonuçlar çıktıkça düşüyor, gün içinde bakarım artık.

Yaa ne guzell :)
Biz de tam evimize kedi alma kararı vermiştik. Sokak kedisi sahiplenecektik. Hatta bir tane bulduk. Ama hamileliğim cıktı ortaya. Napsak bilemedik şuan
canım şöyle sölim hayvanla çocuk iç içe büyümeli görüşünde olan bi insanım toxoplazma sadece kedi pisliğinden değil iyi yıkanmamış sebzeden bile vücuda girebiliyor almak istersen alabilirsin ama büyük sorumluluk bi bebek kadar masrafı var uyarayım :)

negatif çıkması sanırım bağışıklığın olmadığı anlamına geliyo tabiki yanlış yönlendirmek istemem bi doktoruna sor istersen canım en iyi yorumu o yapar

Yarın gidicem canım hayırlısıyla, onları da sorucam. Gün içinde e-nabızdan kontrol edicem artık, belki diğer testlerin sonuçları çıkmadığı için sisteme düşmemiştir. Hastane lab. sonuç sistemine giremiyorum şu an e-nabızdan takip edebiliyorum.

hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla görürsün değerin düşük görünmemesi çok normal sağlıkla gelsin miniğin

evet olabilir belki diğerleri geç çıkıyodur iyi bak kurtulmuş oldun yapmış doktorun

Hayvan konusunda kesinlikle aynı fikirdeyim. Çocuğa çok şey katıyor. Kızım da çok istiyor üstelik. Biraz zaman geçsin bakalim kararimiz netlesir. belki aynı anda iki bebeğimiz olur:)

Hayvan konusunda kesinlikle aynı fikirdeyim. Çocuğa çok şey katıyor. Kızım da çok istiyor üstelik. Biraz zaman geçsin bakalim kararimiz netlesir. belki aynı anda iki bebeğimiz olur:)
yani iyi düşünmekte yarar var tabiki eve yeni nefesler ne güzel olur hatta belki kızının bile bebeği kıskanmasını önleye bilirsin ilgi noktası kedi olur kardeşin getirmiş sana diyerek

AYNEN CANIM BURDA GEBELIK BIR BASKA OLUYRO COK GUZEL BENIMDE IKINCI :)

BEN HAYVANARI SEVERIM AMA KUCUKLUKDEN KORKUTTULAR. COK KORKUYORUM KORKUM DA GECMEDI. OYLE ZOR BISEY KI SOKAGA CIKIYORUM KOPEK GORUYORUM KUCAGIMDA VEYA ARABASINDA KIZIMLA COK ZORLANIYORUM. AMA SIMDI KIZIMI ESIME VERIYORUM HAYVANAT BAHCESI KOY BAHCE NERDE HAYVAN VAR ORALRA GOTUR DIYORUM INSALAH ALISIR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…