işte yaşadıklarımız yüzünden hep bunlar acı tecrübelerimiz olduğu için bugün benimde hafiften kasık ağrım var ama gece inanılmaz korktum cumartesiyi iple çekiyorum Allahım yardım etsin hepimize
Evet canım pazar günü hamile olduğumu ögrendim, salı doktora gittik bakmadı daha gozukmez diye, vitaminlerimi falan yazdı çarşamba günü çağırdı 7 kasıma, o gun gitcem inşallah görürüz kesemii :)
Evet canım pazar günü hamile olduğumu ögrendim, salı doktora gittik bakmadı daha gozukmez diye, vitaminlerimi falan yazdı çarşamba günü çağırdı 7 kasıma, o gun gitcem inşallah görürüz kesemii :)
Ben folik asit kullanımını temmuz ortasında başlamıştım folic 1 kullanıyordum bugün doktorum değiştirdi ilacı folbiol kullanmaya başlayacağım onun dışında başka bir ilaç vermedi.
Ben folik asit kullanımını temmuz ortasında başlamıştım folic 1 kullanıyordum bugün doktorum değiştirdi ilacı folbiol kullanmaya başlayacağım onun dışında başka bir ilaç vermedi.
Ben de 2. Bebeğimle Temmuz annesi olacağım inşaallah.
Henüz doktora görünmedim, ilk hamileliğimde bu haftalarda keseyi görememiştik. O yüzden haftaya gitmeyi planlıyorum.
Sizlerde hersey yolundadır inşallah.
Hamilelik belirtileri başladı mi?
Bulantı gibi falan?
Ben de şuan uyku hali haricinde birsey yok. Kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum