• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Fotografı var mı haftaya tekrar cagırır senı doktorun
Evet haftaya tekrar çağırdı sanırım duruma göre karar verecek ya erken bakıyoruz ya da sağlıksız bebek dedi.
Benim 5+4te 13 mm di ama kesesi küçük çıkan ve büyüyüp yakalayan çok insan var bence hiç moralini bozma canım sağlıkla büyür
Çok teşekkür ederim.anlamadığım bebek var dedi ve önceki gebeliğime göre beta artışları da bi tık iyiydi

Evet haftaya tekrar çağırdı sanırım duruma göre karar verecek ya erken bakıyoruz ya da sağlıksız bebek dedi.

Çok teşekkür ederim.anlamadığım bebek var dedi ve önceki gebeliğime göre beta artışları da bi tık iyiydi
Başka bi doktora gidip bi daha mı fikir alsan acaba ? Karamsar konuşan doktorları sevmiyorum pat diye böyle bişey söylemesi çok yanlış benim kese ortalama bi günde 1 mm büyür senin 2 mm gene yakalar

Keseyi gören kalp atışını bekliyen arkadaşlara bi sorum olucak

Siz sadece boş bir kese mi görüyorsunuz yoksa
Minicikte olsa bebiş görünüyormu kesenin içinde kalbi duyulmadasa

Anlatabilmişimdir umarım ne demek istediğimi
Benim kesem bos simdilik 26kasımda kalbını duyarız dedi bakalım insallah

cokk uzun zaman sonra tekrar buraya yazacagım aklımın ucundan geçmezdi..herkese merhaba kk nın eski uyesiyim ben tup bebekle ıkız ogulları olan biriyim.....ve 10 yıl sonra rabbım ol dedi oldu.....daha cok az kişi ile paylaştım...normal bir gebelik yasamadıgım için acemi balık gibiyim...ben polikisttik olan bir bayanım ama son 5 yıldır cok muntazam olmasada duzenli adet oluyordum...en son 26 eylülde oldum ....tabi herzamanki gibi gecti sandım günüm ve ben biraz bekledikten sonra adet söktürücü içmeye basladım içtim 6 günde bitti....kasımın 6 da idrar testi yaptım çift cizki çıktı tabi ben hemen ertesi gün doktora gittim 7 kasımda kan testi 211 cıktı adete gire 1 hafta geri cıktı haftası ....doktor 1 hafta sonraya gun verdi...14 kasımda gittim üstten göremedi vajinal ultrason yaptı tmm burada dedi ....dediğim gibi haftası ıle uyumlu deeğil ama gec dollenme olabilir düzenli adet göremediiğin iiçin dedi doktor...ama 0.95 mm dedi simdi sizin yazdıklarınıza bakıyorumda 3mm ler 15 mm ler deniyor ben simdi tabi panik :) kan degere göre gecen hafta 4 haftalık bu haftada 5 hafta bitiyor...insallah saglıklı bir gebelıktır ...ara ara yemekten sonra bulantım oluyor ama yinede saskın ve endişeliyim.....varmı beni aydınlatacak birisi tecrubeli anne acemi gebe

Canim bn ilk gittigimde keseyi gordum sdce ici bostu ama 2 gun once gttgimde bebiside kalp atisini da duydum

cokk uzun zaman sonra tekrar buraya yazacagım aklımın ucundan geçmezdi..herkese merhaba kk nın eski uyesiyim ben tup bebekle ıkız ogulları olan biriyim.....ve 10 yıl sonra rabbım ol dedi oldu.....daha cok az kişi ile paylaştım...normal bir gebelik yasamadıgım için acemi balık gibiyim...ben polikisttik olan bir bayanım ama son 5 yıldır cok muntazam olmasada duzenli adet oluyordum...en son 26 eylülde oldum ....tabi herzamanki gibi gecti sandım günüm ve ben biraz bekledikten sonra adet söktürücü içmeye basladım içtim 6 günde bitti....kasımın 6 da idrar testi yaptım çift cizki çıktı tabi ben hemen ertesi gün doktora gittim 7 kasımda kan testi 211 cıktı adete gire 1 hafta geri cıktı haftası ....doktor 1 hafta sonraya gun verdi...14 kasımda gittim üstten göremedi vajinal ultrason yaptı tmm burada dedi ....dediğim gibi haftası ıle uyumlu deeğil ama gec dollenme olabilir düzenli adet göremediiğin iiçin dedi doktor...ama 0.95 mm dedi simdi sizin yazdıklarınıza bakıyorumda 3mm ler 15 mm ler deniyor ben simdi tabi panik :) kan degere göre gecen hafta 4 haftalık bu haftada 5 hafta bitiyor...insallah saglıklı bir gebelıktır ...ara ara yemekten sonra bulantım oluyor ama yinede saskın ve endişeliyim.....varmı beni aydınlatacak birisi tecrubeli anne acemi gebe
Canim bnce normal gbi degerlerin herkesin ayni olmayabliyot bliosun onemli olan kesenin buyuklugu degil saglikli kese gorulmesi aksi bi durum olsa doktor zaten soylerdi bnce stres ypma

Hayrli akşamlar güzel anneler :)
Bugün sıkı bir gün gecirdik, sabah işe giderken sert bı şekilde dustum arkasindan kırılacak gibi bel agrisi.. apar topar hastaneye gittik çok şükür mercimegime bişey olmamis ama korkusu yetti.. cokk dikkat edin kendinize. Malum havalar yagmurlu, temkinli yürüyün aman.. Rabbim her turlu kaza bela hastaliktan korusun hepimizi

Benim de ynı geç döllenme olabilir Çan’ını sıkma deri bende cuma gideceğim haftaya hayırlısı canım olursa da olmazsa da vardır bir hayır herşey Allahtan öyle düşün

Bugün sıkı bir gün gecirdik, sabah işe giderken sert bı şekilde dustum arkasindan kırılacak gibi bel agrisi.. apar topar hastaneye gittik çok şükür mercimegime bişey olmamis ama korkusu yetti.. cokk dikkat edin kendinize. Malum havalar yagmurlu, temkinli yürüyün aman.. Rabbim her turlu kaza bela hastaliktan korusun hepimizi
Amin canim cok gecmis olsun allah korumus senide minnakini da

Canim bnce normal gbi degerlerin herkesin ayni olmayabliyot bliosun onemli olan kesenin buyuklugu degil saglikli kese gorulmesi aksi bi durum olsa doktor zaten soylerdi bnce stres ypma
insallah öyledir cok heycanlıyım ve acemiyim tabi 27 kasımda tekrar gideceğim insallah kalp atısını duyarız

kubra5505 kubra5505 ilk sayfadaki listeye rica etsem beni de ekler misiniz? Biraz geriden geliyorz muhtemelen temmuzun ilk haftasında gelecek Minigim. 2. Çocuk , İstanbul/Avrupa'daym, yaş 27, kilo 48 sat 23 Eylül

Geçmiş olsun canm.Amin.

Canım kese içinde yolc sac denen bebeği oluşturan yapıyı da gördüm ben, kalp atışlarını henüz duymadım rabbim nasip etsin inşallah
Merhaba iyi akşamlar kızlar pazartesi 35 olan betahcg bugün 359 çıktı :KK200::nazar::nazar: korkuyordum düşük çıktı kimyasal falan mı diye ama 4 günde çok iyi yükselmiş
Maşallah çok iyi yükselmiş sağlıkla ilerler inşallah
Canım benim maşallah Allah kucağımıza alacağımız günleri de gösterir inşallah :KK200::KK200::KK200:
Aminn inşallah canım hepimizinki sağlıkla ilerlesin inşallah :KK200::KK200:

Back