Kendini çok yordun ya da anı bı hareket falan mı yapmıştın acaba? Yediklerinize de dikkat edin muhakkak maydanozu, bitki caylarini ve benzer dusuge etki eden seylerden sakinmaya calisin kendinize dikkat edin, dinlenin bol bol fırsat buldukca, kanama olmadiysa içiniz rahat olsun, belirtiler yanıltıcı olabiliyor bazen :)Kızlar 7+4m geçen hafta keskın bır agrı oldu her ıkı kasıgmda ogün bugndur hc sızı bıle yok gögslrm esksı gıbı acımıyor sadece mıdem yanıyor . Kesenin dısında cok kuçuk kanama alanı var dedı progestan içyrm dsardan hıç kanamam yok şükür.. 2 hafta daha var. Sızce daha erkrn mı gtmelym çok tedırgınım
Bendede bulantı hiççç yokkkkSakin olmaya çalışıyorum ama aklım hep onda cuma gelse bir an evvelgünaydın kızlar bulantı olmaması normal değil mi illa olması gerekmiyor kızımda vardı ama bunda tık yok
Hayrli akşamlar güzel anneler :)
Bugün sıkı bir gün gecirdik, sabah işe giderken sert bı şekilde dustum arkasindan kırılacak gibi bel agrisi.. apar topar hastaneye gittik çok şükür mercimegime bişey olmamis ama korkusu yetti.. cokk dikkat edin kendinize. Malum havalar yagmurlu, temkinli yürüyün aman.. Rabbim her turlu kaza bela hastaliktan korusun hepimizi
Bir de bir şey daha soracağım. Son kontrole gittiğimde son adet tarihime göre 6+3 de idim. Ama doktor tam 7 haftalık dedi bebeğin boyuna göre. Ve kalp atışını duyduk hatta ultrasonda parlayıp parlayıp sönen buğday bebeğin dedi :) Neden önden gittiğine dair fikri olan var mı ? Vitamin ilaçlarından falan mı acaba ?
Kızlar 7+4m geçen hafta keskın bır agrı oldu her ıkı kasıgmda ogün bugndur hc sızı bıle yok gögslrm esksı gıbı acımıyor sadece mıdem yanıyor . Kesenin dısında cok kuçuk kanama alanı var dedı progestan içyrm dsardan hıç kanamam yok şükür.. 2 hafta daha var. Sızce daha erkrn mı gtmelym çok tedırgınım
Canim ya cok gecmis olsunn. Bugun bende kizim.kucagimda merdivenler kar. Cikarken resmen terledim korkudan . İnsallah dudusmed gecer bu mevsimler
Sakin olmaya çalışıyorum ama aklım hep onda cuma gelse bir an evvelgünaydın kızlar bulantı olmaması normal değil mi illa olması gerekmiyor kızımda vardı ama bunda tık yok
gunaydın bnce cok normal annemin 9ayda 1kere mıdesi bulanmamısSakin olmaya çalışıyorum ama aklım hep onda cuma gelse bir an evvelgünaydın kızlar bulantı olmaması normal değil mi illa olması gerekmiyor kızımda vardı ama bunda tık yok
Kesinlikle normal :) hiç midesi bulanmadan hamileliğini bitiren bir suru insan var :) içini ferah tutSakin olmaya çalışıyorum ama aklım hep onda cuma gelse bir an evvelgünaydın kızlar bulantı olmaması normal değil mi illa olması gerekmiyor kızımda vardı ama bunda tık yok
Allahtan daha ne isterim, İnşallah benim de bulantısız hamilelik olur cok normalSakin olmaya çalışıyorum ama aklım hep onda cuma gelse bir an evvelgünaydın kızlar bulantı olmaması normal değil mi illa olması gerekmiyor kızımda vardı ama bunda tık yok
Bende de çıktı sivilceler korkma içini ferah tut.Kızlar adetimin gecikmesinin 4. Günü bugün, her adetten önce çıkan beyaz uçlı sivilcem çenemin orda çıktı yine. Pazartesi keseyi görmek için doktora gidicem. Çok korkuyorum adet olucam diye ama testlerim hep koyu çift çiZgi
Folidays dKızlar hangi folik asiti kullanıyorsunuz?.
Evde folbiolüm vardı ona mı devam ediyim yoksa folic1 veya folic plus mı ??
Kararsız kaldım hepsi aynı kapıya çıkmaz mı?
Biraz araştırdım eczacı bi bayan folbiol kullandığını yazmış.
Bir tane kimyasal yaşadım ya hep diken üstündeyim umarım sağlıkla görürüz keseleriBende de çıktı sivilceler korkma içini ferah tut.
Kan değerlerin düzenli artıyorsa hiç korkma canım Allah esirgesin. Sağlıkla gelsin bebişlerimiz.Bir tane kimyasal yaşadım ya hep diken üstündeyim umarım sağlıkla görürüz keseleri
Arkadaşlar merhaba,keseyi görenler kaçıncı haftada kaç mm gördünüz acaba.benim tüp bebek tedavisi ve olması gerekenden küçük dedi boyut için canım sıkıldı biraz. Var mı acaba benim gibi olup sonradan toparlayan
Keseyi gören kalp atışını bekliyen arkadaşlara bi sorum olucak
Siz sadece boş bir kese mi görüyorsunuz yoksa
Minicikte olsa bebiş görünüyormu kesenin içinde kalbi duyulmadasa
Anlatabilmişimdir umarım ne demek istediğimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?