- 28 Ekim 2018
- 3.112
- 6.728
- 88
Benim sat 27 Eylül olduğu halde nasıl sizden önde olabiliyorum ?merhabalar herkese
benim sat 9 eylül
2019 temmuz annesi olacağım inşallah. beni de listeye eklerseniz sevinirim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim sat 27 Eylül olduğu halde nasıl sizden önde olabiliyorum ?merhabalar herkese
benim sat 9 eylül
Kızlar hangi folik asiti kullanıyorsunuz?.
Evde folbiolüm vardı ona mı devam ediyim yoksa folic1 veya folic plus mı ??
Kararsız kaldım hepsi aynı kapıya çıkmaz mı?
Biraz araştırdım eczacı bi bayan folbiol kullandığını yazmış.
Folbiol kullanıyorum.Eczacı tavsiyesiyle.Gebelikten önce kullanmaya başladım.
Meraba, bende 5 hafta 2 günlük hamileyim bebeğinin doğum tarih
9 ekimdir bence canım :)Benim sat 27 Eylül olduğu halde nasıl sizden önde olabiliyorum ?
Elevitin içeriği hakkında bilginiz var mı?Firma elevitin için de domuz ürünleri kullandığını kabul etmişti.Uyarayim dedim.Herkese mrb.benimde 13 temmz gorunuyo kismetttse.sorularim olacak.kullandiginiz deterjan sampuan bulasik deterjani vs degistirdiniz mi degistiyse isim soyleyebilir misiniz? Birde dr bana elevit yazdi ben hamile olma ihtimaline karsi omega 3 cinko b12 d vit vs gibi takviyeler aldim.suan elevit omega3 cinko d vit devam ediyorum sizin nasil o durumlar?
Burada arastirirken bugun gordum.bilmiyorm dr a guvenip devam mi etmem lazim.simdi prospektusu okudum sigir inek ve koyun jelatini bulunduu yaziyor domuz yazmamis.Elevitin içeriği hakkında bilginiz var mı?Firma elevitin için de domuz ürünleri kullandığını kabul etmişti.Uyarayim dedim.
Bende hep zeytin yiyorum bulantımı bastırıyo hakkı degilde aysemı cıkacak acabaKızlar selam bişey sorcam ben hamile kalmadan önce tatlı manyagiydim şimdi hiç yiyemiyorum kahvaltıda helva bile yiyemiyorum varsa yoksa taze soğan zeytin manyağı oldum çıktım normalmi kızlar
adetleri düzensizdir muhtemelen o sekılde oldugu zaman son adete degıl bebegın gelısımıne gore hafta belirleniyorBenim sat 27 Eylül olduğu halde nasıl sizden önde olabiliyorum ?
12.haftaya kadar sadece folbiol vb bir folik asit kullanmalisiniz.Fazla vitamin bebek ve sizin icin de iyi degil.12 haftadan sonra kan ilacina baslaniyor.Dilerseniz ayrica magnezyum cinko vs.kullanabilirsiniz.Magnezyum kramplara ve agrilara iyi geliyor.Cinko olarak da ayrica kullanmak yerine kalsiyum ilaclarinin icinde cinko olani tercih edebilirsiniz.12.haftadan sonra kan ilacinin yaninda decavit kullanabilirsiniz.İcerigi elevitle ayni ama domuz yagi ihtiva etmiyor.Bunlarin disinda d vitamini saglik ocagindan verilir zaten söylendiği gibi kullanırsınız.İleryen donemlerde balikyagi da kullanabilirsiniz takviye olarak.Tabii sizin karariniz ama doktorunuz da bu sekilde yonlendirecektir.Camasir suyu vb temizleyici maddeleri kullanmamizda fayda var.Deodorant roll on kullanmasaniz iyi olur.Ama sampuan elzem kullanmasaniz olmaz dogal icerikli tercih edinHerkese mrb.benimde 13 temmz gorunuyo kismetttse.sorularim olacak.kullandiginiz deterjan sampuan bulasik deterjani vs degistirdiniz mi degistiyse isim soyleyebilir misiniz? Birde dr bana elevit yazdi ben hamile olma ihtimaline karsi omega 3 cinko b12 d vit vs gibi takviyeler aldim.suan elevit omega3 cinko d vit devam ediyorum sizin nasil o durumlar?
Aynıyız :)))Meraba, bende 5 hafta 2 günlük hamileyim bebeğinin doğum tarihi 18 temmuz gözüküyor
Sanki haziran olmali :)merhabalar herkese
benim sat 9 eylül
Mrb tesekkurler.fakat elevit i doktor yazdi.banu ciftci zaten duymussunuzdur belkide kendisini.guvenip dev edicem demek ki gerwkli gordu12.haftaya kadar sadece folbiol vb bir folik asit kullanmalisiniz.Fazla vitamin bebek ve sizin icin de iyi degil.12 haftadan sonra kan ilacina baslaniyor.Dilerseniz ayrica magnezyum cinko vs.kullanabilirsiniz.Magnezyum kramplara ve agrilara iyi geliyor.Cinko olarak da ayrica kullanmak yerine kalsiyum ilaclarinin icinde cinko olani tercih edebilirsiniz.12.haftadan sonra kan ilacinin yaninda decavit kullanabilirsiniz.İcerigi elevitle ayni ama domuz yagi ihtiva etmiyor.Bunlarin disinda d vitamini saglik ocagindan verilir zaten söylendiği gibi kullanırsınız.İleryen donemlerde balikyagi da kullanabilirsiniz takviye olarak.Tabii sizin karariniz ama doktorunuz da bu sekilde yonlendirecektir.Camasir suyu vb temizleyici maddeleri kullanmamizda fayda var.Deodorant roll on kullanmasaniz iyi olur.Ama sampuan elzem kullanmasaniz olmaz dogal icerikli tercih edin
Doktorunuz Banu hanım mı ? :) çok şanslısınız.Mrb tesekkurler.fakat elevit i doktor yazdi.banu ciftci zaten duymussunuzdur belkide kendisini.guvenip dev edicem demek ki gerwkli gordu
Evet kendisine gitmeye karar verdim.o yazdi eleviti 6 haftadaym yani guvenip icicem birde d vit yazdi haftada bir ampul.ayrica omega alabirsn dediDoktorunuz Banu hanım mı ? :) çok şanslısınız.
Mrb tesekkurler.fakat elevit i doktor yazdi.banu ciftci zaten duymussunuzdur belkide kendisini.guvenip dev edicem demek ki gerwkli gordu