yok zaten bende normalde bu pazartesi gitsem mi diye doktoru aradım 6+2de dediki hayır boşuna gelme görülmez6+2 de duyduk kalp atışını ,senin gittiğin dönem duyuulmaz sadece kese görülür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok zaten bende normalde bu pazartesi gitsem mi diye doktoru aradım 6+2de dediki hayır boşuna gelme görülmez6+2 de duyduk kalp atışını ,senin gittiğin dönem duyuulmaz sadece kese görülür
Cok sukur ki cok onemli bir durum yok kese de bebekte hersey yerli yerinde duruyormus bir ohh cektim bahaneyle minnakimin kalbini duydum :)Tahmin edebiliyorum ama kendinizi suçlamayın bence denk geldi sadece canım
oy mercimek bit kadarlar ama aklımızı nasıl güzel alıyolar. çok şükür canım Allah bi daha göstermesinCok sukur ki cok onemli bir durum yok kese de bebekte hersey yerli yerinde duruyormus bir ohh cektim bahaneyle minnakimin kalbini duydum :)
Aynen oyle dha smdiden basladilar pitirciklar cani sagolsun kuzumun iyi olsun da gerisi onemli degil rabbim kimseye yasatmasin insallahoy mercimek bit kadarlar ama aklımızı nasıl güzel alıyolar. çok şükür canım Allah bi daha göstermesin
aynen iyi olsunlar başka hiç bişey istemiyorum hayırlısıyla 3 ayı bi devirsek rahatlicazAynen oyle dha smdiden basladilar pitirciklar cani sagolsun kuzumun iyi olsun da gerisi onemli degil rabbim kimseye yasatmasin insallah
İdrar yoku enfeksiyonu idrar yanması yapar tabii yasamıstımda oradan biliyorum Rabbim şifanı versin bol su işi çözebilir insidrar yanması yapmaz zaten canım idrar yolu enfeksiyonu yoksa ki o yok baktırdım
kasık ağrısı zaten arada oluyo
sarı parçalı akıntı bazen kaşıntı oluyo
bakalım nolcak gecicek mi akıntım korkuruyo beni açıkçası çünkü öncekindede aynı akıntıyı yaşamıştımİdrar yoku enfeksiyonu idrar yanması yapar tabii yasamıstımda oradan biliyorum Rabbim şifanı versin bol su işi çözebilir ins
Kesinlikle doktor bana bu haftalar en kritik haftalar dedi 6 ile 8 arasi dikkatli olmak lazım bu haftalardaaynen iyi olsunlar başka hiç bişey istemiyorum hayırlısıyla 3 ayı bi devirsek rahatlicaz
Allahım 6+5te kanamayla gitmiştim 6+6 da kalbinin durduğunu gördük çok çok kötü bi süreç o yüzden bende korkuyorum açıkçası okuyorum bol bol dua ediyorum içim serinlesin bebeğime bişey olmasın diyeKesinlikle doktor bana bu haftalar en kritik haftalar dedi 6 ile 8 arasi dikkatli olmak lazım bu haftalarda
Kahverengi akıntı mıbakalım nolcak gecicek mi akıntım korkuruyo beni açıkçası çünkü öncekindede aynı akıntıyı yaşamıştım
yok canım sarı içinde parçacıklar olan akıntım var enfeksiyon olabilir dedi ve fitil yazdıKahverengi akıntı mı
Allahin izniyle olmaz yawrum merak etme sen genelde dusukler 6 ve 7. Haftada oluyor evet ama biz dikkat edelim taktir allahinAllahım 6+5te kanamayla gitmiştim 6+6 da kalbinin durduğunu gördük çok çok kötü bi süreç o yüzden bende korkuyorum açıkçası okuyorum bol bol dua ediyorum içim serinlesin bebeğime bişey olmasın diye
Rabbim esirgesin içini ferah tut canım dualarım senınlebakalım nolcak gecicek mi akıntım korkuruyo beni açıkçası çünkü öncekindede aynı akıntıyı yaşamıştım
orası öyle canım Allahım bize acısın hepimizeAllahin izniyle olmaz yawrum merak etme sen genelde dusukler 6 ve 7. Haftada oluyor evet ama biz dikkat edelim taktir allahin
Sağol canım Allah razı olsunRabbim esirgesin içini ferah tut canım dualarım senınle
Amin canim aminorası öyle canım Allahım bize acısın hepimize
Bilgidim kadarıyla hamileyken veya doğumdan hemen sonra bu testler yapılmıyor yapilsada sonuçlar doğru çıkmıyor hormonlar normalken sonuç doğru çıkıyorÜff .genetik test yaptırmam gerek 350 tl pıhtılasmaya baktırmak için bebiş daha gelmeden sömürüyo :) feda olsun
Bilemiyorum doktor myle söyledi bende tam kan degerlerınde PLT yüksek cıktı 473doktorum 500-550 olursa iğneye baslamalısın dedi tiroide hormonlara falan saglık ocagından baktır dedi insallah yükselmemiş düşmüstür bir kimyasal sonrası tekrar bebişi kaybetmek istememBilgidim kadarıyla hamileyken veya doğumdan hemen sonra bu testler yapılmıyor yapilsada sonuçlar doğru çıkmıyor hormonlar normalken sonuç doğru çıkıyor
Hmmm idrarda mı yoksa akıntı mı ? Bol su iç canımyok canım sarı içinde parçacıklar olan akıntım var enfeksiyon olabilir dedi ve fitil yazdı