2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
ben de kansızlık var ferplexfol kullanıyordum hep demir hem folik asıt ıcerıklı aynısına devam et dedı

Kızlar aşırı mide bulantısı boş gebelik belirtisi mi ya Biraz önce forumda öyle bi şey okudum

Giderek koyulasıyosa korkma birde hep adet olacakmıyım diye dusunmek vücudunun bebegi yabancı madde olarak düşünüp yok etmeye calısmasını tetikliyor

Ben pregnom kullanıyorum. İçinde folik asit, b12,d3,omega 3 ve probiyotik var

Olur mu öyle şey ya, benim kardeşim doğum yaptığı güne kadar kustu. Bulantıları çok fazlaydı. Nur topu gibi kızımız doğdu geçen ay

Bende kusma yok. Su içemiyorum, sıvı hiçbi şey tüketemiyorum o zaman kusma oluyor. Ama mide bulantımı arttırdığı için suyu da çok çok susamışsam içebiliyorum. Sürekli bulantı var sürekli sürekli sürekli. Ve çalışıyorum katlanılır gibi değil. Saraçoğlu'nun bi tarifini gördüm baş parmak kadar kök zencefili 1 bardak suyla 5 dk kaynatıp ılıtıp içiyormuşuz. Şu an onu yaptım, suyu ağzıma aldığım an kusacak gibi oldum. Nasıl geçecek böyle bilmiyorum.

Kizlar benim akintim onceden beyaz gelirdi ama bugun koyu sari gibi bi akıntı geldi sizce normalmi sari akinti gecenlerde kanamam oldu ya omdam beri cok korkuyorum

İnşallah uzun sürmez, çabucak geçer.

Alla alla ben istem dışı 4 farklı doktora falan gittim ama bana hiç bi doktor kese boyutun şu bu diye bişey söylemediler, hala da bilmiyorum:) bence bir sıkıntı olsa doktorlar söyler kızlar, bebeklerimin haftası da her gittiğim doktorda hatta aynı doktorda bile 4-5 gün oynadı hep. Yanii çok da detaylara takılmamak lazım doktor uyarmadığı sürece kızlar

Kızlar aşırı mide bulantısı boş gebelik belirtisi mi ya Biraz önce forumda öyle bi şey okudum
bnce hıc alakası yok yengem 9 ay istifra etmıs doguma gıderken bıle kusuyodm dıyodu herkesın bunyesı farklı bnce tavsıyem kötü seyleri okuyup stres olma arkadasım ne olacaksa gorecegız Allahın ıznıyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…