2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
ben gıttıgımde soyle soyledi dr evet kese gozukuyo dedı bak yanında ufak bi cıkıntı var bu da yolk kesesi yani bos kese degıl içinde bebek var dedi kese olup bos kesede olabılıyomus. ama verdıgı fotoda bebek falan gozukmuyor yuvarlak kese sadece gozukuyor

Hanımlar hergün bir avuç ceviz yeyin tabi her hafta 1-2 kere balık (imkanı olmayan ya da sevmeyen cevizi daha çok yesin) bebeklerin beyni iyi gelişsin inşallah.
Haa şimdiden söyleyim Allahın izniyle son aylara geldiğinizde mutlaka her gün 5-6 hurma yeyin faydası ispatlanmış doğumu kolaylaştırıyor hurma.

Slm kızlar bu süreçte genel kan tahlili yaptirdiniz mi ilk hamileligimde yaptırdım hatırlıyorum ama zamanı net aklımda değil TSH yüksek çıkmıştı ilaca başlamıştım o zaman.

Slm kızlar bu süreçte genel kan tahlili yaptirdiniz mi ilk hamileligimde yaptırdım hatırlıyorum ama zamanı net aklımda değil TSH yüksek çıkmıştı ilaca başlamıştım o zaman.
İlkinde sanırım yapıldı dr Progestan verdi kullanmadım. İkincide yaptırmadım. İki bebek te sağlıklı ve vaktinde doğdu. Şimdi de yaptırmayı düşünmüyorum.

ben gecen hafta ılk kez gıttım doktora butun tahlılleri yaptırdı tam kan hormonlar tsh vs vs pıhtılasma ıdrar

Arkadaşlar kese mm leri ni dert etmeyin bu kadar.Herkeste bebeğin gelişimi farklı.İcinizi ferah tutun Allahın izniyle herşey güzel olacak.

Kızlar merhaba . Son 1 haftadır çok yoğun bulantılarım oluyordu. Bugün sabah eczaneden rennie Duo şurubunu aldım mide kaynaması olduğunda içeyim diye. Bugün de hiç bulantim olmadı :)) acaba üşütme gibi bir şeydi de ben hamileliğe mi yordum. Ya da o bulantilar böyle ara ara geçiyor mu ki ? :)

Bir de bir şey daha soracağım. Son kontrole gittiğimde son adet tarihime göre 6+3 de idim. Ama doktor tam 7 haftalık dedi bebeğin boyuna göre. Ve kalp atışını duyduk hatta ultrasonda parlayıp parlayıp sönen buğday bebeğin dedi :) Neden önden gittiğine dair fikri olan var mı ? Vitamin ilaçlarından falan mı acaba ?

İnsan ne kadar çok şeyin detayını inceler ise o kadar çok evham yapıyor kizlar, nacizane tavsiyem çok detayci olmayın, insan ömründe belki hiç belki bir yada birkaç kaç kez böyle büyük bir mucizenin kahramanı oluyor, tadını cikarin derim. Besinci hamileligim 3 u kayip, 1 kızım var elhamdülillah, bu kez inanın kese boyuna, kaç haftada

Muhtemelen erken dollenme olabilir :) ya da doktorun ölçüsüne göre de değişir bazen, dün akşam bana da 7+1 demişlerdi bu gün 6+6 dediler :) ama aslında olmasi gereken 7+ 5 :) nasip

Muhtemelen erken dollenme olabilir :) ya da doktorun ölçüsüne göre de değişir bazen, dün akşam bana da 7+1 demişlerdi bu gün 6+6 dediler :) ama aslında olmasi gereken 7+ 5 :) nasip
Evet erken döllenme olduğuna eminim adet biter bitmez olmuş demek ki :) su yumurtlama çok acayip şey aylarca 14. Günden ümit et en umitsiz dediğinde rabbim versin :)

Kimi doktor gebelik saptaninca yapıyor kimi kalp atisini duyunca sanirim ama erken yaptırmakta fayda var TSH geçen sefer de yüksek çıktı ise, bizden daha dün istediler testleri

Kızlar 7+4m geçen hafta keskın bır agrı oldu her ıkı kasıgmda ogün bugndur hc sızı bıle yok gögslrm esksı gıbı acımıyor sadece mıdem yanıyor . Kesenin dısında cok kuçuk kanama alanı var dedı progestan içyrm dsardan hıç kanamam yok şükür.. 2 hafta daha var. Sızce daha erkrn mı gtmelym çok tedırgınım

Canim ya cok gecmis olsunn. Bugun bende kizim.kucagimda merdivenler kar. Cikarken resmen terledim korkudan . İnsallah dudusmed gecer bu mevsimler

İlkinde sanırım yapıldı dr Progestan verdi kullanmadım. İkincide yaptırmadım. İki bebek te sağlıklı ve vaktinde doğdu. Şimdi de yaptırmayı düşünmüyorum.

ben gecen hafta ılk kez gıttım doktora butun tahlılleri yaptırdı tam kan hormonlar tsh vs vs pıhtılasma ıdrar

Kimi doktor gebelik saptaninca yapıyor kimi kalp atisini duyunca sanirim ama erken yaptırmakta fayda var TSH geçen sefer de yüksek çıktı ise, bizden daha dün istediler testleri
Teşekkürler çarşamba gidicem bakalım inş kese görünür o zaman sorarım artık benim geç ttunma dedi Dr o yüzden sanırım bişi söylemedi bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…