• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar 7+4m geçen hafta keskın bır agrı oldu her ıkı kasıgmda ogün bugndur hc sızı bıle yok gögslrm esksı gıbı acımıyor sadece mıdem yanıyor . Kesenin dısında cok kuçuk kanama alanı var dedı progestan içyrm dsardan hıç kanamam yok şükür.. 2 hafta daha var. Sızce daha erkrn mı gtmelym çok tedırgınım
Kendini çok yordun ya da anı bı hareket falan mı yapmıştın acaba? Yediklerinize de dikkat edin muhakkak maydanozu, bitki caylarini ve benzer dusuge etki eden seylerden sakinmaya calisin kendinize dikkat edin, dinlenin bol bol fırsat buldukca, kanama olmadiysa içiniz rahat olsun, belirtiler yanıltıcı olabiliyor bazen :)

Sakin olmaya çalışıyorum ama aklım hep onda cuma gelse bir an evvel :dua:günaydın kızlar bulantı olmaması normal değil mi illa olması gerekmiyor kızımda vardı ama bunda tık yok:kahve:

Hayrli akşamlar güzel anneler :)
Bugün sıkı bir gün gecirdik, sabah işe giderken sert bı şekilde dustum arkasindan kırılacak gibi bel agrisi.. apar topar hastaneye gittik çok şükür mercimegime bişey olmamis ama korkusu yetti.. cokk dikkat edin kendinize. Malum havalar yagmurlu, temkinli yürüyün aman.. Rabbim her turlu kaza bela hastaliktan korusun hepimizi

Amin insallah. Cok geçmiş olsun canim

Bir de bir şey daha soracağım. Son kontrole gittiğimde son adet tarihime göre 6+3 de idim. Ama doktor tam 7 haftalık dedi bebeğin boyuna göre. Ve kalp atışını duyduk hatta ultrasonda parlayıp parlayıp sönen buğday bebeğin dedi :) Neden önden gittiğine dair fikri olan var mı ? Vitamin ilaçlarından falan mı acaba ?

Dollenmesi ile alakalidir canim

Kızlar 7+4m geçen hafta keskın bır agrı oldu her ıkı kasıgmda ogün bugndur hc sızı bıle yok gögslrm esksı gıbı acımıyor sadece mıdem yanıyor . Kesenin dısında cok kuçuk kanama alanı var dedı progestan içyrm dsardan hıç kanamam yok şükür.. 2 hafta daha var. Sızce daha erkrn mı gtmelym çok tedırgınım

Kanama yoksa iyidir canim bebegin. Ilacini düzenli kullan. Kendini cok yormamaya calis.

Canim ya cok gecmis olsunn. Bugun bende kizim.kucagimda merdivenler kar. Cikarken resmen terledim korkudan . İnsallah dudusmed gecer bu mevsimler:KK43:

Allah korusun canim. Dikkat et

Sakin olmaya çalışıyorum ama aklım hep onda cuma gelse bir an evvel :dua:günaydın kızlar bulantı olmaması normal değil mi illa olması gerekmiyor kızımda vardı ama bunda tık yok:kahve:

Kimi doktor bulantiyi bebegin saglik durumuyla iliskilendiriyor ama bence ilgisi yok. Hormonlara her vucut farkli tepki veriyor. Kimi bulanti kimi uyku hali ya da tam tersi uykusuzluk hali yaşıyor
Bende kizimda hic bulanti yasamadim
Icini ferah tut canim

Doktora gittiginide kan degerleri seker tiroid hepsinine bakılıyor. Gitmeden aile hekiminde yaptirip direk sonuclarini goturebilirsiniz. Sabah ac karnina yapiliyor
Ben dun gittim evdr test de gebelik cikti dedim. Kanda da gebelige bakti. Gerekli tum tahlilleri istiyorum dedi. Idrara da bakti. Pazartesi cikacak sonuclar

gunaydın bnce cok normal annemin 9ayda 1kere mıdesi bulanmamıs:halay: darısı basıma ınsAllah normalde her seye mıdem bulanır benım suanda tık yok masAllah dıyım

Kesinlikle normal :) hiç midesi bulanmadan hamileliğini bitiren bir suru insan var :) içini ferah tut

Gunaydin pimpirikli anneler ne kdr evham yapmayin desemde bnde ara sira yapiyorum kasiklarim agridiginda ozellikle cok sinirlerim bozuluyor sanki eski seyleri tekrar yasiycakmisim gibi ama rabbime bol bol dua ediyorum icime ferahlik geliyor sizde oyle yapin bence hanimlar karniniza elinizi koyun ve 21 kere ihlas suresini okuyun

Allahtan daha ne isterim, İnşallah benim de bulantısız hamilelik olur cok normal ;)

Kızlar adetimin gecikmesinin 4. Günü bugün, her adetten önce çıkan beyaz uçlı sivilcem çenemin orda çıktı yine. Pazartesi keseyi görmek için doktora gidicem. Çok korkuyorum adet olucam diye ama testlerim hep koyu çift çiZgi

Kızlar hangi folik asiti kullanıyorsunuz?.
Evde folbiolüm vardı ona mı devam ediyim yoksa folic1 veya folic plus mı ??
Kararsız kaldım hepsi aynı kapıya çıkmaz mı?
Biraz araştırdım eczacı bi bayan folbiol kullandığını yazmış.

Kızlar adetimin gecikmesinin 4. Günü bugün, her adetten önce çıkan beyaz uçlı sivilcem çenemin orda çıktı yine. Pazartesi keseyi görmek için doktora gidicem. Çok korkuyorum adet olucam diye ama testlerim hep koyu çift çiZgi
Bende de çıktı sivilceler korkma içini ferah tut.

Arkadaşlar merhaba,keseyi görenler kaçıncı haftada kaç mm gördünüz acaba.benim tüp bebek tedavisi ve olması gerekenden küçük dedi boyut için canım sıkıldı biraz. Var mı acaba benim gibi olup sonradan toparlayan

Merhaba bende 5+6'da 4 mm kese göründü, haftasına göre baya küçük geldi bana ama doktor bi şey demedi, zaten bana hiç tavsiye veren bi şey diyen doktor denk gelmedi daha. O zamandan beri de gitmedim hastaneye, şu an 7+1'im, bu çarşamba gideceğim, inşallah kalp atışlarını duyarım.

Keseyi gören kalp atışını bekliyen arkadaşlara bi sorum olucak

Siz sadece boş bir kese mi görüyorsunuz yoksa
Minicikte olsa bebiş görünüyormu kesenin içinde kalbi duyulmadasa

Anlatabilmişimdir umarım ne demek istediğimi

Bende sadece kese göründü yukarıdaki arkadaşa da yazmışım, 5+6'da 4 mm kese göründü içinde bi şey görünmedi. zaten sanırım içinde bi şey görünmesi için çok küçük oluyor 4 mm.

Back